Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Italienii de la Ditre, încă 150 de angajări la Arad

Producătorul de mobilier Ditre International, parte a grupului italian Ditre, are disponibile în prezent aproximativ 150 de locuri de muncă în fabrica de canapele din Arad, potrivit zf.ro.
Compania caută muncitori necalificaţi în industria textilelor (40), tâmplari (40), tapiţeri (20), croitori (17), operatori la maşini-unelte (10), confecţioneri-asamblori articole din textile (10), controlori calitate (8), dar şi joburi de desenator tehnic, consilier expert şi stivuitorist, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pen­tru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.
Italienii deţin în zona industrială Arad Vest o fabrică de mobilier pe o suprafaţă totală de aproximativ 40.000 de metri pătraţi, unde 600 de angajaţi produc zilnic peste 800 de canapele, în 120 de variaţiuni de piele şi ţesături, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.
Reprezentanţii companiei au declarat anterior pentru ZF că fabrica de canapele de la Arad lucrează doar pe comenzi, neexistând produse pe stoc, iar aproximativ 90% din producţie merg la export.
Compania Ditre International a realizat în 2015 o cifră de afaceri de 70,6 mil. lei (aproximativ 16 mil. euro), un profit net de peste 448.000 de lei (100.000 de euro), cu un număr mediu de 368 de angajaţi, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Philip Morris, investiții uriașe și angajări masive în țară

Articolul următor

Corina Crețu a aprobat finanțarea a trei proiecte de infrastructură rutieră, printre care o secțiune din autostrada Lugoj-Deva

Citește și:
Populaţia rezidentă a județului Cluj, conform rezultatelor definitive ale RPL 2021, este de 679.141 persoane, în scădere cu 11.965 față de recensământul din octombrie 2011.
Citeste mai mult

Clujul a pierdut 12.000 de locuitori

Institutul Naţional de Statistică a publicat primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor (RPL), runda 2021. Populaţia…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share