Arad Industrie Ultimele stiri

Italienii de la Ditre, încă 150 de angajări la Arad

Producătorul de mobilier Ditre International, parte a grupului italian Ditre, are disponibile în prezent aproximativ 150 de locuri de muncă în fabrica de canapele din Arad, potrivit zf.ro.
Compania caută muncitori necalificaţi în industria textilelor (40), tâmplari (40), tapiţeri (20), croitori (17), operatori la maşini-unelte (10), confecţioneri-asamblori articole din textile (10), controlori calitate (8), dar şi joburi de desenator tehnic, consilier expert şi stivuitorist, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pen­tru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.
Italienii deţin în zona industrială Arad Vest o fabrică de mobilier pe o suprafaţă totală de aproximativ 40.000 de metri pătraţi, unde 600 de angajaţi produc zilnic peste 800 de canapele, în 120 de variaţiuni de piele şi ţesături, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.
Reprezentanţii companiei au declarat anterior pentru ZF că fabrica de canapele de la Arad lucrează doar pe comenzi, neexistând produse pe stoc, iar aproximativ 90% din producţie merg la export.
Compania Ditre International a realizat în 2015 o cifră de afaceri de 70,6 mil. lei (aproximativ 16 mil. euro), un profit net de peste 448.000 de lei (100.000 de euro), cu un număr mediu de 368 de angajaţi, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Related posts

OMV, investiție de de peste 17 milioane de euro în Arad

Stefana Muresan

Chirurgul Victor Costache, deținătorul unui record mondial, repornește inimi la Sibiul. „Am fost foarte motivat să revin după mai bine de zece ani în propria țară”

redactia

Vânzări în creștere pentru Villa Vinèa

Ligia Voro

Leave a Comment