Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Start-Up Nation: Banca Transilvania oferă credite punte şi pachet de servicii antreprenorilor

Banca Transilvania anunţă că a semnat luni, 31 iulie, convenţia în vederea implementării Programului Start-Up Nation şi prezintă ce cuprinde Pachetul BT Start-Up Nation, inclusiv dobânda şi comisioanele pentru creditul punte.
Banca Transilvania susţine antreprenorii în cadrul Programului Start-Up Nation, prin Pachetul BT Start-Up Nation, fiind una dintre băncile selectate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat pentru distribuţia Alocaţiei Financiare Nerambursabile, se arată într-un comunicat al băncii.
În 31 iulie a.c. a fost semnată Convenţia de colaborare dintre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi băncile partenere, în vederea implementării Programului Start-Up Nation în 2017, etapă care a urmat perioadei de înscriere în program a start-up-urilor, derulată în perioada iunie – iulie a.c.
“Pachetul de servicii care însoţeşte creditul punte cuprinde tot ce avem mai bun astăzi la BT pentru firmele tinere. Este un debut în condiţii foarte atractive: grant guvernamental, dobândă fixă pe perioada creditului şi servicii suplimentare. Însă, înţelegem foarte bine, provocarea principală rămâne în sarcina antreprenorilor, cei care lansează aceste afaceri, creează locuri de muncă şi investesc resurse personale. Programul lansat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat este o iniţiativă cât se poate de binevenită, care va contribui la dezvoltarea economică a ţării”, a declarat Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

IAA 2017: Continental organizează patru competiții pe tema tendințelor în mobilitate

Articolul următor

Globalworth, the largest corporate bond issue in the history of the Bucharest Stock Exchange

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share