Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oferta de vânzare de acţiuni AAGES, un succes din prima zi

Oferta de vânzare de acţiuni a AAGES Târgu Mureş a fost suprasubscrisă cu 3% încă din prima zi, ceea ce înseamnă că listarea este deja un succes având în vedere că producătorul de echipamente industriale şi-a depăşit ţinta minimă de vânzare de acţiuni de 50% din ofertă.
Pentru ca oferta să fi fost considerată încheiată, AAGES trebuia să vândă 750.000 de acţiuni în 10 zile dintr-un total de 1,5 milioane. Compania a primit ordine încă din prima zi de 1,54 milioane de acţiuni. Cele mai multe ordine au fost introduse la preţul maxim din ofertă de 3,9 lei.
„Ceea ce răzbate citind materialele publice ale companiei, dincolo de informaţiile factuale, este impresia că avem de-a face cu o echipă dedicată, de oameni pasionaţi, care de aproape trei decenii îmbină spiritul antreprenorial şi pricepe¬rea tehnică“, se arată într-un raport al Tradeville, citat de zf.ro.
Despre AAGES
Din iniţiativa unui grup de cercetători ştiinţifici, a luat naştere, în anul 1990, AAGES, care oferă produse şi servicii complete pentru aplicaţii industriale ce implică încălzirea prin inducţie a metalelor.
Primele produse AAGES au fost convertizoarele statice pentru aplicaţii de încălzire prin inducţie. Începând din anul 1992, compania a trecut la diversificarea produselor, fiind destinate iniţial clienţilor din ţară. În anul 1999, a început colaborarea cu o firmă din Germania, moment în care AAGES s-a orientat către produse destinate exportului.
Ulterior, compania şi-a extins suprafaţa de lucru, proiect desfăşurat în două faze, prima fază a debutat în anul 2006, iar cea de-a doua în 2011. Astfel, în prezent, AAGES îşi desfăşoară activitatea într-un sediu de peste 3.500 mp ce dispune de hale de producţie şi ateliere de proiectare, devenind una dintre cele mai mari firme din Europa Centrală şi de Est cu activitate în domeniul proiectării şi fabricării instalaţiilor de încălzire prin inducţie.
Produsele AAGES sunt utilizate în aplicaţii industriale care implică încălzirea prin inducţie a metalelor. Astfel, instalaţiile de tipul celor fabricate de AAGES se întâlnesc în halele unde se produc componentele auto, maşini şi utilaje, dar sunt necesare şi pentru fabricarea celulelor fotovoltaice din panourile solare sau pentru generatoare de vânt, dar şi pentru alte aplicaţii.
Cu o experienţă de peste 27 de ani în domeniu, AAGES este astăzi lider naţional în sfera încălzirii prin inducţie. Acest lucru se datorează, în principal, echipei, cea mai mare parte a celor peste 140 de angajaţi având un grad profesional ridicat şi o experienţă vastă în domeniul încălzirii prin inducţie.
Cum ciclul de fabricaţie al produselor AAGES este de 4-6 luni sau chiar mai mult, evoluţia companiei poate fi observată în urma analizei medie a anilor, comparând spre exemplu media anilor 2012-2016 cu cea a anilor 2007-2011, compania a înregistrat o creştere de peste 45%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Seroussi susține viitorul fotbalului românesc

Articolul următor

Timişoara Air Show 2017, cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share