Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transilvania Train, Orient Express-ul de România, va porni joi la drum, din Gara Brașov

Transilvania Train, primul tren turistic românesc, va porni la drum joi, din Gara Brașov, și va circula, în perioada 31 august – 3 septembrie 2017, pe ruta Brașov – Sighișoara – Mediaș – Alba Iulia – Sebeș – Sibiu – Făgăraș – Brașov.
Proiectul este realizat de către “câțiva tineri entuziaști”, în parteneriat cu CFR Călători, după modelul celebrului tren Orient Express.
Astfel, timp de 4 zile, participanții vor intra în atmosfera tradițiilor și obiceiurilor cu specific transilvănean, bucurându-se de activități recreative și educative unice, de la degustări de vin sau prânzuri câmpenești în regiuni cu încărcătură culturală, la diverse ateliere de lucru — arhitectura săsească, echitație, țiglărie etc.
Programul include și evenimente exclusiviste și rare, cum ar fi concertul de muzică clasică din Piața Mică din Sibiu sau concertul de orgă la Biserica Evanghelică din Sebeș.
Călătoria cu Orient Express-ul de România reprezintă, pentru cei care și-au rezervat deja bilete, un prilej ideal de socializare, o experiență unică de vacanță, reunite nu doar într-un clasic pachet turistic, ci și într-un un pachet cultural.
“Ne bucurăm să fim parteneri în acest proiect. Reprezintă o premieră feroviară pentru noi, realizată în integralitate de români, pentru români. Ne dorim cu toții cât mai multe asemenea proiecte, pentru că avem o țară frumoasă, cu oameni speciali și tradiții istorice care merită să fie explorate și cunoscute de cât mai mulți turiști din toata lumea”, a declarat Iosif Szentes, directorul General CFR Călători.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Preşedintele Asociaţiei Aeroporturilor din România, David Ciceo: Aeroporturile trebuie conectate cu rețeaua feroviară

Articolul următor

PMG Sinter, investiție de 10 milioane de euro în Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share