Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj: Onyx Beacon oferă soluții IT americanilor care produc avioanele de luptă F-16 și F-35

O companie IT cu sediul în Cluj-Napoca, Onyx Beacon, se numără printre furnizorii Lockeed Martin, una dintre cele mai mari firme de produse și servicii militare din lume, cunoscută în special pentru fabricarea avioanelor de luptă F-16 și F-35, clujenii producând dispozitive care ajută la gestionarea chiar și de 40 de ori mai rapidă a mărfurilor pe care americanii le au în două depozite din Orlando, Florida.
Onyx Beacon a început o colaborare cu americanii de la Lockheed Martin, producătorii avioanelor de luptă F-16 și F-35, o colaborare în cadrul căreia, în două depozite din Orlando, Lockheed folosește beaconi pentru a gestiona mai rapid și mai eficient echipamentele, piesele și coletele cu care lucrează zilnic, scrie News.ro.
Potrivit sursei citate, beaconii sau „balizele”, așa cum poate fi tradus termenul, sunt dispozitive de mărimea unui portofel sau mouse, în funcție de model, care folosesc tehnologia Bluetooth și pot trimite pe telefon sau tabletă informații legate de locul în care se află obiectul pe care beacon-ul este montat sau pur și simplu informații despre acel obiect, indiferent de format.
Soluția celor de la Onyx este potrivită în numeroase domenii, de la turism la marketing și de la gestionarea de stocuri până la activitatea unui muzeu. Conceptul le-a atras atenția și americanilor de la Lockheed Martin, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul apărării în SUA și compania care produce cele 12 avioane F-16 second hand cumpărate de România cu un preț total de peste 630 de milioane de euro.
Americanii au început cu câteva luni în urmă un proiect-pilot în cadrul căruia au început utilizarea beaconilor și a sistemului Tracko în două depozite din Orlando. Proiectul pilot a reușit, iar acum colaborarea continuă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Imobiliare.ro: Topul celor mai scumpe apartamente din ţară

Articolul următor

Nokia recrutează anual 150-200 de studenţi

Citește și:
Citeste mai mult

Crește activitatea în construcții

Ultima anchetă de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică (INS) arată o tendință de creștere a activității…
Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,
Citeste mai mult

Neversea a lansat biletele de o zi

Organizatorii festivalului de pe litoral au dat startul anunțurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share