Antreprenori Cluj Investitii Lideri si afaceri Slider

Golfstore – magazinul pasiunii tale

Pentru un iubitor de golf, echipamentul este un detaliu esențial pentru a practica acest sport. Golfstore Cluj-Napoca, deschis de Octavian Damian, proprietarul Transilvania Golf Club, e un sanctuar pentru un golfer. Aici găsești de la crose de diferite tipuri, până la pantofi de golf, mănuși și multe altele, de la cei mari producători ai lumii.
 
Pe Calea Baciului 2-4 am ajuns după ce am ratat drumul spre dreapta care ne ducea spre Golfstore, un magazin dedicat golferilor români. Am intrat într-un sanctuar al pasionatului de golf, decorat cu fotografii ale unor golferi celebri, postere cu echipamentele unor producători celebri sau siglele acestora și, bineînțeles, o bogăție de produse pentru joc.
Octavian Damian, proprietarul magazinului de golf, ne-a purtat timp de două ore într-o poveste haioasă, melancolică, realistă despre golful românesc de la Paul Tomița încoace. Ne-a povestit cum s-a apropiat de acest sport nobil, plecând de la suvenirurile pe care le-a adus din Irlanda dintr-o călătorie pe care a efectuat-o înainte de 2005 – niște mingi de golf cu trifoiul irlandez ce aduce aminte de legenda St. Patrick. Complicat, dificil și lung s-a dovedit apoi drumul până la demararea, în 2008, a investiției în terenul de golf din comuna clujeană Sînpaul, după ce Octavian Damian a încercat să realizeze acest vis în comuna Tureni, iar schimbarea primarului i-a stopat planul.
 
Povestea magazinului
 
Magazinul de golf a apărut în 2008 când Octavian Damian a făcut SRL-ul care urma să dezvolte investiția într-un teren de golf. Golfstore a apărut dintr-o necesitate acută, pentru că la acea vreme dacă doreai să îți cumperi o crosă, o minge, un tricou trebuia fie să comanzi în străinătate, fie să te deplasezi la un magazin dintr-un stat vestic.
“Noi am vrut să umplem un gol de pe piață, pentru că în România nu se găsea nimic, la ora aceea nu puteai să îți cumperi o minge, nu puteai să îți cumperi o mănușă, nu vorbesc de pantofi. Am făcut o selecție de furnizori reprezentativă, am vorbit cu ei și au fost de acord să devenim importatori. Am beneficiat și de expertiză din partea lor. Golferul român merită să fie tratat ca orice golfer european, de a avea produsele de care are nevoie la îndemână și de a avea posibilitatea de a alege”, ne-a povestit Octavian Damian.
În magazinul de pe Calea Baciului, un golfer poate găsi produsele celor mai importanți producători mondiali de echipament de golf Titleist, Callaway și Odissey, TaylorMade, Adidas Golf și Ping, adică o gamă variată de crose, mingi, mănuși, genți, tees, pantofi și îmbrăcăminte dedicată.
Magazinul este gândit în funcție de categoria în care se încadrează golferul, pornind de la gama pentru începători (entry level) până la golferul educat și pretențios (gama premium și tour).
“Recomandăm Custom Fitting golferilor la orice nivel ar fi. Merită sa joci cu un echipament care ți se potrivește. Nu costă nimic în plus. Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații și/sau să vizitați modulele WebFitting ale producătorilor”, este un serviciu promovat de către proprietarii Golfstore.
Magazinul de golf oferă, de asemenea, servicii și produse corporate: suveniruri, cadouri, produse personalizate, pachete turistice.
Pe lângă Golfstore, Octavian Damian a deschis la terenul de golf din Sînpaul, un al doilea magazin Golfstore Golf Shop, unde pasionații jocului de golf pot testa crose demo de ultimă generație de la Taylor Made, Titleist, Callaway si PING. De asemenea, compania oferă Custom Fitting pentru adaptarea croselor la jucătorul și particularitățile lui individuale.
Pentru mai multe informații, vă recomandăm să accesați golfstore.ro, deoarece pe site-ul web sunt dezvoltate două categorii care vă pot interesa, în principal: Produse și Cum cumpăr.
Ligia VORO
Sursa foto: Octavian DAMIAN (arhiva personală)
 

“Din când în când ți se aliniază planetele, ceea ce nu o să ți se întâmple niciodată la baschet, niciodată la tenis sau în alt sport. Dar în golf se întâmplă. Vine lovitura aceea și, cu cât exersezi mai mult și devii mai bun, cu atâta ți se întâmplă mai des, iar tu, din poziția în care erai, ai lovit mingea și știi tu, și știu și ceilalți cu care ești în flight că de lovitura aceea era mândru și Tiger Woods sau Rory McIlroy”,
Octavian Damian, proprietar Golfstore și Transilvania Golf Club

 
Povestea campionilor României la golf, sintetizată după câteva ore petrecute la Pianu de Jos, județul Alba, o găsiți aici 
 
Cum a investit Nicolae Căpușan în golf, în Pădurea Baciu, citiți aici
 
 
Instructorul de golf Mircea Stoica visează departe: la un golfer român campion la profesioniști în Europa, cel puțin. Cum lucrează la acest vis, aflați aici
 
Ploaia și vântul nu pot împiedica un turneu de golf. Ne-am convins la Rotary Golf Charity Cup, la Ineu, lângă Oradea. Cum am văzut eu, profana, turneul, vedeți aici 
 
Puțini nu au auzit de Florin Segărceanu. Îl știm de la tenis, însă azi e un golfer împătimit. Într-un interviu pentru revista noastră pune punctul pe i. Lecturați aici.
 
O introducere despre golful românesc, puteți citi aici
 
 

Related posts

Sâmbătă, 23 mai 2020, se va redeschide Piața 100 (auto și Obor) din Oradea

Traian Dan

CTP a demarat lucrările de construcție în CTPark Cluj II

Stefana Muresan

Progres în zona localităţii unde Autostrada Transilvania trece de două ori Mureșul; constructor – Astaldi

Stefana Muresan

Regiunea Turda – Câmpia Turzii primește 155 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată

Stefana Muresan

Digital Days 2019, pledoarie pentru marketingul digital

Traian Dan

Maramureș: Peste 20 milioane euro pentru telegondolă și pistă olimpică de schi la Borșa

Stefana Muresan

NTT Data România, internet gratuit în centrul Clujului

Stefana Muresan

Depozitul urban neconform de deșeuri de la Dej, închis și ecologizat

Ligia Voro

FOTO: Cea mai mare fabrică de nutrețuri din România la Sânpaul, după 15,6 mil. euro investiți

Ligia Voro

Un miliard de euro de la UE pentru restartul IMM-urilor din România

Traian Dan

Milionarul Ștefan Gadola a adus o delegație din Kazahstan la Cluj

Nora Dumitrescu

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 8: Oprea Avicom și Puiul de Crăiești. Succesul construit pas cu pas

Transilvania Business

Se inaugurează oficial cel mai mare planetariu din România

Ligia Voro

UMB, ”mobilizare exemplară”. Imagini cu primii kilometri de autostradă din Moldova

Stefana Muresan

Antreprenorul Mihai Miron vrea să repatrieze 65 de medici români din Franţa și Germania

Stefana Muresan

Elite în business. Județul Mureș. Decorex Prod, mobilier mureșean pe Coasta de Azur și în SUA

Florin Marcel

FOTO: Cu ochii pe offshore, la FOREN 2018

Ligia Voro

Oradea Job Expo dă startul la angajările de toamnă în Bihor

Traian Dan

Susține afacerile mici: cumpără un card cadou și bucură-te de el când pandemia Covid-19 va trece

Papuc Irina

Grupul Banca Transilvania valorează peste 10 miliarde de lei

Stefana Muresan

Fabrica de lapte din Dej și-a instalat linii noi de ambalare

Nora Dumitrescu

Aeroportul Internațional Cluj își propune profit cât toate celelalte societăți la un loc

Stefana Muresan

Deco Days 2017: Expozitie atipica de perdele si draperii la Cluj Napoca

Stefana Muresan

Oradea – parc ştiinţific şi tehnologic în valoare de 10 mil. euro

Stefana Muresan

Leave a Comment