Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Începând din această lună, primele zboruri Cluj-Constanța!

În această lună vor avea loc primele zboruri Cluj-Constanța iar cererile sunt peste așteptări. Se preconizează un grad de ocupare de 90%, scrie Ziua de Cluj.
”Vino cu avionul la mare! Cu trenul, de la Iaşi şi Cluj-Napoca, 10 ore, de la Timişoara, 13 ore. Cu maşina, de la Iaşi – 450 km, în 7 ore; de la Timişoara – 800 km, în 9 ore; de la Cluj-Napoca – 800 km, în 13 ore. Cu avionul – 1 oră, cu 69 de euro, toate taxele şi bagajele incluse”. Aşa promovează agenţii de turism noile zboruri către Marea Neagră.
„După toate premisele, aceste zboruri vor fi un succes. Cele mai multe solicitări vin dinspre Cluj-Napoca şi Timişoara. Estimez un grad de ocupare de 90% pentru acest sezon. Chiar dacă zborurile nu vor fi menţinute de Blue Air şi după sezon, sunt convins că la anul vor fi reintroduse pentru că turiştii îşi fac calcule şi au constatat că ies mai bine cu avionul decât cu maşina, unde pe lângă cheltuielile cu 3-4 oameni, mai ai şi oboseala, şi riscurile aferente”, susţine directorul agenţiei Paradis Constanţa citat de Ziua de Cluj.
La rândul său, preşedintele Eximtur Cluj, Radu Morariu, crede în viitorul acestei curse şi susţine că traficul pe litoralul românesc va fi amplificat şi de acordarea voucherelor de vacanţă, începând cu acest sezon.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prezent la Oradea, Yves Caracatzanis (Renault România): 500 de locuri de muncă disponibile în Grup

Articolul următor

Brașov: Allview, cifră de afaceri de aproape 70 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share