Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul de 5 stele Metropolis din Bistrița, scos la vânzare de Fisc cu un preț de pornire de 7 milioane de euro

Hotelul de 5 stele Metropolis din Bistrița, inaugurat în februarie 2011 și operat de Metropolis Grup, garant al Metropolis Bets, firmă care în anii anteriori organiza jocul de Bingo difuzat de Antena 1, a fost scos la vânzare de Fisc. Potrivit profit.ro, ANAF încearcă să vândă hotelul prin licitație, stabilind un preț de pornire de circa 7 milioane de euro.
Hotelul are două etaje și dispune de un teren în suprafață de 3.500 metri pătrați și piscină, fiind pe locul 1 în top-ul Booking al celor mai rezervate hoteluri din Bistrița. Imobilul aparține Metropolis Grup, care a garantat ipotecar pentru Metropolis Bets.
Metropolis Grup avea datorii către ANAF, la 30 iunie acest an, de peste 10,7 milioane lei. Fiscul reclamă calitatea de garant al Metropolis Bets în decizia de vânzare a hotelului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Leoni Bistrița, încă 100 de angajări

Articolul următor

Evenimentele, cea mai eficientă modalitate de promovare B2B

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Asociația Petrus Italus Trust - Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar "Castel Viu - Oamenii și munca în Posmuș", o intervenție culturală în comunitatea locală din Posmuș.
Citeste mai mult

Școală de vară la Castelul Teleki din Posmuș

Asociația Petrus Italus Trust – Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar “Castel Viu – Oamenii…
Citeste mai mult

Turneu de Beach Volley în Centrul Oradiei

Oradea își deschide porțile pentru a găzdui, pentru al doilea an consecutiv, prestigiosul Oradea Beach Volleyball Tournament. Între…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share