Antreprenori Cluj Ultimele stiri

80 de burse în valoare de peste 51.000 de euro la cursuri online pentru absolvenții de la BAC care nu au luat 10

Antreprenorul clujean, Călin Biriș (foto) a lansat platforma #nuamfostde10, o inițiativă adresată absolvenților de liceu care nu au luat 10 la BAC anul acesta, însă iubesc educația pe termen lung și își doresc să devină profesioniști performanți, cu rezultate practice în domeniile spre care tind.
“Eu #nuamfostde10 la BAC, însă cu toate acestea sunt un profesionist în domeniul meu. Atunci când vorbim despre educație, trebuie să fim mai buni doar decât propria persoană. Presiunea de a fi mai buni ca ceilalți pe termen scurt, să fim de 10, trebuie să fie înlocuită cu dorința de a deveni profesioniști performanți, cu rezultate practice. Este excelent să iei nota maximă, notele sunt importante pentru autoevaluare și admitere la studii superioare, însă ce contează cel mai mult este dorința de a ajunge un specialist dedicat, indiferent de meserie. Prin proiectul #nuamfostde10 doresc să transmit un mesaj tinerilor absolvenți și Ministerului Educației: ne dorim profesioniști bine pregătiți, care rămân în țară și care iubesc educația pe termen lung” spune Călin Biriș, inițiatorul proiectului.
România este pe locul 3 în lume privind problema ocupării posturilor vacante. 72% dintre companii au dificultăți în a-și găsi angajați, doar Japonia și Taiwan o duc mai rău ca și noi conform unui studiu ManPower Group din 2016. Acest lucru se întâmplă datorită migrației populației și lipsa profesioniștilor.
Pentru a încuraja absolvenții de liceu să investestească în continuare în dezvoltarea lor, 7 antreprenori și traineri de succes din mediul de business din România au decis să ofere 80 de burse la cursurile lor online pe teme de business și dezvoltare personală.
Călin Biriș, Eliade Rotariu, Lorand Soares Szasz, Eusebiu Burcaș, Andrei Țigănaș, Ovidiu Oltean și Zoltan Veres au dezvoltat platforme de învățare online, iar împreună, în cadrul proiectului #nuamfostde10, oferă gratuit cursuri practice în valoare totală de peste 51.000 de euro absolvenților de liceu din 2017, care nu au fost de 10 la BAC.
“Este important să respecți școala și să te străduiești să obții nota 10, dar este esențial să onorezi viața și să ai atitudinea de nota 10”, Eliade Rotariu, trainer în cadrul #nuamfostde10, Senior Consultant, Trainer – Director General, De KLAUSEN
“Am fost plecat din România crezând că aici nu se poate. Nu vreau să fiu ipocrit să spun că nu m-a ajutat plecarea în Portugalia… din contră, mi-a schimbat viața, dar se poate și în România. Vreau să văd din ce în ce mai mulți tineri care aduc valoare în țară. De aceea susțin acest proiect” Lorand Soares Szasz, trainer în cadrul #nuamfostde10, Antreprenor și expert în creșterea accelerată a IMM-urilor.
“Sunt așteptați să sprijine acest proiect și alți traineri care doresc să susțină mediul educațional din România. Avem nevoie de specialiști care iubesc educația pe termen lung, iar acest lucru presupune o schimbare a modului de gândire. Cu toții ar trebui să ne implicăm să sprijinim tinerii să devină profesioniști performanți.” a menționat Călin Biriș.
Pentru a putea aplica la aceste cursuri, absolvenții de liceu trebuie să îndeplinească două condiții: aceștia trebuie să fi dat BAC-ul în 2017 și să aibă media identică cu cea a trainerului pentru cursul căruia dorește să aplice. Toate cursurile sunt online și pot fi accesate oricând și de oriunde. Sunt doar 10 locuri disponibile pentru fiecare curs, de aceea cursurile vor fi oferite pe principiul primul venit, primul servit.
Toți cei interesați, pot să aplice pe www.nuamfostde10.ro, iar cei care doresc să susțină proiectul în social media, sunt invitați să folosească hastagul #nuamfostde10, împreună cu materialele de promovare disponibile pe site.
Inițiatorul proiectului, Călin Biriș este unul dintre cei mai cunoscuți experți în Marketing Online din România, cu peste 9 ani de experiență în domeniu. În trecut a lucrat ca Director de Marketing pentru 2 dintre cele mai mari platforme online românești: Trilulilu și Zonga.
În prezent este Senior Partner în agenția Loopaa Marcom din Cluj-Napoca, fondator și trainer al platformei de învățare online – Online Mastery, cel mai complex curs de marketing online de la A la Z din România, și creatorul singurei Agende de Marketing Online din România.

Related posts

Colliers International își consolidează echipa locală de leadership: Cinci directori au fost promovați ca Parteneri ai companiei 

Papuc Irina

CJ Alba, peste un milion de euro pentru reabilitarea Ansamblului Câmpia Libertății din Blaj

Stefana Muresan

Licitatia pentru selectarea operatorilor de colectare si transport al deseurilor intra in line dreapta

Stefana Muresan

Banatul și Transilvania vor să atragă turiști din mediul online

Nora Dumitrescu

Gigantul Webhelp i-a cumpărat pe clujenii de la Pitech

Nora Dumitrescu

Studiul de fezabilitate pentru Complexul Sportiv de la Oradea, aprobat de CL

Traian Dan

FTSE Russell confirmă că România este pe cale să fie inclusă în indicii FTSE de Piețe Emergente

Ligia Voro

Sâmbătă, 23 mai 2020, se va redeschide Piața 100 (auto și Obor) din Oradea

Traian Dan

Scandia Food intră pe piața imobiliară și anunță intenția de a investi 30 de milioane de Euro într-un ansamblu rezidențial în Sibiu

Papuc Irina

Noerr: The crisis demands constant readjusting and agility

Ionut Oprea

EAD Group, lider portughez în soluții de digitalizare a arhivelor, intră pe piața din România

Ion Surdu

Niculae Havrileţ, fost şef al ANRE, şi Lucian Isar, fost bancher şi ministru, vor să fie administratori ai Electrica SA

redactia

Goldring a asistat Artprint, a V-a companie care face pasul pe piața de capital în 2020

Ligia Voro

„Baza intergalactică” de la Turda, liant între toate zonele turistice ale Transilvaniei

Stefana Muresan

PE a votat pentru admiterea fără întârziere a României în zona Schengen

redactia

După ce a fost salvată de Remus Borza (Euro Insol), Hidroelectrica raportează un profit uriaş

Stefana Muresan

Cluj-Napoca: Un antreprenor de 25 ani își folosește bolizii Lamborghini și Ferrari în jocurile pe care le creează

Stefana Muresan

The forced transformation of the Automotive industry

Papuc Irina

Sprijin guvernamental de 25.000 lei pentru participarea la târguri si expoziţii internaţionale

redactia

Fermieri campioni la rapiță cu producții de peste 5 t/ha

Stefana Muresan

Ivan Popovic, Service Unit Manager – Engineering Business Manager NTT DATA Romania: “Cred că o echipă puternică reprezintă fundația fiecărui proiect”

redactia

Ajutor de stat pentru companiile aeriene care operează de pe Aeroportul Oradea

Traian Dan

Riscurile procurării de echipamente medicale în contextul Covid-19: cadrul legislativ și nevoile sociale

Ion Surdu

Brisk Group: It is our duty to keep the lights on

Ionut Oprea

Leave a Comment