Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ALISIA ENCO isi face intrarea in high life-ul modei la Monaco

Brandul romanesc de camasi si accesorii pentru tinute creative de business se va lansa pe piata din Franta
Brandul romanesc de business fashion ALISIA ENCO se lanseaza la Monaco prin participarea la evenimentul anual exclusivist Monaco Madame’s Night, organizat de revista Monaco Madame, miercuri, 27 septembrie 2017, la Amber Summer Monaco,  eveniment ce reuneste in cadru select branduri cunoscute din lumea modei precum Chloe, Daniel Wellington, Amber Dubai, Gala de Danza si altii.
Acesta este primul dintr-o serie de evenimente la care brandul ALISIA ENCO va participa in perspectiva lansarii pe piata din Franta. Camasile si accesoriile care militeaza pentru creativitate in tinuta de business au inceput deja sa atraga atentia presei de specialitate.
Manifestul fondatoarei Alice Botnarenco vorbeste despre puterea de a reinventa tinute clasice de business, punand accent pe calitatea ireprosabila a materialelor, pe creativitatea combinatiilor si mizand pe cateva amprente personale inconfundabile. Construit în jurul unui element-icon, cămaşa, brandul ALISIA ENCO vine în faţa femeilor cu invitatia de a nu tolera ţinutele conforme, de a nu-si îngrădi personalitatea şi de a îndrăzni să se exprime liber prin hainele şi accesoriile pe care le aleg.
Toate articolele create de brandul ALISIA ENCO sunt fabricate în România Acestea se comercializează în prezent exclusiv prin intermediul propriului magazin online www.alisiaenco.ro. Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit.
Alice Botnarenco este antreprenor şi preşedinte fondator al organizaţiei Femei în Afaceri, comunitate de business adresată exclusiv femeilor. Cu o experienţă bogată în afaceri şi iniţiativă profesională, Alice şi-a lansat primul business la vârsta de 23 de ani. În anul 2009, la începutul perioadei de recesiune, Alice a înfiinţat organizaţia Femei în Afaceri, din nevoia asumată de a se consulta cu alte femei-antreprenor, dar şi cu specialiste în domeniile lor de activitate, pentru a problematiza contextele specifice mediului de business şi a găsi împreună suport, soluţii şi conexiuni. În prezent, comunitatea are peste 2000 de membre în grupul de pe Linkedin. Alice Botnarenco este Mentor în cadrul European Network of Mentors for Women Entrepreneurs iar în anul 2012, a reprezentat România la Global Summit of Women.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj Business Days 2017

Articolul următor

New CEO for TÜV SÜD's Real Estate & Infrastructure Division

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Euro 2024 se vede în Iulius Mall Cluj

Fanii „sportului rege” și pasionații de experiențe unice sunt așteptați pe terasa food court-ului să vadă meciurile din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share