Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașov: Allview, cifră de afaceri de aproape 70 de milioane de euro

Compania Visual Fan din Braşov, care vinde smartphone-uri şi alte gadgeturi sub brandul Allview, s-a apropiat anul trecut de o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro după ce a înregistrat o creştere a businessului de peste 10%, arată datele disponibile la Ministerul Finanţelor Publice, potrivit bizbrasov.ro.
Allview, care este unul dintre primii trei jucători de pe piaţa locală de smartphone-uri, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 306 milioane de lei (68,2 milioane de euro), în creştere cu 11,7% faţă de anul anterior. Profitul net al companiei controlate de antreprenorul Lucian Peticilă a crescut cu 108,6% la 34,6 milioane de lei (7,7 milioane de euro) în timp ce numărul mediu de angajaţi a scăzut cu 45 de persoane, la 110. Datoriile totale ale companiei se ridicau, la finele lunii decembrie 2016, la 103,3 milioane de lei (23 milioane euro), în scădere cu 6,5% faţă de anul anterior.
Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete creat in 2004. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Viziunea Allview este oferirea de tehnologii inteligente si accesibile, sub un brand romanesc, potrivit site-ului companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Începând din această lună, primele zboruri Cluj-Constanța!

Articolul următor

Lancetti, centru logistic de 4,5 milioane de euro la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share