București Real Estate

Colliers International îl recrutează pe Sebastian Dragomir pentru coordonarea departamentului de birouri

Compania de consultanță imobiliară Colliers International își consolidează echipa de consultanță pentru spații de birouri prin recrutarea lui Sebastian Dragomir pentru poziția de Office Advisory Director. Sebastian Dragomir are o experiență de peste 12 ani în piața imobiliară, perioadă în care a activat în special pe partea de birouri, industrial, terenuri și servicii de reprezentare a proprietarului, și a ocupat anterior poziția de Senior Leasing Manager în cadrul Immofinanz Romania.
„Sebastian se alătură echipei Colliers Office Advisory într-un moment istoric al pieței. Suntem martorii unei atenții deosebite pe care directorii executivi și acționarii o acordă amplasării și proiectării spațiului de birouri al companiilor. Nenumărate ore și multe milioane sunt investite în mediul de lucru al zeci de mii de oameni geniali din industria IT, oameni zâmbitori ce răspund la telefon clienților și ingineri din industria de cercetare și dezvoltare. Mai mult decât oricând, biroul a devenit un instrument de recrutare și de implicare a angajaților, precum și o metodă de prezentare a clienților occidentali sofisticați; este principala legătură între fericirea angajaților și profitul acționarilor”, a declarat Ilinca Păun, Managing Director Colliers International.
„Urmând strategia noastră de a ne poziționa ca cea mai respectată și iubită companie de consultanță imobiliară din România, investim în construirea unei echipe puternice care deține cele mai bune cunoștințe, etică și spirit de creativitate, educație și perseverență”, a încheiat Ilinca Păun.
În ultimii 7 ani, Sebastian Dragomir a ocupat funcția de Senior Leasing Manager în cadrul grupului Immofinanz Romania, unul dintre cei mai importanți investitori imobiliari din România. În acest rol, Sebastian a lucrat la crearea de noi strategii ale grupului și s-a ocupat de închirierea proiectelor de spații de birouri și industriale. Ca urmare a activității sale, întregul portofoliu al Immofinanz a atins o rată de ocupare remarcabilă, de 95%.
De asemenea, Sebastian a fost implicat și în dezvoltarea portofoliilor de spații de birouri și industriale ale grupului, cu precădere în elaborarea planului general al proiectului Iride City. Începând cu luna septembrie, el va coordona echipa de consultanță pentru spații de birouri a Colliers International, fiind responsabil cu dezvoltarea noii strategii de creștere a departamentului.
„Sunt mereu în căutarea unei noi ocazii de a valorifica cunoștințele acumulate pe piața imobiliară, iar valorile, spiritul creativ și dinamismul pe care le-am regăsit în Colliers au dovedit că acesta este mediul oportun pentru a continua performanța în acest domeniu. Piața de spații de birouri a evoluat considerabil în decursul ultimilor ani, iar echipa deține o vastă experiență pe acest segment, astfel că alegerea de a mă alătura acesteia reprezintă un pas natural”, a declarat Sebastian Dragomir, Office Advisory Director în cadrul Colliers International Romania.
În ceea ce privește piața de birouri, estimăm că, în Capitală, vor mai fi livrați doar 90.000 mp de spații de birouri până la finalul anului 2017. Cu toate acestea, conform datelor Colliers International, valoarea totală a tranzacțiilor de închirieri de birouri din acest an va crește semnificativ – până la 400.000 mp – în special datorită cererii venite din partea companiilor de servicii suport clienți și a centrelor operaționale care se dezvoltă în București.
 
 

Related posts

One United Properties obține autorizația de construire pentru One Cotroceni Park

Nicolae Pop

Diriginții de șantier: avem potențialul imens de a prelua românii dați afară

Nora Dumitrescu

Bitdifender inchiriaza 9.267 mp in Orhideea Towers

Ionut Oprea

Top Ansambluri Rezidențiale, la Vivo Mall Cluj Napoca

Nicolae Pop

Piața de real estate românească, realități care anticipează viitorul

Ligia Voro

REMS in “casa noua”

Transilvania Business

Bogdan Chiritoiu la conferința PRIA Competition

Ionut Oprea

Antreprenorii din Prahova sunt puși față în față cu revoluția digitală

Ionut Oprea

Un vis devenit realitate. Stiloul Regelui Mihai I al României made by Herlitz – Pelikan

Ligia Voro

MIPIM to ask how smart are smart cities?

Ionut Oprea

Universitatea Babeș-Bolyai, premiată pentru un proiect Smart City

Nora Dumitrescu

Reprezentanții celor peste 25 de asociații de business, camere de comerț bilaterale și confederații au prezentat membrilor Guvernului propuneri de politici publice

Stefana Muresan

Fab Lab Iasi: Raport privind spatiile de Coworking din Europa Centrala si de Est

Stefana Muresan

WDP: Investiții suplimentare de 75 de milioane de euro în România

redactia

Cinci măsuri solicitate Guvernului din partea IMM-urilor din România

Papuc Irina

Omul de afaceri elvețian care a dezvoltat proiectul Coresi din Braşov, investiţie de 5 mil. euro într-un centru de radioterapie în Constanţa, primul dintr-un lanţ de zece programate

Stefana Muresan

Piata de certificari sustenabile trece la urmatorul nivel

Stefana Muresan

Optim PM a asistat IKEA în deschiderea celui mai mare magazin din sud-estul Europei

Ligia Voro

Clujenii de la Fortech, câștigători în competiția pentru birourile viitorului

Nora Dumitrescu

Bucureşti Mall-Vitan, campanie aniversară de 20 de ani, premiul cel mare – o Tesla Model 3

Ligia Voro

Care sunt cele mai importante șantiere din Oradea

Stefana Muresan

STIRIXIS GROUP inovează în design-ul spațiilor de birouri

Ligia Voro

FOTO: Noutăţi despre proiectul Maurer Residence Târgu Mureş!

Ligia Voro

Projecting the future

Ionut Oprea

Leave a Comment