Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nestle, cu o fabrică în Timișoara, lider pe piața napolitanelor

Producătorul elvețian de produse alimentare Nestle, care este recunoscut în România pentru napolitanele Joe pe care le fabrică în Timișoara, a rămas anul trecut lider detașat al pieței românești.
Compania a obținut anul trecut o cifră de afaceri de 783 milioane lei (174 milioane euro), în creștere cu 16% față de 2015, și un profit net de 87 milioane lei (19,3 milioane euro), de peste patru ori mai mare ca cel înregistrat în anul precedent, arată bilanțurile publicate de Ministerul Finanțelor, citat de ziuadevest.ro.
La sfârșitul lunii martie, directorul general al Nestle România, Hervé de Froment, anunța că Nestle a înregistrat anul trecut în România o cifră de afaceri de 750 de milioane de lei, în creștere cu 13% față de 2015. Șeful Nestle România estima pentru acest an o majorare a afacerilor cu 8%. Nestle comercializează pe piața din România produse pentru copii, cereale și batoane, produse culinare, cafea și băuturi, napolitane și ciocolată, hrană pentru animale și înghețată.
Nestle activează pe piața din România de 20 de ani și are o fabrică în Timișoara unde produce napolitanele Joe și cafeaua solubilă Nescafe. Anual, circa 35-40% din volumul total de produse fabricate în România este exportat în 25 de țări. În România, compania are 900 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hidroelectrica, Romgaz şi Transgaz, în top zece cele mai profitabile companii

Articolul următor

Primăria Arad cumpără cu 1,1 milioane lei fabrica de păpuşi Arădeanca

Citește și:
În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului.
Citeste mai mult

A început Iulius Christmas Market

Bucurie și magie sunt cuvintele care descriu cel mai bine luna decembrie, iar aceste stări au pus stăpânire…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share