Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Exact Systems a devenit furnizor autorizat de servicii de control al calității pentru producătorul Automobile Dacia

Automobile Dacia, cel mai mare producător auto român, a ales compania Exact Systems ca furnizor autorizat de servicii de control al calității.
Din iulie 2017, compania Exact Systems este responsabila de controlul calității modelelor de mașini produse la Mioveni, dintre care: Logan, Sandero sau Duster. Acesta este un alt producător de automobile, alături de Renault, Audi, Volvo, Fiat sau Volkswagen, care colaborează cu Exact Systems Group.
După o perioadă lungă de audit, ceea ce în cazul fabricilor OEM este o procedură standard, Exact Systems România a fost aleasă de Dacia pentru a oferi servicii de calitate.
”Fiind una dintre cele mai mari companii de control al calității din Europa, suntem capabili să oferim fabricilor și furnizorilor din România o calitate excelentă a serviciilor, garantată de o echipă de tineri angajați pregătiți pentru efectuarea controlului calității” – spune Paweł Gos, președintele Consiliul de Administrație al Exact Systems. ”Mai mult, Dacia este încă un producător de mașini care colaborează cu grupul nostru. Noi deținem cele mai multe acreditări posibile în țările în care avem sucursale. Suntem printre altele, furnizori autorizați de servicii pentru Renault în Turcia, Fiat în Polonia, Volkswagen și Daimler în Germania, sau Audi și Volvo în Belgia” – adaugă Gos.
Contractul cu uzina AUTOMOBILE DACIA SA din Mioveni este valabil de la 1 iulie 2017. Exact Systems a devenit unul dintre cei trei furnizori autorizați de soluții de control al calității, cum ar fi sortarea și rework-ul pieselor, componentelor și produselor finite pentru Dacia și furnizorii săi externi. Dacia face parte din compania franceză Renault și este cel mai mare producător auto român. Între ianuarie și mai 2017, fabricile Dacia au fabricat în total 143 000 de mașini.

Filiala din România este una dintre cele mai dinamice ramuri ale grupului Exact Systems. Filiala a controlat peste 39 milioane de piese în 2016, ceea ce reprezintă o creștere de 247% față de 2015. Mai mult decât atât, Exact Systems are 220 de controlori numai în România, dar având în vedere colaborarea cu Dacia și furnizorii săi, acest număr fiind nevoit să crească cu încă 80-100 de persoane.
”A deveni un furnizor autorizat de servicii pentru Dacia este o oportunitate extraordinară pentru dezvoltarea nu numai a filialei românești, ci și a întregului Grup. Această acreditare ne va permite accesul la comenzi atât la OEM, cât și la furnizorii săi. Zilnic, Dacia colaborează cu 350 de furnizori, inclusiv 300 de companii internaționale și 50 de companii locale. Aceasta constituie o bază atractivă pentru potențialii clienți. Colaborăm deja cu unii dintre aceștia, dar sperăm să intrăm în curând în relații de afaceri cu ceilalți” – spune Jacek Opala, membru al Consiliului de Administrație al Exact Systems, responsabil pentru dezvoltarea afacerilor în cadrul Grupului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorii de energie regenerabilă solicită modificarea reglementărilor, ceea ce va duce la scăderea prețurilor

Articolul următor

Lecții de condus pentru mașini: Continental învață vehiculele să parcheze independent

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share