Antreprenori Cluj Investitii Lideri si afaceri Slider

Golfstore – magazinul pasiunii tale

Pentru un iubitor de golf, echipamentul este un detaliu esențial pentru a practica acest sport. Golfstore Cluj-Napoca, deschis de Octavian Damian, proprietarul Transilvania Golf Club, e un sanctuar pentru un golfer. Aici găsești de la crose de diferite tipuri, până la pantofi de golf, mănuși și multe altele, de la cei mari producători ai lumii.
 
Pe Calea Baciului 2-4 am ajuns după ce am ratat drumul spre dreapta care ne ducea spre Golfstore, un magazin dedicat golferilor români. Am intrat într-un sanctuar al pasionatului de golf, decorat cu fotografii ale unor golferi celebri, postere cu echipamentele unor producători celebri sau siglele acestora și, bineînțeles, o bogăție de produse pentru joc.
Octavian Damian, proprietarul magazinului de golf, ne-a purtat timp de două ore într-o poveste haioasă, melancolică, realistă despre golful românesc de la Paul Tomița încoace. Ne-a povestit cum s-a apropiat de acest sport nobil, plecând de la suvenirurile pe care le-a adus din Irlanda dintr-o călătorie pe care a efectuat-o înainte de 2005 – niște mingi de golf cu trifoiul irlandez ce aduce aminte de legenda St. Patrick. Complicat, dificil și lung s-a dovedit apoi drumul până la demararea, în 2008, a investiției în terenul de golf din comuna clujeană Sînpaul, după ce Octavian Damian a încercat să realizeze acest vis în comuna Tureni, iar schimbarea primarului i-a stopat planul.
 
Povestea magazinului
 
Magazinul de golf a apărut în 2008 când Octavian Damian a făcut SRL-ul care urma să dezvolte investiția într-un teren de golf. Golfstore a apărut dintr-o necesitate acută, pentru că la acea vreme dacă doreai să îți cumperi o crosă, o minge, un tricou trebuia fie să comanzi în străinătate, fie să te deplasezi la un magazin dintr-un stat vestic.
“Noi am vrut să umplem un gol de pe piață, pentru că în România nu se găsea nimic, la ora aceea nu puteai să îți cumperi o minge, nu puteai să îți cumperi o mănușă, nu vorbesc de pantofi. Am făcut o selecție de furnizori reprezentativă, am vorbit cu ei și au fost de acord să devenim importatori. Am beneficiat și de expertiză din partea lor. Golferul român merită să fie tratat ca orice golfer european, de a avea produsele de care are nevoie la îndemână și de a avea posibilitatea de a alege”, ne-a povestit Octavian Damian.
În magazinul de pe Calea Baciului, un golfer poate găsi produsele celor mai importanți producători mondiali de echipament de golf Titleist, Callaway și Odissey, TaylorMade, Adidas Golf și Ping, adică o gamă variată de crose, mingi, mănuși, genți, tees, pantofi și îmbrăcăminte dedicată.
Magazinul este gândit în funcție de categoria în care se încadrează golferul, pornind de la gama pentru începători (entry level) până la golferul educat și pretențios (gama premium și tour).
“Recomandăm Custom Fitting golferilor la orice nivel ar fi. Merită sa joci cu un echipament care ți se potrivește. Nu costă nimic în plus. Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații și/sau să vizitați modulele WebFitting ale producătorilor”, este un serviciu promovat de către proprietarii Golfstore.
Magazinul de golf oferă, de asemenea, servicii și produse corporate: suveniruri, cadouri, produse personalizate, pachete turistice.
Pe lângă Golfstore, Octavian Damian a deschis la terenul de golf din Sînpaul, un al doilea magazin Golfstore Golf Shop, unde pasionații jocului de golf pot testa crose demo de ultimă generație de la Taylor Made, Titleist, Callaway si PING. De asemenea, compania oferă Custom Fitting pentru adaptarea croselor la jucătorul și particularitățile lui individuale.
Pentru mai multe informații, vă recomandăm să accesați golfstore.ro, deoarece pe site-ul web sunt dezvoltate două categorii care vă pot interesa, în principal: Produse și Cum cumpăr.
Ligia VORO
Sursa foto: Octavian DAMIAN (arhiva personală)
 

“Din când în când ți se aliniază planetele, ceea ce nu o să ți se întâmple niciodată la baschet, niciodată la tenis sau în alt sport. Dar în golf se întâmplă. Vine lovitura aceea și, cu cât exersezi mai mult și devii mai bun, cu atâta ți se întâmplă mai des, iar tu, din poziția în care erai, ai lovit mingea și știi tu, și știu și ceilalți cu care ești în flight că de lovitura aceea era mândru și Tiger Woods sau Rory McIlroy”,
Octavian Damian, proprietar Golfstore și Transilvania Golf Club

 
Povestea campionilor României la golf, sintetizată după câteva ore petrecute la Pianu de Jos, județul Alba, o găsiți aici 
 
Cum a investit Nicolae Căpușan în golf, în Pădurea Baciu, citiți aici
 
 
Instructorul de golf Mircea Stoica visează departe: la un golfer român campion la profesioniști în Europa, cel puțin. Cum lucrează la acest vis, aflați aici
 
Ploaia și vântul nu pot împiedica un turneu de golf. Ne-am convins la Rotary Golf Charity Cup, la Ineu, lângă Oradea. Cum am văzut eu, profana, turneul, vedeți aici 
 
Puțini nu au auzit de Florin Segărceanu. Îl știm de la tenis, însă azi e un golfer împătimit. Într-un interviu pentru revista noastră pune punctul pe i. Lecturați aici.
 
O introducere despre golful românesc, puteți citi aici
 
 

Related posts

Clujenii sunt așteptați din nou în stradă. De data asta la Art in the Street 2019

Ligia Voro

AgroTransilvania Cluster. De la emergență la specializare inteligentă

Ligia Voro

Investitorii japonezi vor să se extindă în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Dan Zaharia – Extind, Iasi: Cuvinte cheie în noul normal, cum putem folosi lecţia lui 2020 pentru modelarea prezentului

Ionut Oprea

Eșalonări pe 12 luni la plata taxelor, pentru firmele afectate de criza COVID

Traian Dan

Primăria Cluj vrea aproape 5 mil. euro, fonduri europene, pentru a amenaja “Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor” pe 21 de hectare

redactia

Brittany Kaiser, fost director Cambridge Analytica, la GoTech World 2020

Ligia Voro

Fonduri europene pentru infrastructura rutieră din Transilvania

Stefana Muresan

ELCO lansează o nouă gamă de cazane industriale adaptată noilor cerințe din piața locală de construcții

Ionut Oprea

Cooperativa agricolă „Arome Transilvane” – prima asociație de producători de fructe de pădure din Cluj

redactia

Peste 100 mil lei ajutoare de stat pentru a crea locuri de muncă

Stefana Muresan

Infrastructura care va conecta Clujul se face în pași de melc

Nora Dumitrescu

Finanţare europeană de peste 11 mil. lei pentru modernizarea și dotarea UPU-SMURD Zalău

redactia

Banca Transilvania a ajuns cel mai mare grup bancar din România, depăşind BCR!

Stefana Muresan

Proiectele majore ale Clujului: metroul, centura și trenul metropolitan

Nora Dumitrescu

Bolojan anunță reluarea licitațiilor pentru tronsoanele Autostrăzii Transivania

Traian Dan

New financing package of circa 205 million euros with IFC to support business plan of WDP Romania

Papuc Irina

Se reiau lucrările la Centrul de Afaceri din Brașov

Stefana Muresan

Cities of Tomorrow #8:New Waves of Urban Migration | Prima Conferință hibrid din România dedicată dezvoltării orașelor

Ionut Oprea

Electrogrup Infrastructure, ofertă publică de acţiuni pe BVB

redactia

Satu Mare: Alu Menziken investește în două hale noi la Medieşu Aurit

Stefana Muresan

Venituri în creștere cu 5% pentru Digi Comunication NV pe trimestrul doi 2020

Traian Dan

Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara, trafic record

Stefana Muresan

Cea mai mare renovare World Class Belvedere

Stefana Muresan

Leave a Comment