Lideri si afaceri

Oferta de vânzare de acţiuni AAGES, un succes din prima zi

Oferta de vânzare de acţiuni a AAGES Târgu Mureş a fost suprasubscrisă cu 3% încă din prima zi, ceea ce înseamnă că listarea este deja un succes având în vedere că producătorul de echipamente industriale şi-a depăşit ţinta minimă de vânzare de acţiuni de 50% din ofertă.
Pentru ca oferta să fi fost considerată încheiată, AAGES trebuia să vândă 750.000 de acţiuni în 10 zile dintr-un total de 1,5 milioane. Compania a primit ordine încă din prima zi de 1,54 milioane de acţiuni. Cele mai multe ordine au fost introduse la preţul maxim din ofertă de 3,9 lei.
„Ceea ce răzbate citind materialele publice ale companiei, dincolo de informaţiile factuale, este impresia că avem de-a face cu o echipă dedicată, de oameni pasionaţi, care de aproape trei decenii îmbină spiritul antreprenorial şi pricepe¬rea tehnică“, se arată într-un raport al Tradeville, citat de zf.ro.
Despre AAGES
Din iniţiativa unui grup de cercetători ştiinţifici, a luat naştere, în anul 1990, AAGES, care oferă produse şi servicii complete pentru aplicaţii industriale ce implică încălzirea prin inducţie a metalelor.
Primele produse AAGES au fost convertizoarele statice pentru aplicaţii de încălzire prin inducţie. Începând din anul 1992, compania a trecut la diversificarea produselor, fiind destinate iniţial clienţilor din ţară. În anul 1999, a început colaborarea cu o firmă din Germania, moment în care AAGES s-a orientat către produse destinate exportului.
Ulterior, compania şi-a extins suprafaţa de lucru, proiect desfăşurat în două faze, prima fază a debutat în anul 2006, iar cea de-a doua în 2011. Astfel, în prezent, AAGES îşi desfăşoară activitatea într-un sediu de peste 3.500 mp ce dispune de hale de producţie şi ateliere de proiectare, devenind una dintre cele mai mari firme din Europa Centrală şi de Est cu activitate în domeniul proiectării şi fabricării instalaţiilor de încălzire prin inducţie.
Produsele AAGES sunt utilizate în aplicaţii industriale care implică încălzirea prin inducţie a metalelor. Astfel, instalaţiile de tipul celor fabricate de AAGES se întâlnesc în halele unde se produc componentele auto, maşini şi utilaje, dar sunt necesare şi pentru fabricarea celulelor fotovoltaice din panourile solare sau pentru generatoare de vânt, dar şi pentru alte aplicaţii.
Cu o experienţă de peste 27 de ani în domeniu, AAGES este astăzi lider naţional în sfera încălzirii prin inducţie. Acest lucru se datorează, în principal, echipei, cea mai mare parte a celor peste 140 de angajaţi având un grad profesional ridicat şi o experienţă vastă în domeniul încălzirii prin inducţie.
Cum ciclul de fabricaţie al produselor AAGES este de 4-6 luni sau chiar mai mult, evoluţia companiei poate fi observată în urma analizei medie a anilor, comparând spre exemplu media anilor 2012-2016 cu cea a anilor 2007-2011, compania a înregistrat o creştere de peste 45%.

Related posts

Primer Electro, Centrul de Sticlă a împlinit 20 de ani!

Stefana Muresan

O firmă din Tîrgu Mureș echipează casa viitorului!

Stefana Muresan

BearingPoint își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate Cibernetică din România

Stefana Muresan

Rombat a plătit 4.666.300 lei ca să devină co-producător de baterii Li Ion și de vehicule electrice

Stefana Muresan

Andreea Mija – director general: “Expert Cleaning crește semnificativ în fiecare an și de aceea investim în capacitatea noastră operațională”

redactia

TPA – new logo and a new office in Cluj

Transilvania Business

Nouă investiție de forță la Tohani, Dealu Mare: Viile Blidar

redactia

Azur SA, brandul colorat de vopsele al Timișoarei. O istorie de peste 150 de ani. 

Ligia Voro

Florin Segărceanu: “Golful este un sport care te solicită foarte mult mental”

Ligia Voro

MedLife a preluat pachetul majoritar de 55% din Spitalul Humanitas din Cluj

Stefana Muresan

Raluca Voivozeanu este acum fondatoarea PRIAevents

Transilvania Business

Leco Impex, un business de familie vital pentru industrie și agricultură

Stefana Muresan

Antreprenorul Mircea Bulboacă din Sibiu, afaceri de 100 de mil. euro cu constructorul CON-A

Stefana Muresan

Rezultatele Antibiotice SA în 2019: venituri mai mari cu 7% și creștere cu peste 65% a vânzărilor de produse finite

Papuc Irina

Rom Paper din Braşov şi-a bugetat afaceri de 13,7 mil. euro

Stefana Muresan

Ioan Popa a făcut din Transavia un grup cu afaceri de 670 mil. lei

Stefana Muresan

ALISIA ENCO lansează o nouă colecție de cămăși business cu motive grecești

Ionut Oprea

Belgienii de la VGP, parc industrial și logistic în Sibiu

Stefana Muresan

Cluj: Cosmetic Plant, afaceri de peste 10 milioane de lei

Stefana Muresan

Alfa Software lansează ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5

redactia

SIXT Group România – creștere de 20% a business-ului și peste 20 de milioane de euro investiție în toate diviziile, în 2018

Nicolae Pop

Tendințe și politici fiscale românești și internaționale, la „Tax & Finance Forum”, Timișoara

Papuc Irina

MedLife investește 5 milioane de euro în Ungaria. Este prima mutare a unei companii româneşti din sectorul medical privat în afara țării

redactia

Mihai Rotaru, fondator și CEO Clever Taxi, mentor la Startup Weekend Cluj

Ionel Albu

Leave a Comment