Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timisoara: Pasaj sub doua cartiere, benzi de circulatie suplimentare si mii de noi locuri de parcare

Zona Iulius Mall se anunta a fi una dintre cele mai moderne din Timisoara la capitolul infrastructura rutiera, iar primele dovezi in acest sens vor fi vizibile din toamna.
Atunci se estimeaza a fi finalizata modernizarea arterei din spatele mall-ului, care va avea patru benzi, dar si parcarea supraetajata din ansamblul Openville, cu nu mai putin de 900 de locuri, potrivit opiniatimisoarei.ro.
Compania Iulius a anuntat ca va investi intr-un pasaj subteran, care va conecta sensul giratoriu de pe bulevardul Antenei de cel din Piata Consiliul Europei, si va amenaja noi locuri de parcare intr-un parcaj subteran.
Investitia de peste 220 de milioane de euro a celor de la Iulius a inceput sa prinda contur si dincolo de spatiile moderne de lucru sau noile zone de relaxare pe care le va crea, Openville va conduce si la o dezvoltare urbanistica deosebit de necesara la nivelul infrastructurii rutiere.
Dezvoltatorii Openville au luat masuri suplimentare pentru ca timisorenii care le trec pragul sa nu resimta desfasurarea de forte ce are loc pe santierele unde cladesc „orasul viitorului”. Arealele in care se lucreaza au fost delimitate cu panze de vegetatie si s-au creat trasee temporare de acces pentru tirurile care aduc marfa. Insa, cel mai important, au pus la dispozitia publicului noi locuri de parcare in proximitatea mall-ului si caile aferente de acces, pe masura ce demarau noi constructii. Mai mult, investesc 11 milioane de euro in prima parcare supraetajata din oras, cu peste 900 de locuri, dispuse pe sase niveluri.
Impreuna cu locurile existente in parcarea subterana a Iulius Mall Timisoara, cu cele din parcarea supraetajata, precum si cu cele care urmeaza a fi amenajate intr-o noua parcare subterana, in ansamblul Openville vor fi disponibile peste 4.050 de spatii de garare, precizeaza sursa citata.
Compania Iulius va realiza un pasaj subteran, care va conecta sensul giratoriu de pe bulevardul Antenei de cel din Piata Consiliul Europei. Astfel, strada care traverseaza parcarea din fata mall-ului va fi „mutata” in subteran, fluidizandu-se traficul din zona. Totodata, va permite realizarea unei conexiuni pietonale intre ansamblul Openville si restul orasului. Costul investitiei va fi suportat de dezvoltator si va fi cedata municipalitatii.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Creștere de 16 % a numărului de înscriși la UVT față de anul trecut

Articolul următor

ARIES Transilvania realizează cel mai complex studiu de piață al industriei de software și servicii IT din România

Citește si:
Total
0
Share