Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Angajații performanți ai Grupului Teraplast, recompensați cu acțiuni în valoare de 1,8 milioane de lei

Grupul Teraplast vrea să aloce în următoarele 18 luni un buget de 1,85 milioane lei pentru răscumpărarea a 5,15 milioane acţiuni proprii, acestea urmând să fie folosite într-un program de recompensare şi fidelizare a angajaţilor performanţi.
Propunerea va fi discutată în adunarea general a acţionarilor din 21 septembrie. Valoarea nominală a unei acţiuni este de 0,1 lei.
De asemenea, acţionarii vor vota majorarea planului de invesţitii pe 2017 al grupului, cu peste 14%, de la 84 milioane de lei, la 96 milioane de lei, arată o notificare adresată Bursei. Propunerea vine ca urmare a achiziţiilor făcute de către grupul Teraplast în prima jumatate a acestui an, respectiv fabrica de panouri sandwich Interlemind din Serbia, 10% din capitalul social al producatorului de tigla Depaco şi 50% din capitalul social al Politub.
Grupul Teraplast este cel mai mare procesator de PVC din Romania si unul dintre cei mai importanti producatori de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor. Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe sase linii de business: Instalatii & Amenajari, Profile tamplarie, Granule, Panouri termoizolante, Structuri metalice zincate si Tamplarie termoizolanta.
Facilitatile de productie ale companiilor din Grup sunt localizate in Parcul Industrial Teraplast, dezvoltat pe o suprafata de peste 200.000 mp, in apropiere de municipiul Bistrita. In perioada 2007-2014 Grupul Teraplast a investit peste 260 de milioane de lei in dezvoltarea si modernizarea capacitatilor de productie, dar si in extinderea portofoliului de produse.
Incepand din 2 iulie 2008 cea mai mare companie din Grup – Teraplast este listata la Bursa de Valori Bucuresti.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transdara Arad, membru al Grupului Atlassib, a ieşit din insolvenţă

Articolul următor

Specialiștii EY România analizează standardele IFRS 16 și IFRS 9 în cadrul „IFRS Workshop”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share