Antreprenori Cluj Ultimele stiri

80 de burse în valoare de peste 51.000 de euro la cursuri online pentru absolvenții de la BAC care nu au luat 10

Antreprenorul clujean, Călin Biriș (foto) a lansat platforma #nuamfostde10, o inițiativă adresată absolvenților de liceu care nu au luat 10 la BAC anul acesta, însă iubesc educația pe termen lung și își doresc să devină profesioniști performanți, cu rezultate practice în domeniile spre care tind.
“Eu #nuamfostde10 la BAC, însă cu toate acestea sunt un profesionist în domeniul meu. Atunci când vorbim despre educație, trebuie să fim mai buni doar decât propria persoană. Presiunea de a fi mai buni ca ceilalți pe termen scurt, să fim de 10, trebuie să fie înlocuită cu dorința de a deveni profesioniști performanți, cu rezultate practice. Este excelent să iei nota maximă, notele sunt importante pentru autoevaluare și admitere la studii superioare, însă ce contează cel mai mult este dorința de a ajunge un specialist dedicat, indiferent de meserie. Prin proiectul #nuamfostde10 doresc să transmit un mesaj tinerilor absolvenți și Ministerului Educației: ne dorim profesioniști bine pregătiți, care rămân în țară și care iubesc educația pe termen lung” spune Călin Biriș, inițiatorul proiectului.
România este pe locul 3 în lume privind problema ocupării posturilor vacante. 72% dintre companii au dificultăți în a-și găsi angajați, doar Japonia și Taiwan o duc mai rău ca și noi conform unui studiu ManPower Group din 2016. Acest lucru se întâmplă datorită migrației populației și lipsa profesioniștilor.
Pentru a încuraja absolvenții de liceu să investestească în continuare în dezvoltarea lor, 7 antreprenori și traineri de succes din mediul de business din România au decis să ofere 80 de burse la cursurile lor online pe teme de business și dezvoltare personală.
Călin Biriș, Eliade Rotariu, Lorand Soares Szasz, Eusebiu Burcaș, Andrei Țigănaș, Ovidiu Oltean și Zoltan Veres au dezvoltat platforme de învățare online, iar împreună, în cadrul proiectului #nuamfostde10, oferă gratuit cursuri practice în valoare totală de peste 51.000 de euro absolvenților de liceu din 2017, care nu au fost de 10 la BAC.
“Este important să respecți școala și să te străduiești să obții nota 10, dar este esențial să onorezi viața și să ai atitudinea de nota 10”, Eliade Rotariu, trainer în cadrul #nuamfostde10, Senior Consultant, Trainer – Director General, De KLAUSEN
“Am fost plecat din România crezând că aici nu se poate. Nu vreau să fiu ipocrit să spun că nu m-a ajutat plecarea în Portugalia… din contră, mi-a schimbat viața, dar se poate și în România. Vreau să văd din ce în ce mai mulți tineri care aduc valoare în țară. De aceea susțin acest proiect” Lorand Soares Szasz, trainer în cadrul #nuamfostde10, Antreprenor și expert în creșterea accelerată a IMM-urilor.
“Sunt așteptați să sprijine acest proiect și alți traineri care doresc să susțină mediul educațional din România. Avem nevoie de specialiști care iubesc educația pe termen lung, iar acest lucru presupune o schimbare a modului de gândire. Cu toții ar trebui să ne implicăm să sprijinim tinerii să devină profesioniști performanți.” a menționat Călin Biriș.
Pentru a putea aplica la aceste cursuri, absolvenții de liceu trebuie să îndeplinească două condiții: aceștia trebuie să fi dat BAC-ul în 2017 și să aibă media identică cu cea a trainerului pentru cursul căruia dorește să aplice. Toate cursurile sunt online și pot fi accesate oricând și de oriunde. Sunt doar 10 locuri disponibile pentru fiecare curs, de aceea cursurile vor fi oferite pe principiul primul venit, primul servit.
Toți cei interesați, pot să aplice pe www.nuamfostde10.ro, iar cei care doresc să susțină proiectul în social media, sunt invitați să folosească hastagul #nuamfostde10, împreună cu materialele de promovare disponibile pe site.
Inițiatorul proiectului, Călin Biriș este unul dintre cei mai cunoscuți experți în Marketing Online din România, cu peste 9 ani de experiență în domeniu. În trecut a lucrat ca Director de Marketing pentru 2 dintre cele mai mari platforme online românești: Trilulilu și Zonga.
În prezent este Senior Partner în agenția Loopaa Marcom din Cluj-Napoca, fondator și trainer al platformei de învățare online – Online Mastery, cel mai complex curs de marketing online de la A la Z din România, și creatorul singurei Agende de Marketing Online din România.

Related posts

Preocupări pentru adaptarea ofertei educaționale la Facultatea de Economie și Drept a UMFST Târgu Mureș

Stefana Muresan

Strabag începe lucrările la autostrada Târgu-Mureș – Ungheni

Nora Dumitrescu

The MIPIM Awards 2017 winners

Ionut Oprea

Laurențiu Mihai (OSMR): ”Medicamentele vor putea fi puse în circulație pe teritoriul UE numai dacă respectă noile reguli de securitate”

Stefana Muresan

Municipiul Aiud, proiecte pe fonduri europene în valoare de 61 mil. euro

redactia

Sibiu, an Attractive City for Investors

Stefana Muresan

20.000 de lucrători non-UE pot intra pe piața muncii din România, în 2019

redactia

O agenție de comunicare din Iași, în programul oficial “România la Centenar”

Stefana Muresan

Acord cadru pentru serviciile topografice si de cadastru privind imobilele din domeniul public si privat al Clujului

Stefana Muresan

Proiecte de sănătate și educație de peste 30 milioane de lei în Sibiu

Ligia Voro

Construcții SA Sibiu, Eldiclau SRL Craiova, UTI Grup, Porr Construct SRL București și asocierea Hidroconstrucția și AGAT Prodex SRL – ofertă pentru construția noului terminal al aeroportului din Timișoara

Stefana Muresan

Nu mai putin de 10 proiecte europene castigate de CJ Cluj in ultimii doi ani, altele 9 aflate in evaluare

Stefana Muresan

Neamțul Ludger Thol continuă în România cu LMT Ingenieure

Stefana Muresan

Compania CBA Nord Vest, 63 de magazine sub brandul Privat

Stefana Muresan

„Tax & Finance Forum București 2019”: Două zile de dezbateri despre tendințele fiscale românești și internaționale

Papuc Irina

Banca Transilvania va reduce ratele la credit și birocrația pentru IMM-uri

Nora Dumitrescu

21,8 mil. lei pentru al doilea terminal la Aeroportul Internaţional Oradea

Stefana Muresan

Parcarea subterană de pe strada Independenței din Oradea spre final

Traian Dan

Gara de Nord din Timişoara mai aşteaptă până va fi renovată

Robert Bloancă

Porsche Engineering se extinde în Cluj-Napoca şi ocupă patru etaje din clădirea de birouri Vivido

Stefana Muresan

Google deschide hub digital pentru studenți, la Universitatea Tehnică din Cluj

Stefana Muresan

Continental Anvelope extinde tehnologia de tratare a emisiilor olfactive in fabrica din Timisoara

Stefana Muresan

Fostul Palat al Telefoanelor din Brașov se va transforma în hotel

Stefana Muresan

Violeta Oltean, proprietara MAVIPROD, laureată la Gala Women in Economy

Ligia Voro

Leave a Comment