Antreprenori Arad Ultimele stiri

Carmen Iohannis si Brigitte Macron, in vizita la o aradeanca de succes

Carmen Iohannis a dus-o pe Brigitte Macron într-o vizită secretă. Detaliile au ieșit la iveală abia acum, dupa ce creatoarea de moda a publicat pe pagina sa de socializare doua poze din timpul vizitei celor doua prime doamne.
„Ziua in care m-am simtit deosebit de onorata .. .Vizita surpriza a Dnei Brigitte Macron impreuna cu Dna Carmen Iohannis a fost pentru mine ceea ce francezii spun ”les grandes rencontres” !Je vous en remercie, Madame Macron, vous avez toute mon admiration” a scris Eli Lăslean pe pagina sa de socializare, care a publicat și o fotografie cu cele două doamne.
Vizita nu a fost menţionată în programul oficial, aşa că este posibil ca Brigitte Macron să fi fost impresionată de ţinutele lui Carmen Iohannis şi a dorit să afle mai multe despre cea care i le-a realizat.
De altfel, în timpul vizitei cuplului prezidenţial al Franţei, Carmen Iohannis a schimbat trei rochii, toate realizate de Eli Lăslean.
Eli Lăslean, originara din Arad, este cea care se ocupă de garderoba soţiei presedintelui Klaus Iohannis.

Related posts

Retailerul japonez Miniso intenţionează să deschidă 40 de magazine în România

redactia

Oradea: Plastor, producător pentru Salomon

Stefana Muresan

Cele mai mari zece companii din industrie –printre care Continental, Autoliv, Takata şi Michelin – afaceri de 53 de miliarde de lei

Stefana Muresan

Leave a Comment