Agricultura Bihor Ultimele stiri

Agroind Cauaceu, investiție de 2 mil. euro într-o bază pentru cereale în Bihor

O companie din Bihor specializată în comerţul cu cereale şi inputuri pentru agricultură va deschide anul viitor a cincea bază de colectare şi depozitare a cerealelor a societăţii, în localitatea Batăr (jud. Bihor), relateaza zf.ro.
„Vom face o bază nouă pentru cereale. Am primit acordul de finanţare pentru un proiect cu fonduri europene de circa 2 milioane de euro. Vom începe con­strucţia bazei anul acesta şi vom finaliza proiectul anul viitor“, a declarat Dan Corbuţ, proprietarul Agroind Cauaceu, una dintre cele mai mari companii antre­pre­noriale din judeţul Bihor.
Compania a avut în primul semestru o cifră de afaceri mai mare cu circa 5% faţă de perioada similară a anului anterior, iar antreprenorul estimează că ritmul de creştere se va păstra până la finalul anului. Astfel, compania ar putea ajunge la afaceri de 59-60 mil. euro în acest an.
Agroind Cauaceu este a treia cea mai mare companie cu capital privat românesc din judeţul Bihor într-un top condus de Votrom (distribuţie combustibili) şi European Food (industria alimentară).

Related posts

Afacerile producătorului de componente auto Compa Sibiu au crescut cu 8% în S1, la peste 394 mil. lei

Stefana Muresan

Garanții de stat de până la 80% pentru cumpărarea de terenuri, pentru fermieri

Stefana Muresan

Solina Romania anunţă primele măsuri pentru reluarea business-ului de la Alba Iulia

redactia

Leave a Comment