Transilvania Business
Brașov Industrie Ultimele stiri

Brașov: Reinert, afaceri de peste 89 de milioane de lei

Producătorul de mezeluri H & E Reinert, care deţine o fabrică la Feldioara, a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 89 de milioane de lei (circa 20 milioane de euro), în creştere cu 18% faţă de anul precedent, arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe, anunță bizbrasov.ro.
Astfel, compania încheie al cincilea an consecutiv de creştere şi se îndreaptă cu paşi repezi către un business de 100 de milioane de lei. În 2011, compania avea un rulaj de circa 52 milioane de lei. Pe de altă parte, producătorul, care deţine o fabrică în judeţul Braşov, şi-a redus profitul net la jumătate, până la 1,3 milioane de lei. Cu toate acestea, compania se menţine pe plus, în condiţiile în care în perioada 2010-2014 producătorul a adunat pierderi de 13,4 milioane de lei.
H & E Reinert are în portofoliu produse din categorii precum salam, şuncă, pate, cremvurşti sau bacon. Pe lângă brandul Reinert, compania mai are în portofoliu şi produse sub marca Martinel. Compania germană, ale cărei baze au fost puse în 1931 de către fraţii Hermann şi Ewald Reinert, a demarat activitatea de producţie în fabrica din judeţul Braşov în anul 2007. Investiţia de tip greenfield s-a ridicat la 17 mil. euro (investiţia iniţială), conform datelor furnizate anterior de companie.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Aradul vrea să acceseze fonduri europene de 48 mil. euro pentru dezvoltarea transportului public

redactia

Oaza de liniște ascunsă în munții de unde izvorăște Aur’a, apa de aur a Banatului, reamenajată

redactia

Banca Mondială: Braşovul are cea mai bună infrastructură urbană din ţară

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More