Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Blue Air cumpără 6 Boeing 737 MAX 8 și închiriază alte 12

Blue Air si Boeing au anuntat, marți, comanda ferma pentru sase aeronave tip Boeing 737 MAX 8 si a inca doua optiuni, in cadrul Paris Air Show 2017. De asemenea, compania aeriana va inchiria alte sase Boeing 737 MAX 8 si sase 737-800 Next Generation de la Air Lease Corporation.
Gheorghe Racaru, Director General Blue Air, a declarat: “Sustinuti de parteneriatul cu Boeing, Blue Air are o lunga si bogata istorie in operarea celui mai vandut model de avion scurt/mediu-curier, Boeing 737. Comanda plasata catre Boeing cat si aeronavele aditionale contractate de la partenerul nostru strategic Air Lease Corporation, urca la 20 de aeronave ultra-moderne angajamentul pe care Blue Air il ia in interesul sigurantei, confortului pasagerilor companiei, dar si a protejarii mediului inconjurator. Modelul Boeing 737 MAX va ajuta la modelarea viitorului companiei Blue Air, permitandu-ne sa zburam spre destinatii noi, pe distante mai mari, dar si sa ne mentinem tarifele scazute pentru pasagerii nostri datorita eficientei incredibile a avionului”.
Familia 737 MAX a fost conceputa pentru a oferi clientilor performante exceptionale, flexibilitate si eficienta, cu costuri reduse si o distanta maxima de zbor extinsa care va deschide posibilitatea de operare catre noi destinatii, capabilitati care se potrivesc perfect cu strategia Smart Flying a Blue Air. 737 MAX este avionul care a inregistrat cele mai rapide vanzari din istoria companiei Boeing, acumuland peste 3.700 de comenzi, de la 87 de clienti din intreaga lume. Modelul 737-800 este una dintre aeronavele cele mai bine vandute ale familiei Next Generation 737-800, cea mai avansata din punct de vedere tehnologic din familia avioanelor scurt/mediu-curier.
“Suntem incantati sa anuntam ca Blue Air este primul client roman de 737 MAX”, a declarat Monty Oliver, Vicepresedinte European Sales, Boeing Commercial Airplanes. “737 MAX este ideal pentru Blue Air si piata pe care o deserveste, crescand potentialului de venituri si imbunatatind performantele operationale”.
Blue Air a fost infiintata in 2004 si s-a dezvoltat de-a lungul anilor devenind un operator aerian paneuropean, cu baze operationale in Romania, Cipru, Italia si Marea Britanie. In anul 2016, Blue Air a devenit cea mai mare companie aeriana romaneasca, operand zboruri catre peste 100 de rute, din 16 tari. Modelul Smart Flying ofera pasagerilor Blue Air zboruri la cele mai ridicate standarde de confort, calitate, siguranta, dar si la cele mai avantajoase preturi.
Despre Blue Air
Blue Air si-a inceput activitatea acum 12 ani, in prezent operand peste 100 de rute in Belgia, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are 8 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Larnaca, Liverpool si Torino. Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membru cu drepturi depline IATA. Blue Air opereaza o flota de aeronave Boeing 737, avand interioare moderne cu scaune Recaro, ce ofera pasagerilor o experienta imbunatatita si confortabila pe timpul zborului.
Destinatii Blue Air in 2017:
– din Bucuresti: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bordeaux, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Helsinki, Koln Bonn, Florenta, Dublin, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Iasi, Larnaca, Liverpool, Lisabona, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Bergamo, Milano Linate, Napoli, Nisa, Oradea, Oslo, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Tel Aviv, Torino, Valencia
– din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Madrid, Milano Bergamo, Roma, Torino
– din Cluj-Napoca: Birmingham, Bucuresti, Constanta, Dublin, Hamburg, Iasi, Larnaca, Liverpool, Londra, Nisa, Timisoara
– din Constanta: Bruxelles, Cluj-Napoca, Iasi, Milano Bergamo, Oradea, Paris, Roma, Timisoara
– din Iasi: Barcelona, Bruxelles, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Floenta, Glasgow, Koln Bonn, Londra, Milano Bergamo, Munchen, Paris, Roma, Timisoara, Valencia
– din Larnaca: Atena, Birmingham, Bucuresti, Cluj-Napoca, Liverpool, Londra, Salonic
– din Liverpool: Alicante, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Hamburg, Larnaca, Milano Bergamo, Roma
– din Oradea: Bucuresti, Torino
– din Sibiu: Stuttgart
– din Torino: Alghero, Bacau, Berlin, Bucuresti, Bari, Catania, Copenhaga, Iasi, Ibiza, Lamezia Terme, Lisabona, Londra, Madrid, Malaga, Napoli, Oradea, Palma de Mallorca, Pescara, Roma, Seville

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

OMV Petrom, investitii de 13 miliarde de euro în ultimii 10 ani

Articolul următor

Takata - 400 de noi angajari in fabricile din România și continuarea investițiilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share