Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul International Timisoara, inclus in serviciul Google Maps Indoor

Aeroportul Internaţional Timişoara este singurul aeroport din România care este inclus într-un nou serviciu implementat de Google la nivel mondial. Este vorvba de serviciul de hărţi indoor, funcţional în prezent doar în 10% din statele lumii.
Potrivit debanat.ro, în România, noul serviciu este funcțional doar pentru aeroportul timişorean şi pentru două malluri din Bucureşti. Cu ajutorul Indoor Google Maps, persoanele care ajung în malluri, aeroporturi, stadioane sau gări pot naviga mai rapid prin interiorul clădirilor, direct de pe telefonul mobil, folosind informaţiile şi direcţiile de orientare oferite de aplicaţia Google Maps. Pentru a folosi serviciul, trebuie deschisă aplicaţia Google Maps pe telefonul mobil şi căutată pe hartă clădirea vizată. Utilizatorii pot vizualiza planul detaliat al clădirii, mărind harta.
Serviciul Indoor Google Maps este disponibil în 25 de ţări, printre care SUA, Marea Britanie, Rusia, Canada şi Germania, iar de acum şi în România. În România, Indoor Google Maps funcţionează deocamdată în centrele comerciale Promenada şi Mega Mall şi în aeroportul din Timişoara. În perioada următoare noul serviciu va deveni funcţional în toate spațiile deţinute de operatorul celor două malluri bucureştene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișul și Aradul, pe primele poziții în topul tranzacțiilor cu terenuri agricole; Bistriţa Năsăud, la coada clasamentului

Articolul următor

Clase cu profil aeronautic la Brașov, proiect susținut de Airbus Helicopters, Transylvania Aerospace Cluster și Ambasada Franței

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share