Agricultura

,,Produs de Cluj” ajunge în Timișoara

Pe langa destinatiile deja obisnuite unde caravana ,,Produs de Cluj” poposeste an de an, 2017 a adaugat doua noi locatii unde traditiile si valorile locale se imbina cu distractia si voia buna, Sibiu si Timisoara.
Astfel, dupa succesul de care s-a bucurat targul ,,Produs de Cluj” la finele saptamanii trecute, la Sibiu, urmeaza randul Timisoarei, sa ia parte in perioada 14-16 iulie 2017, in parcarea complexului comercial Shopping City Timisoara, la evenimentele special organizate cu acest prilej.
,,In contextul in care prezenta noastra in Timisoara, viitoare capitala europeana a culturii, este o premiera, putem afirma cu toata convingerea ca suntem mai mult decat pregatiti sa facem fata unui public exigent atat prin calitatea exponatelor cat si prin unicitatea spectacolelor si organizarea impecabila. Ne dorim sa aratam timisorenilor, si nu numai, valorile atemporale si inestimabile ale Romaniei, aducand toate cele bune de la Cluj”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.
Targul Produs de Cluj la Timisoara va reuni cca. 60 de expozanti, mici fermieri producatori de uleiuri presate la rece, slanina, carnati, cas si branza de oaie, dulceturi, sucuri, prajituri si ciocolata, preparate ca la mama acasa, dar si articole de artizanat realizate de mesterii populari clujeni si de invitatii speciali din Timis. Astfel, vizitatorii vor avea la dispozitie costume populare din intreaga zona etnofolclorica a Transilvaniei, bijuterii realizate manual, produse din lavanda, dar si obiecte decorative sculptate in lemn.
Pentru cei mici sunt pregatie evenimente dedicate, respectiv un atelier de sculptura in fructe si legume, un spectacol de magie, precum si cel mai frumos parc de distractii din Transilvania.

Related posts

Cultura porumbului, provocările momentului

Ligia Voro

Ziua fermierilor Holland Dairy House

Stefana Muresan

Vinuri, gastronomie și proiecte românești de top la Premiile de Excelență Vinul.Ro & GastroArt 2019

Ligia Voro

MS | Transilvania, raiul brânzeturilor de calitate (III) – Telemeaua de Ibănești

Transilvania Business

Producătorii sătmăreni își dispută în aceste zile primirea mărcii Produs Sătmărean

Gruita Ienasoiu

Seceta afectează culturile de toamnă și pune în pericol semănatul culturilor de primăvară

Ligia Voro

INS: Anchetă privind structura exploatațiilor agricole în 2017

Stefana Muresan

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: FMC extinde Evalio® AgroSystem în România

Ligia Voro

Primul parc agroindustrial din Moldova, salvat de la eșec, devine pol agricol al regiunii. TransAgropolis, în plin proces de extindere

redactia

ARCPA, la Guvern: „România trebuie să își păstreze calitatea de jucător relevant pe piața globală a comerțului cu cereale”

Papuc Irina

România, locul trei în UE, în privința fermelor conduse de femei

redactia

Ministerul Agriculturii vrea să legifereze Legea Laptelui ”pentru a scoate falsurile de pe piață”

redactia

Cramele Recaș SA a trecut de 38 de milioane de euro cifră de afaceri

Ligia Voro

Măsura privind sprijinul de instalare a tinerilor fermieri, lansată pe 15 iulie: 20 de milioane de euro sunt dedicate românilor care vor să se întoarcă acasă

redactia

Oameni de afaceri arabi, spanioli și austrieci, latifundiari pe terenul statului

Stefana Muresan

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Borealis L. A. T, recomandare de fertilizanți sofisticați

Ligia Voro

Producătorul lactatelor Olympus vizează o creştere a cifrei de afaceri cu 10%, până la 100 mil. euro, cu fabrica din Braşov

redactia

Tractoarele IRUM, potențial de Duster agricol

Ligia Voro

Producţia de struguri de masă a crescut cu 74% faţă de anul 2017

redactia

Corteva Agriscience a inaugurat o nouă unitate de ambalare în Cernay, Franța

Ligia Voro

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: “Implică-te! Părerea ta contează! Comisia Europeană lansează consultarea publică privind politica de promovare a produselor agroalimentare!”

Ligia Voro

Doi comisari europeni şi un ministru, în dialog cu cetățenii la Cluj

redactia

Producătorii clujeni s-au adaptat vremurilor: trec în mediul online

Nora Dumitrescu

Azomureș a lansat oficial 3 tipuri noi de îngrășământ complex, de tip NP și NPK, parte din strategia de dezvoltare a companiei

Stefana Muresan

Leave a Comment