Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

,,Produs de Cluj” ajunge în Timișoara

Pe langa destinatiile deja obisnuite unde caravana ,,Produs de Cluj” poposeste an de an, 2017 a adaugat doua noi locatii unde traditiile si valorile locale se imbina cu distractia si voia buna, Sibiu si Timisoara.
Astfel, dupa succesul de care s-a bucurat targul ,,Produs de Cluj” la finele saptamanii trecute, la Sibiu, urmeaza randul Timisoarei, sa ia parte in perioada 14-16 iulie 2017, in parcarea complexului comercial Shopping City Timisoara, la evenimentele special organizate cu acest prilej.
,,In contextul in care prezenta noastra in Timisoara, viitoare capitala europeana a culturii, este o premiera, putem afirma cu toata convingerea ca suntem mai mult decat pregatiti sa facem fata unui public exigent atat prin calitatea exponatelor cat si prin unicitatea spectacolelor si organizarea impecabila. Ne dorim sa aratam timisorenilor, si nu numai, valorile atemporale si inestimabile ale Romaniei, aducand toate cele bune de la Cluj”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.
Targul Produs de Cluj la Timisoara va reuni cca. 60 de expozanti, mici fermieri producatori de uleiuri presate la rece, slanina, carnati, cas si branza de oaie, dulceturi, sucuri, prajituri si ciocolata, preparate ca la mama acasa, dar si articole de artizanat realizate de mesterii populari clujeni si de invitatii speciali din Timis. Astfel, vizitatorii vor avea la dispozitie costume populare din intreaga zona etnofolclorica a Transilvaniei, bijuterii realizate manual, produse din lavanda, dar si obiecte decorative sculptate in lemn.
Pentru cei mici sunt pregatie evenimente dedicate, respectiv un atelier de sculptura in fructe si legume, un spectacol de magie, precum si cel mai frumos parc de distractii din Transilvania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Laufer: Granturi de 50.000 de lei pentru firmele românești care vizează internaționalizarea

Articolul următor

Cursele de pe aeroporturile din Timişoara, Oradea și Cluj-Napoca urcă vânzările pe litoral

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share