IT&C Real Estate Ultimele stiri

Transformare digitală pentru Electric Plus, una dintre cele mai profitabile companii românești

Electric Plus, unul dintre cei mai mari producători de tâmplărie PVC, uși de garaj și uși de interior din România, cu o cifră de afaceri de peste 23 milioane de euro în 2016, face pasul către era digitală. Strategia de dezvoltare a Electric Plus pentru anul 2017 include și investiții în soluții de digitalizare oferite de SAP România împreună cu partenerul său Red Point Software Solutions. Compania românească a achiziționat platforma digitală ERP de ultimă generație SAP S/4HANA, suita de aplicații SAP SuccesFactors pentru managementul angajaților, SAP Hybris Cloud for Sales pentru automatizarea forței de vânzare și platforma HANA Cloud pentru integrarea aplicațiilor în vederea transformării digitale a celor mai importante procese de business.
Fiind promotorul unui brand de o calitate excepțională – BARRIER – Electric Plus este determinat să continue toți pașii pe care îi face în direcția perfecțiunii. Digitalizarea proceselor de business este un pas important pentru orice afacere, indiferent de mărimea sau de industria în care activează. În cei peste 20 ani de activitate, Electric Plus a adunat un portofoliu impresionant de clienți, dar și o multitudine de date. Toate aceste date trebuie accesate, procesate și analizate rapid de către oricare dintre departamentele companiei și, de asemenea, accesarea trebuie să fie făcută cu ușurință de oriunde și de pe orice dispozitiv. SAP S/4HANA, platforma digitală ce urmează a fi implementată de Electric Plus până la finalul anului, va deveni nucleul companiei.
“Ne-am propus încă de la început să devenim un exemplu de urmat în industria în care activăm. Inovația și dezvoltarea sunt principalele noastre preocupări. Am decis să facem o schimbare radicală de business prin implementarea soluțiilor SAP. Toate aceste schimbări sunt necesare pentru a oferi clientului final cel mai bun produs. Ne așteptăm să vedem rezultate semnificative încă din al doilea trimestru al lui 2018” declară Adrian Gârmacea, CEO Electric Plus.
Transformarea digitală a Electric Plus are în vedere și componenta umană: “O companie este mare dacă angajații ei sunt măreți“ este motto-ul lui Adrian Gârmacea, CEO-ul companiei. Prin implementarea soluțiilor SAP SuccesFactors, firma din Bacău va putea comunica mult mai usor cu angajatii, iar procesele de recrutare, de angajare și de training vor fi simplificate și ușor de accesat dintr-o singură platformă in cloud.
“Electric Plus este unul dintre clienții noștri cu cea mai mare deschidere către inovație. La cultura organizațională solidă, puternic orientată pe satisfacția clienților, Electric Plus a ales să adauge o paltformă tehnologică inteligentă si deschisă, care să constituie baza pentru transformarea digitală la care compania s-a angajat. Astfel, SAP S/4HANA va constitui pentru Electric Plus un “digital core” care să faciliteze simultan performanța operațională, inovația și agilitatea atât de necesare pentru accelerarea succesului companiei” a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP România
Implementarea va fi realizată împreună cu Red Point Software Solutions, unul dintre partenerii SAP cu experiență în industria în care activează Electric Plus, și care își asumă un rol important în definirea proceselor de faceri și implementarea cu succes a soluțiilor SAP. Acesta vine cu experiența demonstrată în zeci de proiecte, unde a oferit consultanță clienților săi pentru întreg ciclul de implementare: analiză și business reengineering, configurare și dezvoltare, testare, training, mentenanță evolutivă și îmbunătățire continuă.
“Dorința de tranformare digitală a Electric Plus este calea spre un succes sigur atât al proiectului pe care ni l-am asumat împreună, cât și al creșterii în fața competiției. Implementarea soluțiilor SAP Cloud dedicate clienților și angajaților va crește calitatea serviciilor și apropierea față de piață și de clienți“, a declarat Răzvan Gidei, Director General al Red Point Softare Solutions.
Despre SAP
SAP, lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, este în centrul revoluției tehnologice și de business. În prezent compania are circa 350.000 de clienți, din peste 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală. SAP oferă companiilor expertiza necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale și o platformă de tip End-to-End care acoperă toate procesele de business din 25 de industrii.
SAP contribuie la simplificarea proceselor de business, oferindu-le companiilor posibilitatea de a utiliza date în timp real, pentru a anticipa, în prezent, tendințele clienților.
Despre SAP România
SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 15 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizaţiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluţiile SAP, din industrii precum utilităţi, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producţie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienţi SAP.
În 2011, SAP a demarat un proiect de investiţii în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanţă pentru tehnologiile Cloud și HANA din Europa, care deservește clienţi SAP din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a 500 de angajaţi.

Related posts

Businessmenii Zalăului fac donații consistente în criză

Nora Dumitrescu

Investiție de 15 milioane de euro în infrastructura verde din Craiova, finanțată de BERD

redactia

Schemă de ajutor de până la 200.000 de euro pentru dezvoltarea staţiunilor balneare

redactia

Proiectul de buget pe anul 2019 al Ministerului Transporturilor, aviz pozitiv în comisii. Lista principalelor proiecte

redactia

Familia Filip, acționară la Electroplast, deschide un centru comercial într-o zonă aglomerată a Bistriței

redactia

Americanii de la Key Safety Systems preiau fabricile deținute de Takata la Arad și Sibiu

Stefana Muresan

Nouă proiecte bihorene câștigătoare la „Bursa talentelor”

Traian Dan

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria încheie anul cu o nouă tranzacţie, a şaptea din 2018

redactia

1.520 km de infrastructură și 20.300 de clădiri racordate de Netcity Telecom

Ligia Voro

„Mintea” roboțelului Zora, care va sprijini bolnavii de Alzheimer și demență, proiectat de cercetători români la UTCN

redactia

Logistic and commercial hub in Moldova, best deal: 14 ha of land with buildings and utilities near Barlad Ring Road, close to the highway corridor towards Albita Customs

Ionut Oprea

Secom isi extinde acoperirea in zona de vest a tarii

Stefana Muresan

Unde se cazează turiștii: 13,3 milioane de persoane au vizitat România în 2019, iar majoritatea preferă hotelurile

Papuc Irina

Gările din Regionala Cluj, păzite de 1,3 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Grupul Tenaris a făcut un profit de 50 milioane euro la Zalău

Nora Dumitrescu

Incubatorul de afaceri din Tetarom 1, mai mare cu 860 mp

Nora Dumitrescu

Investitorii din agricultură și silvicultură, chemați să dezbată Ghidul pentru finanțarea infrastructurii de irigații

Ion Surdu

Municipiul Dej va avea centură ocolitoare până în 2021

redactia

Milionarul Ștefan Gadola a adus o delegație din Kazahstan la Cluj

Nora Dumitrescu

Apele Române instalează gărdulețe vegetative pe văile Ardealului

Nora Dumitrescu

Banca Transilvania, tot mai aproape să cumpere Bancpost

Stefana Muresan

Prezența mai multor companii din Fortune Global 500 în CEE va crește cererea pentru spații imobiliare

Ligia Voro

Digitalizarea – prioritate pentru sistemul de sănătate din România. Concluzii după Bucharest Smart Health Conference

Papuc Irina

Investiție de 8 milioane de euro în modernizarea Hotelului Făget din Sovata

Ligia Voro

Leave a Comment