Auto Eveniment Slider

Tehnologii inovatoare prezentate de Continental la Timișoara

Continental Automotive România a fost vizitată de peste 3.000 de prieteni și membri ai familiilor angajaților. Continental România are peste 5.000 de ingineri care dezvoltă soluții globale inovatoare pentru sistemele de mașini.
Sesiuni de test-drive cu mașini echipate cu cele mai noi tehnologii din domeniul conducerii automate, soluții inovative pentru interiorul autovehicului dezvoltate de inginerii Continental din Timișoara și produse de ultimă generație făcute în fabrica de componente electronice le-au fost prezentate timișorenilor în cadrul ContiShowOff.
Peste 3.000 de persoane au vizitat sâmbătă, între orele 10 și 16, sediul din capitala Banatului al Continental Automotive Romania cu ocazia evenimentului ContiShowOff.
Academia Titi Aur a pregătit mai multe activități de simulare a diferitelor stiluri de a șofa și a pus la dispoziția vizitatorilor echipamente prin care au fost prezentate efectele condusului agresiv. Astfel, cei prezenți au aflat cât de importantă este postura șoferului la volan, când și cum să reacționeze în cazul unui impact, ce să facă dacă mașina în care se află s-a răsturnat și multe alte informații care pot salva viața celor din autoturism.
Vizitatorii au fost atrași și de expoziția de mașini de test ale Continental, precum și de mașinile dealerilor autorizați, echipate cu produse Continental: Audi, BMW, Citroen, Dacia, Ford, Jaguar, Mazda, Mercedes, Peugeot, Porsche, Range Rover, Renault, VW, tractor John Deere și motocicleta Horex.
„Sectorul automotive se află într-o continuă schimbare. Este nevoie de experți software, precum și cu alte competențe care să contribuie din plin prin ideile lor inovative la dezvoltarea acestui domeniu. Vorbim despre oameni care generează idei ce aduc plusvaloare sistemelor din autovehicule. În acest an, Continental are planificată creșterea numărului de angajați în România cu 1.500 de persoane, iar ContiShowOff reprezintă un eveniment prin care putem prezenta tehnologia și echipamentele de top cu care lucrează colegii noștri“, a explicat dr. Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental România.
In perioada 1999-2016, Continental a investit circa 1.2 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele cinci divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea 18.200 de angajaţi la finalul anului 2016 și își va mări echipa cu aproximativ 1.500 noi membri în acest an în România.
Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2016 o cifră de afaceri de 40,5 miliarde de euro și are în prezent peste 227.000 de angajați în 56 de țări.

Related posts

Taxiuri hibride, în premieră, pe străzile din Alba Iulia

Papuc Irina

Cities of Tomorrow, marti, la Crowne Plaza

tIMOn: Proiectele boutique, noul trend pe piata rezidentiala din Bucuresti

Karikás Noemi dă viață și culoare mobilierului vechi

Traian Dan

Liderii de business din Transilvania, despre cooperare și competiție, la RBL Cluj

Ligia Voro

Curățătoria mobilă cu aburi face adepți în Ardeal

Nora Dumitrescu

Oradea Startups Report – oglinda IT-ului orădean, premieră realizată de Oradea Tech Hub

Traian Dan

Speedwell a obținut autorizația de construire pentru The Ivy – ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului

Ionut Oprea

Rebranding Andreea Cojoc: antreprenor „Mon petit Jo”

Ioan Sandor

BUSINESS to more BUSINESS, Iasi 23 martie 2016

ROMGAZ, sponsorizare de 500.000 de lei pentru un spital mureşean

Ligia Voro

Chinezii vor fabrica la Baicoi autobuze electrice pentru Europa, investiție de 100 mil. euro

Stefana Muresan

Cum pot fi atrase fondurile nerambursabile pentru microîntreprinderi – seminar de informare organizat de ADR Vest la Timișoara

Stefana Muresan

O firmă din Tîrgu Mureș echipează casa viitorului!

Stefana Muresan

Administrația Fondului de Mediu a lansat Programul Rabla Clasic

Traian Dan

Stabilitate relativă a numărului de salariați în industrie și servicii

Traian Dan

Pădurea de Mâine

redactia

Salonul Vintest Bucuresti, editia a 6-a

Transilvania Business

Programul national de microindustrializare 2016 în consultare publică

Transilvania Business

Festivitate aniversară la USAMV Cluj-Napoca, o jumătate de secol de viață pentru Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii

Stefana Muresan

Ingrid Vlasov, speaker la The Woman Cluj-Napoca

Transilvania Business

Experții Băncii Mondiale lucrează la Strategia de dezvoltare a județului Ilfov pentru următorii 10 ani

Papuc Irina

Din 4 iulie, Aerotravel reia cursele charter spre insula Skiathos din Grecia

Traian Dan

GTC investește peste 70.000 euro în cele cinci proiecte din București, în contextul COVID-19

Papuc Irina

Leave a Comment