București Real Estate

Nordis intră, ca dezvoltator, și pe segmentul rezidențial middle class, cu două noi proiecte:

Cele două proiecte, Nordis Residence – Otopeni Garden și Nordis Residence – Grant Home sunt tip boutique, au număr redus de apartamente, de două și trei camere și facilități de top, după modelul ansamblurilor premium: finisaje de bună calitate, saună, sală de sport, loc de joaca pentru copii etc.
Prețurile pornesc de la 49.000 de euro +TVA, care poate fi de 5% în condițiile legii.
Nordis Residence – Otopeni Garden are spații vitrate mari, saună, sală de fitness, sistem de supraveghere video, dar și o gradină pentru relaxare la sfârșitul unei zile lungi de muncă, în timp ce copiii viitorilor proprietari vor avea la dispoziție un loc de joacă special amenajat. În același timp proiectul Nordis Residence – Grant Home este proiectat și construit cu responsabilitate față de mediu, la construcția ansamblului folosindu-se elemente “verzi”: corpuri de iluminat cu LED pentru spațiile comune și în garaj, panouri solare pe acoperiș pentru iluminatul spațiilor comune si termoizolație cu eficiență energetică superioară.
 „Nordis Residence vine cu un pas înainte și pe segmentul de middle class, aducând facilități și dotări de ultimă generație, prezente până acum la apartamentele premium.
Cele două proiecte Nordis Residence – Otopeni Garden și Nordis Residence – Grant Home se adresează segmentului middle, dar dotările și facilitățile sunt pregătite pentru viitor, cu grijă pentru mediu și sănătatea locatarilor, printre acestea amintind panourile solare pentru iluminatul spațiilor comune, izolarea termică cu materiale eco-friendly și ignifuge, iluminatul economic, grădină proprie și sală de fitness.
Până la sfârșitul anului vom anunța al patrulea proiect Nordis Residence, care va fi însă poziționat pe segmentul premium,  așa cum a fost și primul lansat anul trecut și vândut în totalitate”, declară Florin Poștoacă, Managerul Departamentului de Investiții din cadrul Nordis.
 Nordis Residence – Otopeni Garden este un proiect rezidențial situat în apropierea Primăriei Otopeni, lângă limita de nord a Capitalei, la 8 minute distanță de Băneasa Shopping City și la 15 minute distanță de zona de birouri Pipera-Floreasca-Aviației.
Cele 35 de apartamente care alcătuiesc imobilul au câte două sau trei camere. Ansamblul va avea grădină proprie, loc de joacă, saună și sală de fitness. Construit pe un teren cu o suprafață de 1.800 mp, ansamblul a fost proiectat în ideea de confort, eficiență și protejarea mediului.
Cartierul este unul liniștit si sigur, în plină dezvoltare.
Prețurile încep de la 49.000 euro +TVA pentru un apartament cu două camere.
Nordis Residence – Grant Home se construiește în zona Podului Grant, foarte aproape de noul pol de business centru-vest, de birourile care se construiesc masiv în zona Orhideea-Grozăvești.
Imobilul este format din 24 de apartamente de două camere, locuri de parcare în garajul subteran, sauna si sală de fitness.
Nordis Residence – Grant Home a fost proiectat si construit cu responsabilitate față de mediu, în cadrul ansamblului folosindu-se elemente “verzi”: corpuri de iluminat cu LED pentru spațiile comune și garaj, panouri solare, termoizolație cu eficiență energetică superioară.
La opt minute distanță se află Parcul Giulești, pentru viitorii locatari care vor să se relaxeze activ. Viitorii proprietari de apartamente se vor bucura și de facilitățile proiectului,  dotat cu saună și sală de fitness.
Prețurile pornesc de la 59.000 euro+TVA pentru un apartament cu 2 camere.
 Nordis Residence este un brand propriu de ansambluri rezidențiale care aparțin companiei imobiliare Nordis.
Primul proiect dezvoltat de Nordis sub acest brand, Nordis Residence – Herăstrău Park a fost anunțat anul trecut și a fost vândut in proportie de 95%, din stadiul de construcție.

Foto: Nordis Residence – Herăstrău Park
„25% din apartamentele Nordis Residence – Herăstrău Park au fost cumpărate de investitori, la anunțarea proiectului  în urmă cu un an.
Sunt clienți premium, care lucrează cu noi de mulți ani, al căror portofoliu imobiliar îl administrăm și care au avut mult de câștigat prin oportunitățile prezentate la orice proiect în care Nordis a fost dezvoltator, manager de proiect sau agent exclusiv de vânzări”, completează Florin Poștoacă, Managerul Departamentului de Investiții din cadrul Nordis.

Related posts

Fratelli Group, four new locations in Timpuri Noi Square

Ionut Oprea

Piața de real estate românească, realități care anticipează viitorul

Ligia Voro

Noul trend in domeniul locuințelor: casa inteligenta

PRIA Copyright and Intellectual Property

Ionut Oprea

WORK IN MOTION. A workforce mobility conference: mobilitatea angajaților, un element cheie în strategiile companiilor

Stefana Muresan

Trenchless Romania Conferința & Expoziție 2018

Ionut Oprea

CTP pregătește obținerea certificării BREEAM

Ionut Oprea

EXPO REAL opens another hall: NOVA3

Ligia Voro

The winners of the 2018 MIPIM Awards

Ionut Oprea

''Prima Casă'', maxim istoric al solicitărilor de garantare; peste 500 pe zi

Stefana Muresan

Programul și prioritățile MMACA în perioada Președinției Consiliului Uniunii Europene

redactia

TM | Un nou proiect livrat cu succes de catre OPTIM PM

Transilvania Business

IMMOFINANZ, raport pentru S1

Transilvania Business

Memorandum de Înțelegere în domeniul digital între România – Polonia

Ligia Voro

Începe competiția pentru prima ediție a Camp Kennedy RURAL

Ligia Voro

Coronavirusul a tăiat interesul timişorenilor pentru achiziţii imobiliare

Robert Bloancă

Polii business-ului românesc. Topul firmelor pe județe, după cifra de afaceri

Stefana Muresan

EuropaProperty's 8th annual CEE Investment Awards will be the grandest spectacle to date

Stefana Muresan

The Power of Influence at Palace of the Parliament

Ionut Oprea

Speedwell incepe Record Park, proiect mixt de 42 mil. euro in Cluj – Napoca

redactia

TRAP TRAP – brandul autohton inspirat din ecvestru

Ionut Oprea

O nouă campanie anticontrabandă și o nouă donație pentru echipele canine

Ligia Voro

Piața imobiliară din Cluj-Napoca, creștere de 8% în 2018. Vezi detalii despre tranzacții

Ligia Voro

Enel România a primit certificarea pe standardul care recunoaşte sistemul de management în combaterea mitei

Papuc Irina

Leave a Comment