București Real Estate

Nordis intră, ca dezvoltator, și pe segmentul rezidențial middle class, cu două noi proiecte:

Cele două proiecte, Nordis Residence – Otopeni Garden și Nordis Residence – Grant Home sunt tip boutique, au număr redus de apartamente, de două și trei camere și facilități de top, după modelul ansamblurilor premium: finisaje de bună calitate, saună, sală de sport, loc de joaca pentru copii etc.
Prețurile pornesc de la 49.000 de euro +TVA, care poate fi de 5% în condițiile legii.
Nordis Residence – Otopeni Garden are spații vitrate mari, saună, sală de fitness, sistem de supraveghere video, dar și o gradină pentru relaxare la sfârșitul unei zile lungi de muncă, în timp ce copiii viitorilor proprietari vor avea la dispoziție un loc de joacă special amenajat. În același timp proiectul Nordis Residence – Grant Home este proiectat și construit cu responsabilitate față de mediu, la construcția ansamblului folosindu-se elemente “verzi”: corpuri de iluminat cu LED pentru spațiile comune și în garaj, panouri solare pe acoperiș pentru iluminatul spațiilor comune si termoizolație cu eficiență energetică superioară.
 „Nordis Residence vine cu un pas înainte și pe segmentul de middle class, aducând facilități și dotări de ultimă generație, prezente până acum la apartamentele premium.
Cele două proiecte Nordis Residence – Otopeni Garden și Nordis Residence – Grant Home se adresează segmentului middle, dar dotările și facilitățile sunt pregătite pentru viitor, cu grijă pentru mediu și sănătatea locatarilor, printre acestea amintind panourile solare pentru iluminatul spațiilor comune, izolarea termică cu materiale eco-friendly și ignifuge, iluminatul economic, grădină proprie și sală de fitness.
Până la sfârșitul anului vom anunța al patrulea proiect Nordis Residence, care va fi însă poziționat pe segmentul premium,  așa cum a fost și primul lansat anul trecut și vândut în totalitate”, declară Florin Poștoacă, Managerul Departamentului de Investiții din cadrul Nordis.
 Nordis Residence – Otopeni Garden este un proiect rezidențial situat în apropierea Primăriei Otopeni, lângă limita de nord a Capitalei, la 8 minute distanță de Băneasa Shopping City și la 15 minute distanță de zona de birouri Pipera-Floreasca-Aviației.
Cele 35 de apartamente care alcătuiesc imobilul au câte două sau trei camere. Ansamblul va avea grădină proprie, loc de joacă, saună și sală de fitness. Construit pe un teren cu o suprafață de 1.800 mp, ansamblul a fost proiectat în ideea de confort, eficiență și protejarea mediului.
Cartierul este unul liniștit si sigur, în plină dezvoltare.
Prețurile încep de la 49.000 euro +TVA pentru un apartament cu două camere.
Nordis Residence – Grant Home se construiește în zona Podului Grant, foarte aproape de noul pol de business centru-vest, de birourile care se construiesc masiv în zona Orhideea-Grozăvești.
Imobilul este format din 24 de apartamente de două camere, locuri de parcare în garajul subteran, sauna si sală de fitness.
Nordis Residence – Grant Home a fost proiectat si construit cu responsabilitate față de mediu, în cadrul ansamblului folosindu-se elemente “verzi”: corpuri de iluminat cu LED pentru spațiile comune și garaj, panouri solare, termoizolație cu eficiență energetică superioară.
La opt minute distanță se află Parcul Giulești, pentru viitorii locatari care vor să se relaxeze activ. Viitorii proprietari de apartamente se vor bucura și de facilitățile proiectului,  dotat cu saună și sală de fitness.
Prețurile pornesc de la 59.000 euro+TVA pentru un apartament cu 2 camere.
 Nordis Residence este un brand propriu de ansambluri rezidențiale care aparțin companiei imobiliare Nordis.
Primul proiect dezvoltat de Nordis sub acest brand, Nordis Residence – Herăstrău Park a fost anunțat anul trecut și a fost vândut in proportie de 95%, din stadiul de construcție.

Foto: Nordis Residence – Herăstrău Park
„25% din apartamentele Nordis Residence – Herăstrău Park au fost cumpărate de investitori, la anunțarea proiectului  în urmă cu un an.
Sunt clienți premium, care lucrează cu noi de mulți ani, al căror portofoliu imobiliar îl administrăm și care au avut mult de câștigat prin oportunitățile prezentate la orice proiect în care Nordis a fost dezvoltator, manager de proiect sau agent exclusiv de vânzări”, completează Florin Poștoacă, Managerul Departamentului de Investiții din cadrul Nordis.

Related posts

Oana Stănescu, românca de 35 de ani care urmează să schimbe fața New York-ului prin proiectele sale

redactia

Cosmopolis ajunge la 4.100 de locuințe finalizate și peste 10.000 de locuitori după investiții cumulate de peste 350 de milioane de euro

Papuc Irina

Hines secures Jimmy Choo and Golden Goose in Copenhagen for its pan-european core fund

Ionut Oprea

Simon Maurer vorbește în premieră despre proiectul Maurer Residence din Târgu-Mureș

redactia

Vox Technology Park, certificare finala, BREEAM – Excellent

redactia

Adrian Volintiru a câștigat selecția pentru funcția de director general al ROMGAZ

redactia

DC Communication se alătură echipei Artexim în organizarea Festivalului și Concursului Internațional „George Enescu”

Stefana Muresan

CBRE a intermediat tranzacții de aproape 22.000 m² pentru Regus și Spaces, în România

redactia

ROMGAZ sprijină Crucea Roșie Română cu 1.250.000 lei în lupta cu COVID-19

Ligia Voro

Business Focus Timișoara: lideri în business și programe speciale de employer branding, inteligență emoțională și leadership

Ionut Oprea

Cereri pentru proiecte rezidentiale si mixte

Ionut Oprea

CBRE consiliază închirierea a 18.000 mp de spații industriale în Timișoara

Papuc Irina

6th annual CEE Investment & Green Building Awards

IPSOS INTERACTIVE SERVICES PRELUNGEŞTE PARTENERIATUL CU CA IMMO

Stefana Muresan

Municipalitatea băimăreană vrea să preia platforma Cuprom

Nora Dumitrescu

Indicatorii record ai Bosch in Romania

Ionut Oprea

Skanska sells office building in Warsaw, Poland, for EUR 98 M, about SEK 1.0 billion

Ion Surdu

CTP acquires Equest Logistic Park, expands CTPark Bucharest by 57,000 m2

Papuc Irina

Coaliția pentru Dezvoltare a României, la pace cu Guvernul

Ligia Voro

Premieră în istoria Poştei Române: a fost deschisă o cursă poștală auto către Germania 

Papuc Irina

Un spital modular va fi construit în curtea Spitalului Elias pentru pacienții cu Covid-19. Va fi gata în 4 săptămâni, iar proiectul poate fi replicat oriunde în țară

Papuc Irina

Bucharest- skyline transformation 2025: KONE – the market in Romania is interested in innovations

Ionut Oprea

Școala Informală de IT se extinde la Brașov

Ionut Oprea

Anuarul de real estate al României, la Expo Real Munich 2017

Nicolae Pop

Leave a Comment