Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IMWorld 2017 anunță primele soluții digitale: IoT, chatboți cu AI, softuri pentru IMM și tehnologii în premieră: “big brother”ul utilajelor de producție

Internet & Mobile World anunta primele solutii digitale ce vor fi prezentate in cadrul celei de-a 6-a editii, care va avea loc in 4 si 5 octombrie, la Romexpo.
Cele 4 zone expozitionale din IMWorld 2017 vor reuni 130 de companii al caror portofoliu insumeaza 2300 de solutii digitale. Printre primele companii care si-au anuntat produsele pe care le vor aduce la cea mai ampla expo-conferinta cu solutii digitale si IT pentru business din Sud-Estul Europei se numara:
Cegeka Romania va aduce la IMWorld, printre alte teme de actualitate in industria IT si:
Blockchain – tehnologie alternativa pentru moneda electronica (Bitcoin). Numit si “portofelul digital” al lumii, Blockchain este utilizat de Cegeka in proiecte ce permit tranzactii rapide si securizate.
Machine Learning, tehnologie pe care Cegeka o implementeaza cu ajutorul dronelor pentru a detecta, numara si recunoaste obiecte, printr-un algoritm programat sa identifice date si sa realizeze predictii pe baza datelor inregistrate.
SYSWIN SOLUTIONS ofera solutii IoT si M2M de inalta performanta sub forma unei platforme care integreaza diferite tehnologii, protocoale de comunicatie si senzori pentru a raspunde cerintelor de conectivitate pe care companiile si sectorul public trebuie sa le indeplineasca in domenii cum ar fi Mediul, Orasele si Cladirile Inteligente, Control Industrial, Logistica, Securitate si Media.
Smart Air este un produs inovativ de monitorizare a aerului interior si exterior care contribuie la imbunatatirea stilului de viata prin corectarea automata a nivelului poluarii, eliminarea compusilor daunatori si previne riscul de explozie si incendiu detectand inclusiv focul mocnit.
SysAgria este un sistem de monitorizare a aerului si solului in contextul specific al diferitelor tipuri de culturi agricole. Acesta minimizeaza atributiile si riscurile specifice domeniului agricol prin prevenirea bolilor plantelor si a actiunii daunatorilor, realizarea unor previziuni precise pentru tratamente si insamantare, administrarea eficienta a resurselor si actionarea directa a instalatiilor aferente culturilor.
SysTraffic este un sistem inovativ care ofera solutia optima asupra celei mai mari provocari/probleme a mediului urban: decongestionarea traficului. Sistemul contribuie direct si indirect la imbunatatirea mediului inconjurator si a stilului de viata, reducand timpul petrecut in trafic, riscurile aferente ambuteiajelor (stres, accidente) si nivelul poluarii.
The Digital Box participa pentru prima data la IMWorld, iar pe langa gama bine-cunoscuta de servicii, vor aduce si noutatile acestui an.
ADA ChatBot Builder – tehnologia care simplifica crearea robotilor de chat (ChatBoti) personalizati si alimentati cu inteligenta artificiala (AI). ChatBotii cu AI sunt conceputi pentru a atrage utilizatorii in conversatii si pentru generarea de conversii online. Acesti ”asistenti virtuali” reactioneaza in functie de intrebarile primite, completand sau substituind activitatea umana, avand disponibilitate de a raspunde unor clienti timp de 24 /24.
SMS Ads –o solutie Ppc pentru lumea SMS Advertising prin care clientii trimit gratuit SMS-uri, platind doar pentru rezultatele conversiei. Nivelul tehnologic ridicat prezent in ADA, permite aplicarea Ppc principalului instrument de Marketing Direct, SMS-ul. Datorita sistemului integrat ce prevede urmarirea fiecarei actiuni intreprinsa de utilizator (Tracking), atribuirea de punctaje de calitate interactiunilor lead-urilor (Lead Scoring) si unui sistem de personalizare a mesajelor in baza criteriilor de profilare a bazei de date (Profiling), SMS Ads este un model de plata bazat pe rezultatele individuale obtinute de fiecare campanie SMS.
MovieTelling – Full Portait – Vertical HD Video Editor. The Ultimate Way pentru cresterea implicarii clientilor prin continut utilizand cea mai noua solutie integrata pentru editarea de imagini video verticale. Videoclipurile verticale (9:16) se dovedesc a fi instrumentul preferat de utilizatori datorita folosirii retelelor de socializare pe smartphones in pozitie verticala. MovieTelling este un editor de micro-clip-uri ce fructifica un sistem integrat de tipuri de continut (Landing Page, Storytelling) si de CTAs pentru a asigura cele mai bune rezultate de conversie pentru campaniile efectuate.
O alta companie care participa pentru prima data la IMWorld este SoftOne.
SoftOne este alaturi de la Internet & Mobile World pentru a sustine inovatia in sectorul business cel mai important din Romania: zona de IMM-uri. Solutiile software de business in Cloud si cele de Enterprise Mobility sunt cel mai puternic instrument pe care o companie le poate folosi pentru a putea creste rapid, sustenabil si pentru a avea acelasi avantaj competitiv ca o corporatie. SoftOne si-a propus sa puna tehnologia de ultima generatie la dispozitia companiilor romanesti care joaca pe aceeasi piata cu gigantii internationali din industrie, dar care nu au aceeasi putere financiara, si sa demonstreze ca solutiile de ERP si CRM mobile, in Cloud, sunt cu adevarat indispensabile oricarui business sanatos. Aplicatiile Soft 1 Cloud ERP, Soft 1 Cloud CRM si Soft1 360 vor fi disponibile LIVE pentru testare la standul SoftOne de la Internet and Mobile World 2017 – in zona SMBs & Enterprise Solutions.
ETA2U prezinta la IMWorld, in premiera, un produs inovator romanesc – aflat in curs de brevetare – mai exact sistemul care asigura monitorizarea in timp real a utilajelor de productie. Este noninvaziv si universal aplicabil, ofera informatii dinamice referitor la starea curenta a utilajelor, precum si eficienta si performanta acestora pe interval de timp. Solutia este un fel de “big brother” al “shop floor-ului” raportand dinamic situatia pe utilaj cat si o vedere globala a intregii fabrici.
Acest produs este proaspat iesit din laboratoarele de cercetare-inovare si adreseaza nevoile crescande ale celor ce implementeaza productie “Just in Time” precum si migrarea la “Industry 4.0”. Pentru cei care trebuie sa planifice productia avand in vedere capacitate si resurse disponibile, supravegherea in timp real a incarcarii utilajelor si a performantei de productie devine o munca laborioasa si consumatoare de timp – care se rezolva cu “ZAX Sense” (dispozitiv electronic si aplicatie care ofera disponibilitatea datelor in timp real pe orice device cu conexiune la internet).
Cea de-a 6-a editie Internet & Mobile World va avea loc in 4 si 5 octombrie, la Romexpo si va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation si Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expozitionale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de solutii IT si digitale.
La IMWorld 2017 sunt asteptati peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO.
Accesul se face pe baza de bilet ce poate fi achizitionat de pe www.imworld.ro la pret redus pana pe 20 septembrie.
Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare
www.imworld.ro
facebook.com/InternetMobileWorld
instagram.com/imworldro
Partenerii de scene si sponsorii care au confirmat deja prezenta la cea de-a 6-a editie IMWorld sunt:
Partenerii scenelor de conferinte:
MiniCRM – SMBs & Enterprise Solutions Stage
Raiffeisen Bank – Digital & E-Commerce Stage
Sponsori: Microsoft, METRO SYSTEMS, Cegeka, Zipper, Medialine, Syswin Solutions, Temperfield, Orange, M24Seven, The Digital Box, Luxoft, SoftOne, Luxoft training, White Image.
Car Partner: Renault
Digital Partner: Bright Agency
Despre IMWorld
Concept propriu al companiei Universum Events, IMWorld a devenit in cele 5 editii, un hub care genereaza new business si in care comunitatea dezvolta digitalizarea in Romania.
In fiecare an, in prima saptamana din octombrie, timp de 2 zile, mediul de business activ din Romania se intalneste cu tot ce este mai important in procesul de transformare digitala la Internet & Mobile World.
Structurata ca o expo-conferinta B2B, IMWorld are misiunea de a sprijini toate industriile din Romania sa adopte digitalizarea pentru a creste eficienta si productivitatea.
Prin know-how-ul oferit de agenda evenimentului si prin solutiile marilor jucatori din piata de IT prezenti in eveniment, IMWorld genereaza plusvaloare concreta si contribuie activ la dezvoltarea economiei, punand in relatie directa specialistii cu nevoia de digitalizare.
Despre Universum Events
Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events si-a construit reputatia de adevarat arhitect in industrie.
Compania are propriile marci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World si MyConnector si o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axata pe evenimente de amploare pentru clienti, precum Microsoft Summit si Cisco Connect, dar si petreceri si zile ale companiei.
Compania detine cea mai mare licenta de team building din lume, oferind partenerilor sai concepte unice, devenite celebre in Europa si peste Ocean.
Incepand din 2017, Universum Events a adaugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competitie semi-atletica de pe planeta dedicata companiilor.
Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expozitia tehnologizata de locuinte, in care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realitatii Virtuale o parte din casele si apartamentele din oferte.
Pentru detalii, va invitam sa urmariti site-urile proiectelor:
www.imobiliarium.ro
www.techweek.ro
www.imworld.ro
www.herculestrophy.ro
www.catalystglobal.com
www.universum.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mierea din Alba, testată de o delegație de chinezi, pentru a fi exportată

Articolul următor

Irinel Popescu, trecut, prezent și viitor în progresul științific

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share