Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

LEVI9, planuri de creștere și un sediu nou la Iași

Spațiul de muncă este unul deosebit, special creat pentru LEVI NINERS și pentru a facilita creșterea dinamică a companiei, tranzacția fiind intermediată de Extind.
Marți, 27 iunie, a fos inaugurat la Iași noul sediu Levi9, într-un centru de afaceri situat pe Șoseaua Națională 31. Birourile sunt amenajate astfel încât să creeze un mediu de lucru modern, deschis și, în același timp, atractiv pentru cei 150 de angajați. În plus, spațiul este gândit să găzduiască în aceeași atmosferă primitoare și viitorii angajați, al căror număr este așteptat să crească la 300 în următorii doi ani.
“Pentru a susține creșterea dinamică a Levi9, am creat un spațiu de lucru nou, bine poziționat și care să îi inspire pe angajații noștri. Spațiile deschise transpun în cotidian cultura companiei construită pe transparență, colaborare și bună-dispoziție. Dacă oamenii noștri sunt fericiți, și clienții sunt fericiți”, Anca Dumitriu, Levi9 Country Manager, Iași.
„Fiind una din companiile de top din regiune, Levi9 a decis sa facă un upgrade birourilor sale din Iași într-o locație modernă. În acest fel, compania se poziționează în inima comunității IT din oraș cu un impact vizibil în dezvoltatea acesteia”, a precizat Dan Zaharia, Real-Estate Senior Consultant, EXTIND, Iași.
Levi9 in Iași
Numeroase companii din domeniul IT recunosc Iașul ca un important centru al acestei industrii în România. Levi9 a deschis birourile din Iași in 2007 devenind, în prezent, o organizație puternică și profitabilă, cu o echipă de 150 de profesioniști în IT. Datorită creșterii accelerate a afacerii și pentru a răspunde la cerințele proiectelor prezente și viitoare, Levi9 a decis să mărească numărul de angajați până la 300 în următorii doi ani. Compania oferă servicii de IT pentru clienți internaționali din domenii variate, de la trafic și transport, la marketing digital, on-line media, fintech, e-retail etc… Levi9 este in permanență interesată de oameni talentați care să lucreze în Java, Scala, .Net, Testers, BI, DevOps, System Administrators și nu numai.
Noul sediu aflat în apropierea zonei centrale a orașului va fi un element esențial în poziționarea companiei pe piața IT din Iași. Birourile sunt desfășurate pe o suprafața de 1.500 de metri pătrați; interiorul este amenajat astfel încât să permită un model de lucru tip agile, utilizat de majoritatea clienților.
În 1994 cometa Shoemaker-Levy 9 a intrat în coliziune cu planeta Jupiter. Spațiul, așa cum îl știam până atunci, a fost schimbat pentru totdeauna. Acest impact a reprezentat scânteia de inspirație pentru fondatorii Levi9, Menno de Jong și prințul Bernhard van Oranje, membru al Casei Regale Olandeze. Cei doi fondatori au pornit de la convingerea că în timpul și spațiul prezent, tehnologia este cea care va pune în mișcare întreaga lume. Inspirați de cometa Shoemaker-Levy 9, Menno și Bernhard au dorit să aducă o influență pozitivă și puternică pentru afacerile clienților.
În aprilie 2003, împreună cu un grup de oameni de încredere, pasionați de tehnologie din Serbia, Menno și Bernhard au pus bazele Levi9. A luat naștere, astfel, compania de servicii IT, creată pentru a produce un impact tehnologic puternic. În prezent oferă soluții IT ce contribuie, în mod direct, la generarea de venit pentru afacerile clienților. Compania se concentrează pe industrii în care au loc schimbări majore în domeniul digital. Majoritatea clienților Levi9 operează în domeniile Trafic & Transport, Digital Marketing & Media, E-Retail, Fin-Tech, sau alte servicii software.
Sediul central Levi9 se află în Amsterdam și are 6 centre operaționale în România, Serbia și Ucraina. În 2017 numărul total de angajați ai companiei va ajunge la 900. Deși creșterea nu este un scop în sine, Levi9 a cunoscut în ultimii 3 ani o creștere anuală, organică, de peste 30%. Această dezvoltare este menită să creeze oportunități profesionale pentru angajați care sunt numiți, în cultura internă, Levi Niners. Evoluția influențează în bine viețile angajaților care, la rândul lor, au un impact pozitiv asupra afacerilor clienților cu ajutorul soluțiilor IT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Povestea vinurilor din Podgoria Lechința

Articolul următor

Amoma inchiriaza 2.300 mp in Globalworth Plaza

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share