Finante-banci Ultimele stiri

Start-Up Nation: Banca Transilvania oferă credite punte şi pachet de servicii antreprenorilor

Banca Transilvania anunţă că a semnat luni, 31 iulie, convenţia în vederea implementării Programului Start-Up Nation şi prezintă ce cuprinde Pachetul BT Start-Up Nation, inclusiv dobânda şi comisioanele pentru creditul punte.
Banca Transilvania susţine antreprenorii în cadrul Programului Start-Up Nation, prin Pachetul BT Start-Up Nation, fiind una dintre băncile selectate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat pentru distribuţia Alocaţiei Financiare Nerambursabile, se arată într-un comunicat al băncii.
În 31 iulie a.c. a fost semnată Convenţia de colaborare dintre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi băncile partenere, în vederea implementării Programului Start-Up Nation în 2017, etapă care a urmat perioadei de înscriere în program a start-up-urilor, derulată în perioada iunie – iulie a.c.
“Pachetul de servicii care însoţeşte creditul punte cuprinde tot ce avem mai bun astăzi la BT pentru firmele tinere. Este un debut în condiţii foarte atractive: grant guvernamental, dobândă fixă pe perioada creditului şi servicii suplimentare. Însă, înţelegem foarte bine, provocarea principală rămâne în sarcina antreprenorilor, cei care lansează aceste afaceri, creează locuri de muncă şi investesc resurse personale. Programul lansat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat este o iniţiativă cât se poate de binevenită, care va contribui la dezvoltarea economică a ţării”, a declarat Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Related posts

ANCOM a anunțat tarife mai mici în România pentru terminarea apelurilor mobile

Papuc Irina

10 oferte pentru proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Pitești

Ligia Voro

FANUC la EMO 2019 – Sisteme automatizate şi integrate în cel mai mare stand expoziţional

Ionel Albu

Leave a Comment