Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Golfstore – magazinul pasiunii tale

Pentru un iubitor de golf, echipamentul este un detaliu esențial pentru a practica acest sport. Golfstore Cluj-Napoca, deschis de Octavian Damian, proprietarul Transilvania Golf Club, e un sanctuar pentru un golfer. Aici găsești de la crose de diferite tipuri, până la pantofi de golf, mănuși și multe altele, de la cei mari producători ai lumii.
 
Pe Calea Baciului 2-4 am ajuns după ce am ratat drumul spre dreapta care ne ducea spre Golfstore, un magazin dedicat golferilor români. Am intrat într-un sanctuar al pasionatului de golf, decorat cu fotografii ale unor golferi celebri, postere cu echipamentele unor producători celebri sau siglele acestora și, bineînțeles, o bogăție de produse pentru joc.
Octavian Damian, proprietarul magazinului de golf, ne-a purtat timp de două ore într-o poveste haioasă, melancolică, realistă despre golful românesc de la Paul Tomița încoace. Ne-a povestit cum s-a apropiat de acest sport nobil, plecând de la suvenirurile pe care le-a adus din Irlanda dintr-o călătorie pe care a efectuat-o înainte de 2005 – niște mingi de golf cu trifoiul irlandez ce aduce aminte de legenda St. Patrick. Complicat, dificil și lung s-a dovedit apoi drumul până la demararea, în 2008, a investiției în terenul de golf din comuna clujeană Sînpaul, după ce Octavian Damian a încercat să realizeze acest vis în comuna Tureni, iar schimbarea primarului i-a stopat planul.
 
Povestea magazinului
 
Magazinul de golf a apărut în 2008 când Octavian Damian a făcut SRL-ul care urma să dezvolte investiția într-un teren de golf. Golfstore a apărut dintr-o necesitate acută, pentru că la acea vreme dacă doreai să îți cumperi o crosă, o minge, un tricou trebuia fie să comanzi în străinătate, fie să te deplasezi la un magazin dintr-un stat vestic.
“Noi am vrut să umplem un gol de pe piață, pentru că în România nu se găsea nimic, la ora aceea nu puteai să îți cumperi o minge, nu puteai să îți cumperi o mănușă, nu vorbesc de pantofi. Am făcut o selecție de furnizori reprezentativă, am vorbit cu ei și au fost de acord să devenim importatori. Am beneficiat și de expertiză din partea lor. Golferul român merită să fie tratat ca orice golfer european, de a avea produsele de care are nevoie la îndemână și de a avea posibilitatea de a alege”, ne-a povestit Octavian Damian.
În magazinul de pe Calea Baciului, un golfer poate găsi produsele celor mai importanți producători mondiali de echipament de golf Titleist, Callaway și Odissey, TaylorMade, Adidas Golf și Ping, adică o gamă variată de crose, mingi, mănuși, genți, tees, pantofi și îmbrăcăminte dedicată.
Magazinul este gândit în funcție de categoria în care se încadrează golferul, pornind de la gama pentru începători (entry level) până la golferul educat și pretențios (gama premium și tour).
“Recomandăm Custom Fitting golferilor la orice nivel ar fi. Merită sa joci cu un echipament care ți se potrivește. Nu costă nimic în plus. Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații și/sau să vizitați modulele WebFitting ale producătorilor”, este un serviciu promovat de către proprietarii Golfstore.
Magazinul de golf oferă, de asemenea, servicii și produse corporate: suveniruri, cadouri, produse personalizate, pachete turistice.
Pe lângă Golfstore, Octavian Damian a deschis la terenul de golf din Sînpaul, un al doilea magazin Golfstore Golf Shop, unde pasionații jocului de golf pot testa crose demo de ultimă generație de la Taylor Made, Titleist, Callaway si PING. De asemenea, compania oferă Custom Fitting pentru adaptarea croselor la jucătorul și particularitățile lui individuale.
Pentru mai multe informații, vă recomandăm să accesați golfstore.ro, deoarece pe site-ul web sunt dezvoltate două categorii care vă pot interesa, în principal: Produse și Cum cumpăr.
Ligia VORO
Sursa foto: Octavian DAMIAN (arhiva personală)
 

“Din când în când ți se aliniază planetele, ceea ce nu o să ți se întâmple niciodată la baschet, niciodată la tenis sau în alt sport. Dar în golf se întâmplă. Vine lovitura aceea și, cu cât exersezi mai mult și devii mai bun, cu atâta ți se întâmplă mai des, iar tu, din poziția în care erai, ai lovit mingea și știi tu, și știu și ceilalți cu care ești în flight că de lovitura aceea era mândru și Tiger Woods sau Rory McIlroy”,
Octavian Damian, proprietar Golfstore și Transilvania Golf Club

 
Povestea campionilor României la golf, sintetizată după câteva ore petrecute la Pianu de Jos, județul Alba, o găsiți aici 
 
Cum a investit Nicolae Căpușan în golf, în Pădurea Baciu, citiți aici
 
 
Instructorul de golf Mircea Stoica visează departe: la un golfer român campion la profesioniști în Europa, cel puțin. Cum lucrează la acest vis, aflați aici
 
Ploaia și vântul nu pot împiedica un turneu de golf. Ne-am convins la Rotary Golf Charity Cup, la Ineu, lângă Oradea. Cum am văzut eu, profana, turneul, vedeți aici 
 
Puțini nu au auzit de Florin Segărceanu. Îl știm de la tenis, însă azi e un golfer împătimit. Într-un interviu pentru revista noastră pune punctul pe i. Lecturați aici.
 
O introducere despre golful românesc, puteți citi aici
 
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Deschidere de sezon: Rotary Golf Charity Cup

Articolul următor

„Ghidul celor mai bune practici privind comunicarea în relația cu investitorii” by BVB

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share