Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Arad cumpără cu 1,1 milioane lei fabrica de păpuşi Arădeanca

Primăria Arad cumpără fabrica de păpuşi Arădeanca. Investiţia se ridică la 1,1 milioane lei. Spaţiul de pe strada Pădurii ar urma să capete destinaţie educativ-culturală.
Intenţia de achiziţie figurează în proiectul de hotărâre CLM privind rectificarea Bugetului general de venituri și cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2017. Într-unul din documentele anexate proiectului e prevăzută alocarea sumei de 1.100.000 lei pentru achiziționarea unui teren în suprafaţă de 584 metri pătraţi şi construcţie parter+două etaje, situat pe strada Pădurii nr.2-4. Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Ralu Cotrău, a confirmat pentru Jurnal arădean/ Aradon că e vorba de Arădeanca.
Municipalitatea vrea să cumpere această proprietate pentru a crea „un sediu care să deservească Primăria Arad, prin servicii educativ-culturale”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nestle, cu o fabrică în Timișoara, lider pe piața napolitanelor

Articolul următor

Top 3 judeţe unde se vând cele mai multe terenuri agricole

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share