Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Philip Morris, investiții uriașe și angajări masive în țară

Producătorul de ţigarete Philip Morris International a anunţat că va investi circa 490 mil. euro în transformarea fabricii de ţigarete din Otopeni într-o facilitate de producţie pentru HEETS, unităţi folosite pentru dispozitivele electronice IQOS.
Tutunul din ţigaretele Heets nu este ars, ci încălzit cu ajutorul dispozitivului IQOS. Ţigaretele conţin o cantitate de cinci ori mai mică de tutun decât ţigaretele normale. Un pachet de HEETS se vinde cu 17 lei, iar aparatul IQOS costă circa 200 de lei.
Compania a mai anunţat că procesul de conversie al fabricii de lângă Bucureşti a început deja şi estimează că va fi finalizat până în 2020. Investiţia va genera aproximativ 300 de locuri de muncă, care se vor adăuga celor 600 de posturi deja existente.
„Suntem încurajaţi de cei 2,9 milioane de fumători la nivel internaţional care s-au lăsat de fumat şi au trecut la IQOS“, a declarat André Calantzopoulos, CEO-ul Philip Morris International.
Philip Morris a construit fabrica din Otopeni în 1997 şi producea aici mărcile Marlboro red, Marlboro filter plus, Marlboro Round Taste, Marlboro Blue Ice, dar şi Parliament, L&M, Chesterfield.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Înscrierea firmelor românești în programul de internaționalizare, începând cu 31 iulie

Articolul următor

Italienii de la Ditre, încă 150 de angajări la Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share