Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașov: Internsnack, profit de aproape 3 milioane de lei anul trecut

Internsnack România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de snackuri, a terminat anul trecut cu un profit net de aproape 3 milioane de lei (peste 660.000 de euro), de şase ori mai mare decât în anul precedent, arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe, consultate de bizbrasov.ro.
Acesta este al patrulea an consecutiv de creştere pentru producătorul care deţine o fabrică la Ghimbav, ajungând la cel mai înalt nivel al businessului de când este prezent în România. Germanii de la Intersnack au intrat direct în România în 1998, dar ulterior s-au dezvoltat prin investiţii şi achiziţii.
În anul 2006 compania a achiziţionat compania Flipper, cu brandurile Felix şi Fiesta, iar patru ani mai târziu a semnat una dintre cele mai importante tranzacţii de la acea vreme din industria de profil.
Potrivit sursei citate, Intersnack şi-a adăugat în portofoliu brandul de seminţe Nutline în 2010, atunci când l-a achiziţionat de la Alka Group, companie controlată de familia Krenzia. În acea perioadă, Nutline a venit „la pachet“ şi cu o fabrică la Filipeştii de Pădure, însă aceasta a fost închiriată pe termen limitat de la foştii proprietari, pentru ca apoi producţia să fie integrată în unitatea de la Ghimbav.
Intersnack este unul dintre cele mai mari companii din industria snackurilor şi are în portofoliu branduri precum Nutline (seminţe), Felix şi Fiesta (alune) sau Chio (chipsuri).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nordis intră, ca dezvoltator, și pe segmentul rezidențial middle class, cu două noi proiecte:

Articolul următor

Studiu Siemens: 532 milioane de euro, valoarea potenţială a beneficiilor generate de tehnologii inteligente în Alba lulia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share