Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Evenimentele, cea mai eficientă modalitate de promovare B2B

Evenimentele sunt oportunități perfecte pentru fiecare companie care dorește să iși mențină renumele sau să-l crească. Sunt, de asemenea, importante pentru creșterea vânzărilor. Prin intermediul lor pot fi lansate produse noi, se pot deschide noile birouri, pot fi prezentate rezultatele studiilor realizate de compania dumneavoastră, pot fi anunțate noi persoane din conducere sau rezultatele trimestriale si anuale.
Evenimentele de business sunt importante pentru imaginea companiei și contribuie la dezvoltarea acesteia. Știind toate acestea, PRIA Conferences devine o extensie a departamentelor dumneavoastră de marketing și comunicare, vânzări și dezvoltare. De asemenea, fiecare aniversare trebuie sa nu rămână nemarcată si de aceea vă invităm să lăsați aniversarea de 5, 10, 15, 20, 25 …. sau 200 ani în grija echipei noastre.

“Dacă doriti ca evenimentele dvs. să fie de succes și să ramână în atenția participanților, lasați-le în grija experților noștri care vor asigura organizarea ireproșabilă a conferințelor, aniversărilor, lansărilor și a altor evenimente corporate sau conferințe adresate anumitor industrii, inclusiv conferințe de presă. Pentru profesioniștii ocupați din zilele noastre, aceasta este cea mai bună opțiune, astfel economisind timp, bani și energie, dar și folosind mai puțin din resursele companiei, pastrându-și în acelați timp standardele înalte, a declarat Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conferences.
Conferințele PRIA aduc mereu în dezbatere teme relevante, beneficiază de prezența speakerilor reprezentativi și reunesc sute de participanți care au aceleasi preocupări de business și care corespund cu target-ul dvs.
Suntem în continuare trend setteri în evenimentele de business, aducem informaţiile de ultimă oră şi urmărim tot ce este nou și important în business astfel încât evenimentul dvs. să fie unul de succes. Cunoaștem cele mai bune locații și toate ingredientele pentru evenimente premium de business.
Fie că doriţi ca evenimentul să aibă loc în Bucureşti sau în alte oraşe din ţară, PRIAevents vă poate recomanda şi propune cel mai potrivit eveniment pentru tipul dvs. de business.
Fiecare eveniment are parteneriate strategice, parteneriate media şi are un project manager special destinat care cunoaşte foarte bine industria şi are grijă de fiecare detaliu. Experienţa, abilităţile, viziunea creativă şi orientarea noastră spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.
Pentru calendarul evenimentelor PRIAevents 2017, puteti trimite un mail la: raluca.voivozeanu@priaevents.ro
 

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hotelul de 5 stele Metropolis din Bistrița, scos la vânzare de Fisc cu un preț de pornire de 7 milioane de euro

Articolul următor

Colliers International îl recrutează pe Sebastian Dragomir pentru coordonarea departamentului de birouri

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share