Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Amoma inchiriaza 2.300 mp in Globalworth Plaza

Amoma, una dintre cele mai mari platforme de rezervari turistice online la nivel mondial, isi va muta pana la finalul acestui an sediul din Bucuresti intr-un spatiu cu o suprafata de aproximativ 2.300 de metri patrati din Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower), in urma unei tranzactii intermediate de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox.
Prin biroul din Bucuresti, in care lucreaza aproximativ 400 de angajati in trei schimburi, Amoma ofera suport clientilor in limbi de circulatie mondiala, precum engleza, franceza, spaniola sau italiana, dar si in limbi exotice. Totodata, in Bucuresti se afla si centrul de dezvoltare al platformei cu sediul central in Geneva, Elvetia.
Amoma  are in prezent sediul intr-o cladire din zona Pipera-Tunari si a ales sa se mute in Globalworth Plaza pentru a imbunatati conditiile de lucru si accesul angajatilor, data fiind proximitatea cladirii fata de statia de metrou Aurel Vlaicu.
Noul sediu, care va fi situat la etajele 2 si 3 ale cladirii, dispune si de o terasa de circa 1.000 de metri patrati care va fi amenajata pentru a imbunatati experienta de lucru si confortul angajatilor. Totodata, Amoma a rezervat si un al treilea etaj in cladirea detinuta de grupul Globalworth, cel mai mare proprietar de cladiri de birouri din Bucuresti, in conditiile in care compania intentioneaza sa isi mareasca echipa pana la 600 de angajati.
Eduard Turcoman, Senior Broker, Office Agency: „Amoma este unul dintre angajatorii dinamici din Bucuresti, care au sesizat importanta tot mai ridicata a sediului in procesul de recrutare si retentie a angajatilor. In 2013, compania avea circa 150 de angajati intr-un sediu de 700 de metri patrati de pe strada Putul lui Zamfir. Ulterior, compania s-a extins intr-un spatiu mai generos din zona Pipera-Tunari, iar acum compania a optat pentru un birou in cea mai dinamica zona de business a Bucurestiului, cu acces facil la metrou si o gama larga de servicii si facilitati in imediata apropiere.”
Mihaela Moldovan, General Manager, Amoma: “In ultima perioada, sediul angajatorului a devenit un factor decizional foarte important in concretizarea colaborarii cu potentialii angajati. De asemenea, localizarea cat mai avantajoasa din punct de vedere acces la metrou/ zona centrala, reprezinta si un element de retentie a angajatilor nostri, iar procesul de retentie este cel putin la fel de important ca cel de angajare. Am decis sa investim intr-un sediu nou pentru a intampina nevoia angajatilor de a balansa cat mai eficient activitatea profesionala cu viata privata si pentru a facilita procesul de recrutare a viitorilor nostri angajati. Totodata, ne propunem ca atmosfera in noul sediu sa traduca cat mai realist spiritul echipei noastre si sa fie un loc unde sa iti desfasori activitatea cu cea mai mare placere.”
Ema Iftimie, Head of Leasing, Globalworth: „Suntem incantati de parteneriatul incheiat cu Amoma, o companie al carei obiectiv, de a imbunatati conditiile de lucru ale angajatilor, rezoneaza cu strategia Globalworth de a oferi spatii care garanteaza un mediu de lucru placut si productiv. De la aceasta misiune a pornit si demersul de renovare a cladirii noastre Globalworth Plaza. Aceasta ofera chiriasilor un mediu de lucru relaxant, cu gradini verticale in receptie, dar si noi facilitati, ca de pilda cafenele, restaurante cu specific asiatic sau farmacia de la parter. Gradul de ocupare, de aproape 100%, la care au condus aceste transformari demonstreaza importanta facilitatilor de acest tip in asigurarea spatiilor de lucru de care companiile de pe piata locala au nevoie.”
Cushman & Wakefield Echinox este una dintre cele mai mari firme de consultanta imobiliara de pe piata locala, activand in toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de birouri al companiei a inchiriat de la inceputul anului spatii cu o suprafata cumulata de peste 30.000 de metri patrati in cladiri de birouri din Bucuresti si din tara.
Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield in Romania, detinut si operat independent. Echipa de peste 50 de profesionisti si colaboratori ofera o gama completa de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor si chiriasilor pe toate segmentele pietei imobiliare, inclusiv pe piata rezidentiala.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

LEVI9, planuri de creștere și un sediu nou la Iași

Articolul următor

Invest Quest, la final. Premiu de 5.000 de lei din partea Rotary District 2241

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share