Antreprenori Cluj Investitii Lideri si afaceri Slider

Golfstore – magazinul pasiunii tale

Pentru un iubitor de golf, echipamentul este un detaliu esențial pentru a practica acest sport. Golfstore Cluj-Napoca, deschis de Octavian Damian, proprietarul Transilvania Golf Club, e un sanctuar pentru un golfer. Aici găsești de la crose de diferite tipuri, până la pantofi de golf, mănuși și multe altele, de la cei mari producători ai lumii.
 
Pe Calea Baciului 2-4 am ajuns după ce am ratat drumul spre dreapta care ne ducea spre Golfstore, un magazin dedicat golferilor români. Am intrat într-un sanctuar al pasionatului de golf, decorat cu fotografii ale unor golferi celebri, postere cu echipamentele unor producători celebri sau siglele acestora și, bineînțeles, o bogăție de produse pentru joc.
Octavian Damian, proprietarul magazinului de golf, ne-a purtat timp de două ore într-o poveste haioasă, melancolică, realistă despre golful românesc de la Paul Tomița încoace. Ne-a povestit cum s-a apropiat de acest sport nobil, plecând de la suvenirurile pe care le-a adus din Irlanda dintr-o călătorie pe care a efectuat-o înainte de 2005 – niște mingi de golf cu trifoiul irlandez ce aduce aminte de legenda St. Patrick. Complicat, dificil și lung s-a dovedit apoi drumul până la demararea, în 2008, a investiției în terenul de golf din comuna clujeană Sînpaul, după ce Octavian Damian a încercat să realizeze acest vis în comuna Tureni, iar schimbarea primarului i-a stopat planul.
 
Povestea magazinului
 
Magazinul de golf a apărut în 2008 când Octavian Damian a făcut SRL-ul care urma să dezvolte investiția într-un teren de golf. Golfstore a apărut dintr-o necesitate acută, pentru că la acea vreme dacă doreai să îți cumperi o crosă, o minge, un tricou trebuia fie să comanzi în străinătate, fie să te deplasezi la un magazin dintr-un stat vestic.
“Noi am vrut să umplem un gol de pe piață, pentru că în România nu se găsea nimic, la ora aceea nu puteai să îți cumperi o minge, nu puteai să îți cumperi o mănușă, nu vorbesc de pantofi. Am făcut o selecție de furnizori reprezentativă, am vorbit cu ei și au fost de acord să devenim importatori. Am beneficiat și de expertiză din partea lor. Golferul român merită să fie tratat ca orice golfer european, de a avea produsele de care are nevoie la îndemână și de a avea posibilitatea de a alege”, ne-a povestit Octavian Damian.
În magazinul de pe Calea Baciului, un golfer poate găsi produsele celor mai importanți producători mondiali de echipament de golf Titleist, Callaway și Odissey, TaylorMade, Adidas Golf și Ping, adică o gamă variată de crose, mingi, mănuși, genți, tees, pantofi și îmbrăcăminte dedicată.
Magazinul este gândit în funcție de categoria în care se încadrează golferul, pornind de la gama pentru începători (entry level) până la golferul educat și pretențios (gama premium și tour).
“Recomandăm Custom Fitting golferilor la orice nivel ar fi. Merită sa joci cu un echipament care ți se potrivește. Nu costă nimic în plus. Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații și/sau să vizitați modulele WebFitting ale producătorilor”, este un serviciu promovat de către proprietarii Golfstore.
Magazinul de golf oferă, de asemenea, servicii și produse corporate: suveniruri, cadouri, produse personalizate, pachete turistice.
Pe lângă Golfstore, Octavian Damian a deschis la terenul de golf din Sînpaul, un al doilea magazin Golfstore Golf Shop, unde pasionații jocului de golf pot testa crose demo de ultimă generație de la Taylor Made, Titleist, Callaway si PING. De asemenea, compania oferă Custom Fitting pentru adaptarea croselor la jucătorul și particularitățile lui individuale.
Pentru mai multe informații, vă recomandăm să accesați golfstore.ro, deoarece pe site-ul web sunt dezvoltate două categorii care vă pot interesa, în principal: Produse și Cum cumpăr.
Ligia VORO
Sursa foto: Octavian DAMIAN (arhiva personală)
 

“Din când în când ți se aliniază planetele, ceea ce nu o să ți se întâmple niciodată la baschet, niciodată la tenis sau în alt sport. Dar în golf se întâmplă. Vine lovitura aceea și, cu cât exersezi mai mult și devii mai bun, cu atâta ți se întâmplă mai des, iar tu, din poziția în care erai, ai lovit mingea și știi tu, și știu și ceilalți cu care ești în flight că de lovitura aceea era mândru și Tiger Woods sau Rory McIlroy”,
Octavian Damian, proprietar Golfstore și Transilvania Golf Club

 
Povestea campionilor României la golf, sintetizată după câteva ore petrecute la Pianu de Jos, județul Alba, o găsiți aici 
 
Cum a investit Nicolae Căpușan în golf, în Pădurea Baciu, citiți aici
 
 
Instructorul de golf Mircea Stoica visează departe: la un golfer român campion la profesioniști în Europa, cel puțin. Cum lucrează la acest vis, aflați aici
 
Ploaia și vântul nu pot împiedica un turneu de golf. Ne-am convins la Rotary Golf Charity Cup, la Ineu, lângă Oradea. Cum am văzut eu, profana, turneul, vedeți aici 
 
Puțini nu au auzit de Florin Segărceanu. Îl știm de la tenis, însă azi e un golfer împătimit. Într-un interviu pentru revista noastră pune punctul pe i. Lecturați aici.
 
O introducere despre golful românesc, puteți citi aici
 
 

Related posts

Ghidul și procedura de implementare a Start-Up Nation 2018, în dezbatere publică

redactia

Fabrica Arctic de maşini de spălat va fi gata în 2019 şi va porni la drum cu 1,1 milioane de unităţi în primul an de funcţionare

redactia

Guvernul a adoptat studiul de fundamentare pentru Autostrada Comarnic-Brașov

Ligia Voro

Supermarketurile din Oradea se închid la ora 21:00. Se închid și bazarurile

Traian Dan

9 SOLUȚII PENTRU UN ORAȘ INTELIGENT, DEZVOLTATE ÎN CADRUL HACKATHONULUI CODE4CLUJ 2018

Stefana Muresan

Fond de investiţii din Las Vegas, fuziune de 50 mil. dolari cu grupul Maxagro

Stefana Muresan

SAP investește în accesul la tehnologiile IoT

Nicolae Pop

Mega Image, în Cluj, Timişoara, Oradea şi Arad

Stefana Muresan

Conacul familiei Mocioni din Timiș, reabilitat cu 2 milioane de euro, din Granturile Spaţiului Economic European

redactia

UMF Tîrgu Mureş menţine sus ştacheta performanţei

Stefana Muresan

Piata de citrice din Romania, interes sporit din Turcia

Ionut Oprea

Lucrări de infrastructură apă în regiunea Turda – Câmpia Turzii în valoare de 150 milioane euro

Stefana Muresan

Protocol pentru sprijinirea de către Consiliul Județean Cluj a construirii Spitalului Regional de Urgență

Stefana Muresan

Excelența în învățământul profesional dual, premiată

Ligia Voro

MT a aprobat cererea de finanţare pentru construcţia autostrăzii Târgu Mureş – Ogra – Câmpia Turzii, proiect evaluat la 1,83 miliarde lei

Stefana Muresan

Standul comun al României, pentru prima dată la transport logistic München

Ligia Voro

Un buget de peste 1,8 miliarde de lei pe anul 2020 pentru municipiul Oradea

Traian Dan

RCB Electro 97 din Bistriţa, afaceri de 28 mil. euro, din producţia de cabluri electrice

Stefana Muresan

Shamrock Gardens, ansamblu rezidențial unic în Sântana de Mureș

redactia

Bosch Service Solutions își mută operațiunile într-o nouă clădire de birouri din Timișoara

redactia

O firmă cu capital maghiar va instala rachete anti-grindină în județul Satu Mare, investiție de aproape 2 milioane de euro

redactia

MINDTHEGAP. În lumea tapetului, abajururilor și a textilelor care cuvântă

Ligia Voro

InnoEnergy Hub România susține în continuare antreprenorii prin programele oferite

Ligia Voro

Bolt are undă verde de la Ministerul Transporturilor să opereze la Cluj

Nora Dumitrescu

Leave a Comment