Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Agroind Cauaceu, investiție de 2 mil. euro într-o bază pentru cereale în Bihor

O companie din Bihor specializată în comerţul cu cereale şi inputuri pentru agricultură va deschide anul viitor a cincea bază de colectare şi depozitare a cerealelor a societăţii, în localitatea Batăr (jud. Bihor), relateaza zf.ro.
„Vom face o bază nouă pentru cereale. Am primit acordul de finanţare pentru un proiect cu fonduri europene de circa 2 milioane de euro. Vom începe con­strucţia bazei anul acesta şi vom finaliza proiectul anul viitor“, a declarat Dan Corbuţ, proprietarul Agroind Cauaceu, una dintre cele mai mari companii antre­pre­noriale din judeţul Bihor.
Compania a avut în primul semestru o cifră de afaceri mai mare cu circa 5% faţă de perioada similară a anului anterior, iar antreprenorul estimează că ritmul de creştere se va păstra până la finalul anului. Astfel, compania ar putea ajunge la afaceri de 59-60 mil. euro în acest an.
Agroind Cauaceu este a treia cea mai mare companie cu capital privat românesc din judeţul Bihor într-un top condus de Votrom (distribuţie combustibili) şi European Food (industria alimentară).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

ATENOR aquires a major new site in Budapest

Articolul următor

40 de noi statii de reincarcare pentru masini electrice, prin implicarea BMW, Nissan, MOL si E.ON

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share