București Real Estate Ultimele stiri

Amoma inchiriaza 2.300 mp in Globalworth Plaza

Amoma, una dintre cele mai mari platforme de rezervari turistice online la nivel mondial, isi va muta pana la finalul acestui an sediul din Bucuresti intr-un spatiu cu o suprafata de aproximativ 2.300 de metri patrati din Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower), in urma unei tranzactii intermediate de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox.
Prin biroul din Bucuresti, in care lucreaza aproximativ 400 de angajati in trei schimburi, Amoma ofera suport clientilor in limbi de circulatie mondiala, precum engleza, franceza, spaniola sau italiana, dar si in limbi exotice. Totodata, in Bucuresti se afla si centrul de dezvoltare al platformei cu sediul central in Geneva, Elvetia.
Amoma  are in prezent sediul intr-o cladire din zona Pipera-Tunari si a ales sa se mute in Globalworth Plaza pentru a imbunatati conditiile de lucru si accesul angajatilor, data fiind proximitatea cladirii fata de statia de metrou Aurel Vlaicu.
Noul sediu, care va fi situat la etajele 2 si 3 ale cladirii, dispune si de o terasa de circa 1.000 de metri patrati care va fi amenajata pentru a imbunatati experienta de lucru si confortul angajatilor. Totodata, Amoma a rezervat si un al treilea etaj in cladirea detinuta de grupul Globalworth, cel mai mare proprietar de cladiri de birouri din Bucuresti, in conditiile in care compania intentioneaza sa isi mareasca echipa pana la 600 de angajati.
Eduard Turcoman, Senior Broker, Office Agency: „Amoma este unul dintre angajatorii dinamici din Bucuresti, care au sesizat importanta tot mai ridicata a sediului in procesul de recrutare si retentie a angajatilor. In 2013, compania avea circa 150 de angajati intr-un sediu de 700 de metri patrati de pe strada Putul lui Zamfir. Ulterior, compania s-a extins intr-un spatiu mai generos din zona Pipera-Tunari, iar acum compania a optat pentru un birou in cea mai dinamica zona de business a Bucurestiului, cu acces facil la metrou si o gama larga de servicii si facilitati in imediata apropiere.”
Mihaela Moldovan, General Manager, Amoma: “In ultima perioada, sediul angajatorului a devenit un factor decizional foarte important in concretizarea colaborarii cu potentialii angajati. De asemenea, localizarea cat mai avantajoasa din punct de vedere acces la metrou/ zona centrala, reprezinta si un element de retentie a angajatilor nostri, iar procesul de retentie este cel putin la fel de important ca cel de angajare. Am decis sa investim intr-un sediu nou pentru a intampina nevoia angajatilor de a balansa cat mai eficient activitatea profesionala cu viata privata si pentru a facilita procesul de recrutare a viitorilor nostri angajati. Totodata, ne propunem ca atmosfera in noul sediu sa traduca cat mai realist spiritul echipei noastre si sa fie un loc unde sa iti desfasori activitatea cu cea mai mare placere.”
Ema Iftimie, Head of Leasing, Globalworth: „Suntem incantati de parteneriatul incheiat cu Amoma, o companie al carei obiectiv, de a imbunatati conditiile de lucru ale angajatilor, rezoneaza cu strategia Globalworth de a oferi spatii care garanteaza un mediu de lucru placut si productiv. De la aceasta misiune a pornit si demersul de renovare a cladirii noastre Globalworth Plaza. Aceasta ofera chiriasilor un mediu de lucru relaxant, cu gradini verticale in receptie, dar si noi facilitati, ca de pilda cafenele, restaurante cu specific asiatic sau farmacia de la parter. Gradul de ocupare, de aproape 100%, la care au condus aceste transformari demonstreaza importanta facilitatilor de acest tip in asigurarea spatiilor de lucru de care companiile de pe piata locala au nevoie.”
Cushman & Wakefield Echinox este una dintre cele mai mari firme de consultanta imobiliara de pe piata locala, activand in toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de birouri al companiei a inchiriat de la inceputul anului spatii cu o suprafata cumulata de peste 30.000 de metri patrati in cladiri de birouri din Bucuresti si din tara.
Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield in Romania, detinut si operat independent. Echipa de peste 50 de profesionisti si colaboratori ofera o gama completa de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor si chiriasilor pe toate segmentele pietei imobiliare, inclusiv pe piata rezidentiala.

Related posts

Grupul Dan Steel Beclean țintește afaceri de peste 200 mil. lei

Stefana Muresan

Încep lucrările la Terminalul de pasageri al Aeroportului Brașov: „Se vor desfăşura cu respectarea strictă a tuturor măsurilor de prevenţie”

Ion Surdu

Două noi locomotive Transmontana produse la Craiova au fost livrate suedezilor de la Green Cargo

Ion Surdu

Viorel Stegar, fermierul cu drag de animale din Bistra Mureșului

Stefana Muresan

Parcul Central din Cluj, irigat inteligent cu 1,4 milioane lei

Nora Dumitrescu

AFIR: Fermele mici, proiecte de 256 de milioane de euro

redactia

Creștere de peste 70% ale conturilor de economii ale persoanelor fizice la BCR

Traian Dan

Werk investește 2,5 mil. euro într-o parcare cu 400 de locuri pentru Vox Technology Park

Ionut Oprea

Contract de finanțare prin POR în valoare de 5,7 mil. lei, semnat de ADR Vest

redactia

BRAT, 20 de ani de activitate!

redactia

Danezii de la Ingleby exploatează mii de hectare în Timiș

Stefana Muresan

NTT Data Romania a închiriat 2.800 mp în Openville Timișoara

Nicolae Pop

Gala ANIS 2020: Câștigătorii premiilor industriei IT   

Ligia Voro

În Munţii Făgăraş va fi realizat cel mai mare domeniu schiabil din România

Stefana Muresan

WTM London 2016: 10 Reasons To Attend

Transilvania Business

aici.gov.ro – platforma de depunere online a documentelor, lansată de Autoritatea pentru Digitalizarea României

Ion Surdu

AFI Europe inaugurează AFI Park Brașov și întâmpină noii chiriași: Siemens și NTT Data

Ionut Oprea

REMS in “casa noua”

Transilvania Business

Promovarea procesului de modernizare a Organizației Mondiale a Comerțului, o prioritate pentru activitatea MMACA la Geneva

redactia

Black Friday la ținutele de business de la NISSA!

Ionut Oprea

Life Solutions, soluții pentru medicina personalizată, de la diagnostic la tratament

Stefana Muresan

Liber spre mare, pe Autostrada Soarelui, reparațiile se reiau din toamnă

Ligia Voro

Eveniment Prefbeton: Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”, Cluj-Napoca, 4 octombrie

redactia

Studiourile SRTV din Transilvania, digitalizate cu tehnologie americană

Nora Dumitrescu

Leave a Comment