Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Leoni Bistrița, încă 100 de angajări

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Ro din Bistriţa are disponibile în prezent 105 locuri de muncă pentru mun­citori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor, cu studii gimnaziale, pe perioadă nedeterminată, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Bistriţa-Nasăud, citate de zf.ro.
Germanii oferă angajaţilor diferite traininguri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. La finalul anului trecut, Leoni avea un număr mediu de 15.091 de angajaţi, în cadrul celor trei companii deţinute pe plan local (Bistriţa, Arad şi Bascov-Piteşti), potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.
Leoni Wiring Systems Ro, cu sediul central în Bistriţa, este cea mai mare entitate deţinută de germani pe piaţa locală, urmată de Leoni Wiring Systems Arad şi Leoni Wiring Systems Piteşti, cu sediul central în localitatea Bascov, lângă Piteşti.
Leoni Wiring Systems Ro a avut în 2016 o cifră de afaceri de peste 1,5 mld. lei (341 mil. euro), un profit net de 6,2 mil. lei (1,4 mil. euro) şi un număr mediu de 8.208 de angajaţi, conform informaţiilor existente pe site-ului Ministerului Finanţelor Publice. Compania a revenit anul trecut pe profit, de la o pierdere netă de aproape 14 mil. lei (3,1 mil. euro) în 2015.
Rezultatele din 2016 arată că cele trei companii deţinute de germani în România au avut o cifră de afaceri cumulată de 2,88 mld. lei (aproximativ 642 mil. euro), un câştig net de peste 29 mil. lei (circa 6,5 mil. euro) şi un număr total mediu de 15.091 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.
Principalii clienţi ai Leoni sunt producătorii germani de maşini, dar şi alte companii din industria vehiculelor comerciale. Grupul Leoni a avut în 2016 vânzări globale de peste 4,4 mld. euro şi aproximativ 79.000 de angajaţi, potrivit site-ului companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Simona Halep a cumpărat, cu două milioane de euro, un hotel în Poiana Brașov

Articolul următor

Hotelul de 5 stele Metropolis din Bistrița, scos la vânzare de Fisc cu un preț de pornire de 7 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share