Industrie Ultimele stiri

Brașov: Roman, ultimele modele de autocamioane la teste în Asia și Orientul Mijlociu

Anul acesta Uzina Roman dă însă semne puternice de revenire. Cele mai noi modele sunt prezentate pe site-ul companiei şi sunt în teste în Asia şi Orientul Mijlociu de unde vin principalii clienţi ai uzinei.
Două autocamioane 38400 VF au ajuns în Asia de Sud-Est pentru testări. Autovehicului are motor diesel Man Euro 5, transmisie automată şi o masă totală de 28 de tone. Acest tip de autocamion este recomandat pentru transportul containerelor.
Modelul 32.430 DFAES a ajuns la testare în Orientul Mijlociu. Are motor diesel Man Euro 3 şi o putere de 430 CP. Are i masă totală de 32 de tone, este dotat cu echipament de remorcare şi este folosit la operaţiuni de tip Recovery.
Tot în Orientul Mijlociu a ajuns pentru testări şi un camion 22.330 DFAEG. Acesta are motor diesel Man Euro 3, o putere de 330 CP şi o masă totală de 22 de tone. Este echipat cu o platformă cu covergi şi este recomandat pentru transportul echipamentelor speciale ale soldaţilor.
Acesta mai multe camioane din modelul 21.290DFAEG au ajuns la Aerostar Bacău. Acest model are motor diesel Man Euro 5, 290 de CP şi o masă totală de 21 de tone. Este echipat cu o platformă specială şi este recomandat pentru transportul containerelor.
Anul acesta Roman a încheiat un contract de 12 milioane de euro şi urmează să livreze 100 de camioane în Taiwan.
Sursa foto: roman.ro

Related posts

Daniel Rusen, numit Director de Marketing și Operațiuni la Microsoft România

redactia

Relee Mediaş, dividende cu un randament de 4,5%

Stefana Muresan

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (UBB-FSEGA) împreună cu NTT DATA Romania lansează programul de master „Sisteme de Asistare a Decizilor Economice”

Stefana Muresan

Leave a Comment