Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Eldi reinventează reţeta bunului gust

Brutăria Eldi, cunoscută şi apreciată în numeroase localităţi din Transilvania pentru produsele de panificaţie gustoase, naturale şi de calitate, premiate de-a lungul timpului la mai multe competiţii naţionale şi internaţionale de profil, are începând de luni, 4 septembrie, un nou magazin de desfacere. Acesta este poziţionat la intrarea în Piaţa Cuza Vodă din Târgu-Mureş şi propune clienţilor nu doar un spaţiu elegant, cu un design foarte rafinat şi modern, ci şi un portofoliu complex de produse care poate satisface şi cele mai exigente gusturi. Detalii despre modernizarea magazinului de la intrarea în Piaţa Cuza Vodă din Târgu-Mureş am aflat de la Sándor Csongor, director general al Brutăriei Eldi.
Reporter: De unde aţi avut ideea relocării magazinului Eldi din Piaţa Cuza Vodă?
Sándor Csongor, director general, Brutăria Eldi: Practic, acest magazin a fost relocat din incinta Pieţei Cuza Vodă deoarece spaţiul respectiv nu era suficient de mare pentru modernizare. În plus, noua locaţie a magazinului se află chiar la intrarea în piaţă, într-o zonă foarte circulată, cu un potenţial foarte mare din punct de vedere comercial. În urma unei evaluări, a rezultat că traficul de la intrarea în piaţă este mai mare cu circa 30% decât cel din interior.
Rep.: Cu ce produse vă întâmpinaţi clienţii?
S.C.: Cu produse de panificaţie şi de patiserie, dar şi sucuri, răcoritoare, lactate şi alte produse alimentare.
Rep.: Aveţi şi produse de post?
S.C.: Desigur, avem şi produse de patiserie de post, iar pâinea este prin definiţie de post. De asemenea, avem şi produse fără gluten, avem o colaborare cu cineva în acest sens, deoarece dorim să testăm piaţa în acest sens. Deocamdată, nu este o nişă foarte mare dar pe viitor nu este exclus să ne dezvoltăm şi pe această direcţie.
Rep.: Modernizarea magazinului din Piaţa Cuza Vodă face parte dintr-o strategie de modernizare a magazinelor dumneavoastră?
S.C.: Da, am început modernizarea magazinelor Eldi de trei ani, investiţia pentru modernizarea unui magazin fiind cuprinsă între 15.000 şi 20.000 de euro. Anul acesta vom mai deschide trei magazine noi, iar în prezent suntem la 51 de magazine. Peste două săptămâni vom deschide un magazin în Sângeorgiu de Mureş şi peste o lună şi jumătate în Ungheni, iar apoi în Agrişteu.
Rep.: În ce alte oraşe aveţi deschise magazine, în afară de Târgu-Mureş?
S.C.: Avem magazine în Târgu-Mureş, Sighişoara, Reghin, Târnăveni, Luduş, Câmpia Turzii, Turda, Cluj Napoca, Odorheiu Secuiesc, Sovata, Praid, Corund, Sângeorgiu de Pădure, Mediaş, Copşa Mică, Dumbrăveni…
Rep.: Faceţi faţă la aşa cerere mare?
S.C.: Da. Noi dorim să ne dezvoltăm încontinuu, deoarece avem cerere în acest sens.
Rep.: Ce calităţi au produsele Brutăriei Eldi?
S.C.: În primul rând, sunt produse de calitate, făcute după reţete proprii. Suntem pe piaţă de peste 20 de ani, perioadă în care principala noastră preocupare a fost satisfacerea clienţilor cu produse de cât mai bună calitate.
A consemnat Alex TOTH

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Iasi, proiect ce are ca obiectiv diminuarea impactului produs de zgomotul din aviatie

Articolul următor

Trei produse montane certificate, în portofoliul Mirdatod

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share