Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SC Apă Canal SA Sibiu, contract de finanțare de peste 10 milioane de lei

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a semnat cu SC Apă Canal SA Sibiu contractul de finanțare pentru ‘Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Sibiu – Brașov, în perioada 2014-2020’
Operatorul Regional, SC Apă Canal SA Sibiu, în calitate de Beneficiar a obținut finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare ( POIM ) . În data de 16.08.2017, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a semnat , alături de SC Apă Canal SA Sibiu, contractul ‘Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Sibiu — Brașov, în perioada 2014-2020’, proiect cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune.
Contractul are o valoare totală de 10.045.464,80 lei, din care 8.398.943,00 lei valoare totală eligibilă, compusă din 85% fonduri alocate de Uniunea Europeană, 14% fonduri de la Bugetul de stat și 1% contribuția beneficiarului (autorităților locale). Durata acestui contract este de 70 de luni.
Conform contractului de servicii pentru care s-a obținut finanțarea, încheiat în data de 21.03.2016, Romair Consulting SRL în calitate de prestator are ca principal obiectiv elaborarea documentațiilor necesare pentru accesarea fondurilor europene în vederea finanțării Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Sibiu și Brașov, în perioada 2014-2020.
În noua etapă de investiții, POIM 2014 — 2020, SC Apă Canal SA Sibiu va continua procesul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare, pentru a asigura accesul la servicii de alimentare cu apă și de canalizare, conforme cu normele europene privind calitatea acestor servicii.
Proiectul este cofinanțat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014 — 2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autostrada Braşov-Bucureşti ar putea fi declarată proiect de importanţă strategică

Articolul următor

Targul Imobiliarium revine in toamna cu un numar record de oferte

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share