Transilvania Business
Cluj Infrastructura Ultimele stiri

Cum va arăta cel mai spectaculos nod rutier din România

Cel mai spectaculos nod rutier din România se va afla la Turda. El va asigura conexiunea viitoarei Autostrăzi Sebeş-Turda cu şi Autostrada Transilvania (A3) şi DN1. Imagini aeriene ale acestui nod rutier au fost publicate de reprezentanții Asociaţiei Pro Infrastructura.
“Cel mai spectaculos nod rutier din România, parte a lotului 4 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda (constructor Porr), a intrat acum în linie dreaptă. După îndelungi tergiversări și blocaje birocratice, plantația de Paulownia din nodul Turda este istorie.
Conform surselor noastre, și ultimul blocaj major de pe acest lot este aproape de a fi eliminat, CNAIR și constructorul stabilind condițiile pentru implementarea soluției tehnice pentru zona Lacului Stejeriș.
Prin urmare, în acest moment, toate semnalele pe care le avem indică lunile octombrie-noiembrie 2017 pentru finalizarea acestui lot. Așadar, la finalul toamnei, vom avea conexiune directă pe autostradă între localitățile Aiud și Turda pentru că va fi dat în folosință și lotul 3 al Autostrăzii A10 (constructor Tirrena Scavi).
Cu alte cuvinte, vom putea circula pe autostradă neîntrerupt de la Cluj-Napoca (Gilău) și până la Aiud, eliberând DN1 de traficul infernal dintre aceste două orașe”, au precizat reprezentanții asociației.
“Loturile 3 și 4 au mari șanse, în acest moment, să fie gata anul acesta în toamnă, octombrie-noiembrie. Lotul 2 are șanse mici să fie gata în 2018, dar nu e imposibil. Mai curând în 2019. Iar lotul 1 va fi gata în 2019”, au precizat reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură, pe Facebook.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Studium Green, dublă nominalizare la SEE Property Awards

Ionel Albu

A fost inaugurat cel de-al doilea pasaj rutier la nivel de cale ferată din Timișoara, investiție de peste 6 mil. euro

Stefana Muresan

RAAL Bistriţa caută 125 de oameni pentru fabrica de sisteme de răcire

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More