Lideri si afaceri

Oferta de vânzare de acţiuni AAGES, un succes din prima zi

Oferta de vânzare de acţiuni a AAGES Târgu Mureş a fost suprasubscrisă cu 3% încă din prima zi, ceea ce înseamnă că listarea este deja un succes având în vedere că producătorul de echipamente industriale şi-a depăşit ţinta minimă de vânzare de acţiuni de 50% din ofertă.
Pentru ca oferta să fi fost considerată încheiată, AAGES trebuia să vândă 750.000 de acţiuni în 10 zile dintr-un total de 1,5 milioane. Compania a primit ordine încă din prima zi de 1,54 milioane de acţiuni. Cele mai multe ordine au fost introduse la preţul maxim din ofertă de 3,9 lei.
„Ceea ce răzbate citind materialele publice ale companiei, dincolo de informaţiile factuale, este impresia că avem de-a face cu o echipă dedicată, de oameni pasionaţi, care de aproape trei decenii îmbină spiritul antreprenorial şi pricepe¬rea tehnică“, se arată într-un raport al Tradeville, citat de zf.ro.
Despre AAGES
Din iniţiativa unui grup de cercetători ştiinţifici, a luat naştere, în anul 1990, AAGES, care oferă produse şi servicii complete pentru aplicaţii industriale ce implică încălzirea prin inducţie a metalelor.
Primele produse AAGES au fost convertizoarele statice pentru aplicaţii de încălzire prin inducţie. Începând din anul 1992, compania a trecut la diversificarea produselor, fiind destinate iniţial clienţilor din ţară. În anul 1999, a început colaborarea cu o firmă din Germania, moment în care AAGES s-a orientat către produse destinate exportului.
Ulterior, compania şi-a extins suprafaţa de lucru, proiect desfăşurat în două faze, prima fază a debutat în anul 2006, iar cea de-a doua în 2011. Astfel, în prezent, AAGES îşi desfăşoară activitatea într-un sediu de peste 3.500 mp ce dispune de hale de producţie şi ateliere de proiectare, devenind una dintre cele mai mari firme din Europa Centrală şi de Est cu activitate în domeniul proiectării şi fabricării instalaţiilor de încălzire prin inducţie.
Produsele AAGES sunt utilizate în aplicaţii industriale care implică încălzirea prin inducţie a metalelor. Astfel, instalaţiile de tipul celor fabricate de AAGES se întâlnesc în halele unde se produc componentele auto, maşini şi utilaje, dar sunt necesare şi pentru fabricarea celulelor fotovoltaice din panourile solare sau pentru generatoare de vânt, dar şi pentru alte aplicaţii.
Cu o experienţă de peste 27 de ani în domeniu, AAGES este astăzi lider naţional în sfera încălzirii prin inducţie. Acest lucru se datorează, în principal, echipei, cea mai mare parte a celor peste 140 de angajaţi având un grad profesional ridicat şi o experienţă vastă în domeniul încălzirii prin inducţie.
Cum ciclul de fabricaţie al produselor AAGES este de 4-6 luni sau chiar mai mult, evoluţia companiei poate fi observată în urma analizei medie a anilor, comparând spre exemplu media anilor 2012-2016 cu cea a anilor 2007-2011, compania a înregistrat o creştere de peste 45%.

Related posts

Două zile până la evenimentele Transilvania Open 4 Business 2017! 

Ligia Voro

Schaeffler România a primit distincția „Supplier Quality Excellence Award” din partea General Motors

Papuc Irina

PATZAIKIN, o reconstituire a drumului cânepii în România

Papuc Irina

Horia Buhan vă propune Șuiorul pentru vara/toamna aceasta: „Perfect Family Holiday este oferta ideală!”

Gruita Ienasoiu

Noi membri integraţi în Consiliul de administrație al CCIFER

Stefana Muresan

Aviz favorabil pentru un proiect imobiliar situat în actuala parcare a Cluj Business Center

Stefana Muresan

Fraţii Pavăl au cumpărat un pachet de 4 milioane de acţiuni Cemacon

Stefana Muresan

Elite în business. Județul Mureș: 4,4 miliarde euro – cifra de afaceri a celor mai valoroase companii

Ligia Voro

România pentru a șaptea oară la EXPO REAL München

redactia

Golful românesc, în căutarea timpului pierdut

Ligia Voro

Bosch a deschis o cantină modernă la fabrica din Blaj

Stefana Muresan

The woman 2016 Cluj-Napoca– leadership feminin la superlativ

Schimbări în conducerea Visma Software România: noul Managing Director este sibianul Daniel Reisenauer

Papuc Irina

Mircea Solovăstru, Guvernatorul Districtului Rotary 2241, premiază ambasadorii României în Tunisia și Republica Moldova

Stefana Muresan

Creștere cu două cifre pentru Bosch în România

Ionut Oprea

FOTO: Fermele de excepție ale Ardealului, testate de europeni  

Ligia Voro

Afacerile Adeplast s-au majorat cu 20% anul trecut

Stefana Muresan

MedLife investește 5 milioane de euro în Ungaria. Este prima mutare a unei companii româneşti din sectorul medical privat în afara țării

redactia

Aramis din Baia Mare a ajuns la 4.500 de angajaţi

Stefana Muresan

Cum comunică departamentele de sales și marketing la nivel organizațional în 2019 și care sunt schimbările care ne așteaptă

Stefana Muresan

Leco Impex, un business de familie vital pentru industrie și agricultură

Stefana Muresan

Flanco vrea să investească 11 milioane de lei în 2020. Jumătate din business are legătură cu piața chineză

Papuc Irina

Clinică-spital Dr. Leahu, în Cluj Napoca, investiție de 2 milioane euro. Pacienții pleacă cu toți dinții puși într-o singură zi

redactia

Huawei Consumer Business Group România îl numește pe Călin Clej în funcția de Director de Marketing

redactia

Leave a Comment