Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alpin57Lux din Sebeş produce zilnic 100 de tone de îngheţată

Alpin57Lux din Sebeş, Alba, cu 500 de angajaţi şi 25 de puncte de lucru, produce zilnic 100 de tone de îngheţată, potrivit zf.ro. În total, Alpin57Lux produce 30 de sortimente de îngheţată, conform celor mai recente date. De asemenea, compania şi-a diversificat portofoliul, care include acum şi produse de patiserie (Romcherie) şi legume congelate (Maestro Alpin).
Compania are deschise mai mult de 50 de tonete cu îngheţată în toată ţara, cele mai multe fiind situate în Cluj-Napoca (7), Bucureşti (5) şi Alba Iulia (5), arată datele de pe site-ul companiei. Tonetele de îngheţată, amplasate în parcuri, pe principalele bulevarde sau chiar în incinta ştrandurilor, sunt un segment important din businessul jucătorilor din domeniul îngheţatei, mai ales că acesta este unul puternic sezonier. Asfel, 80-90% din vânzări se realizează în perioada verii.
România se află pe ultimele locuri în ceea ce priveşte consumul de îngheţată, având în vedere că un român consumă în medie echivalentul a 20 de cornete de îngheţată, potrivit ultimelor date. Compania Alpin57Lux este prezentă cu îngheţata, dar şi cu produsele de patiserie şi legume congelate şi în magazine din comerţul tradiţional şi modern.
Familia Istrate, care a pus pe picioare producătorul de îngheţată în urmă cu circa 20 de ani, a vândut anul trecut pachetul majoritar de acţiuni al Alpin57Lux către grupul leton Food Union, notează sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Electrica, licență pentru furnizarea de gaze naturale în următoarele săptămâni

Articolul următor

Nordis intră, ca dezvoltator, și pe segmentul rezidențial middle class, cu două noi proiecte:

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share