Transilvania Business
Alba Industrie

Kronospan, investiție de 10 milioane de euro într-o nouă linie de producţie în Sebeş

Compania Kronospan a anunţat joi că a inaugurat, la fabrica pe care o deţine în Sebeş, judeţul Alba, o linie de melaminare complet automatizată printr-o investiţie de 10 milioane de euro.
”Fabrica Kronospan Sebeş are cea mai mare capacitate de producţie din lume, iar fiecare al patrulea element de mobilier din Europa este construit din elemente produse de Kronospan”, arată un comunicat al companiei.
Linia de melaminare are implementat un sistem de control automat al calităţii care detectează până la 60 de tipuri diferite de eroare a calităţii suprafeţei.
Odată cu finalizarea acestei investiţii, fabrica Kronospan din Sebeş lansează şi procesul de trecere la producţia de plăci low emission.
Reprezentanţii societăţii spun că fabrica va produce doar plăci ecologice.
Kronospan deţine o fabrică de plăci pe bază de lemn la Sebeş şi o altă unitate de producţie la Braşov. Compania a investit în România circa 600 milioane euro în ultimii 19 ani şi are 800 de angajaţi.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Investiție în mediu, în valoare de 240.000 euro, făcută de Continental Anvelope Timișoara

Stefana Muresan

Grupul Renault a demarat producţia motorului 1.0 IG-T100 la Mioveni, primul motor complet nou din ultimii 7 ani produs în România

redactia

Zece companii din Transilvania, premiate la Gala Campioni în Business

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More