Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transformare digitală pentru Electric Plus, una dintre cele mai profitabile companii românești

Electric Plus, unul dintre cei mai mari producători de tâmplărie PVC, uși de garaj și uși de interior din România, cu o cifră de afaceri de peste 23 milioane de euro în 2016, face pasul către era digitală. Strategia de dezvoltare a Electric Plus pentru anul 2017 include și investiții în soluții de digitalizare oferite de SAP România împreună cu partenerul său Red Point Software Solutions. Compania românească a achiziționat platforma digitală ERP de ultimă generație SAP S/4HANA, suita de aplicații SAP SuccesFactors pentru managementul angajaților, SAP Hybris Cloud for Sales pentru automatizarea forței de vânzare și platforma HANA Cloud pentru integrarea aplicațiilor în vederea transformării digitale a celor mai importante procese de business.
Fiind promotorul unui brand de o calitate excepțională – BARRIER – Electric Plus este determinat să continue toți pașii pe care îi face în direcția perfecțiunii. Digitalizarea proceselor de business este un pas important pentru orice afacere, indiferent de mărimea sau de industria în care activează. În cei peste 20 ani de activitate, Electric Plus a adunat un portofoliu impresionant de clienți, dar și o multitudine de date. Toate aceste date trebuie accesate, procesate și analizate rapid de către oricare dintre departamentele companiei și, de asemenea, accesarea trebuie să fie făcută cu ușurință de oriunde și de pe orice dispozitiv. SAP S/4HANA, platforma digitală ce urmează a fi implementată de Electric Plus până la finalul anului, va deveni nucleul companiei.
“Ne-am propus încă de la început să devenim un exemplu de urmat în industria în care activăm. Inovația și dezvoltarea sunt principalele noastre preocupări. Am decis să facem o schimbare radicală de business prin implementarea soluțiilor SAP. Toate aceste schimbări sunt necesare pentru a oferi clientului final cel mai bun produs. Ne așteptăm să vedem rezultate semnificative încă din al doilea trimestru al lui 2018” declară Adrian Gârmacea, CEO Electric Plus.
Transformarea digitală a Electric Plus are în vedere și componenta umană: “O companie este mare dacă angajații ei sunt măreți“ este motto-ul lui Adrian Gârmacea, CEO-ul companiei. Prin implementarea soluțiilor SAP SuccesFactors, firma din Bacău va putea comunica mult mai usor cu angajatii, iar procesele de recrutare, de angajare și de training vor fi simplificate și ușor de accesat dintr-o singură platformă in cloud.
“Electric Plus este unul dintre clienții noștri cu cea mai mare deschidere către inovație. La cultura organizațională solidă, puternic orientată pe satisfacția clienților, Electric Plus a ales să adauge o paltformă tehnologică inteligentă si deschisă, care să constituie baza pentru transformarea digitală la care compania s-a angajat. Astfel, SAP S/4HANA va constitui pentru Electric Plus un “digital core” care să faciliteze simultan performanța operațională, inovația și agilitatea atât de necesare pentru accelerarea succesului companiei” a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP România
Implementarea va fi realizată împreună cu Red Point Software Solutions, unul dintre partenerii SAP cu experiență în industria în care activează Electric Plus, și care își asumă un rol important în definirea proceselor de faceri și implementarea cu succes a soluțiilor SAP. Acesta vine cu experiența demonstrată în zeci de proiecte, unde a oferit consultanță clienților săi pentru întreg ciclul de implementare: analiză și business reengineering, configurare și dezvoltare, testare, training, mentenanță evolutivă și îmbunătățire continuă.
“Dorința de tranformare digitală a Electric Plus este calea spre un succes sigur atât al proiectului pe care ni l-am asumat împreună, cât și al creșterii în fața competiției. Implementarea soluțiilor SAP Cloud dedicate clienților și angajaților va crește calitatea serviciilor și apropierea față de piață și de clienți“, a declarat Răzvan Gidei, Director General al Red Point Softare Solutions.
Despre SAP
SAP, lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, este în centrul revoluției tehnologice și de business. În prezent compania are circa 350.000 de clienți, din peste 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală. SAP oferă companiilor expertiza necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale și o platformă de tip End-to-End care acoperă toate procesele de business din 25 de industrii.
SAP contribuie la simplificarea proceselor de business, oferindu-le companiilor posibilitatea de a utiliza date în timp real, pentru a anticipa, în prezent, tendințele clienților.
Despre SAP România
SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 15 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizaţiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluţiile SAP, din industrii precum utilităţi, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producţie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienţi SAP.
În 2011, SAP a demarat un proiect de investiţii în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanţă pentru tehnologiile Cloud și HANA din Europa, care deservește clienţi SAP din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a 500 de angajaţi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Să nu uităm de înregistrarea mărcii

Articolul următor

Aeroportul Cluj a înregistrat, luni, cel mai mare număr de pasageri din istorie - 10.189

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share