Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Business Challenge: cine sunt oamenii care construiesc viitorul mediului de afaceri din România și care sunt oportunitățile de business în 2017?

• BusinessMark lansează cea de-a patra ediție „Business Challenge”
• Evenimentul este dedicat IMM-urilor si inițiativelor antreprenoriale
BusinessMark anunță organizarea conferinței „Business Challenge”, ce va avea loc pe 29 septembrie la Hotel InterContinental, București. Evenimentul este dedicat IMM-urilor și inițiativelor antreprenoriale și urmărește să anticipeze care sunt vibrațiile viitorului în materie de business, luând în calcul trendurile și oportunitățile la nivel local și internațional.
Printre subiectele de discuție abordate enumerăm: beneficiile pe care România le oferă inițiativelor antreprenoriale, oportunitățile de internaționalizare, modalitățile de finanțare, cum adaptează antreprenorii schimbarea la nivel de business și cum se diferențiază pe piață, cum să transformi o idee îndrăzneață într-o afacere de succes, ce înseamnă dezvoltarea durabilă și sustenabilă a unei afaceri, în ce măsură pot influența IMM-urile comunitățile din care provin, afacerile în era digitală sau cum arată distribuția forței de muncă în viitor.
„Ne preocupă evoluția mediului de afaceri, fie că vorbim despre cel din România sau despre cel din străinătate și credem că startup-urile, IMM-urile au nevoie de o strategie de îmbunătățire continuă pentru a fi mai eficiente și în pas cu noile schimbări. Evenimentul de anul acesta este devzoltat sub deviza <>, deviză ce ne lansează într-o discuție pragmatică și curajoasă asupra viitorului în business.”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner BusinessMark.
Participanții au oportunitatea să interacționeze cu următorii speakeri:
• RUCSANDRA HUREZEANU, Fondator & CEO, Ivatherm
• DRAGOȘ IRIMESCU, Fondator & CEO, Wetterbest
• RUSLAN COJOCARU, Fondator, Tucano Coffee
• CRISTIAN PĂSAT, Director General, Nutrivita
• CRISTIAN TUDOR, Fondator & Director Executiv, Microgreens România
• RADU SAVOPOL, Fondator, 5 to go
• FLORENTINA ȘUȘNEA, Managing Partner, PKF Finconta
• MARIANA ROTARIU, Fondator, Pro Life Clinics
• DANIEL CRĂCIUN, Co-fondator, Lensa.ro
• Reprezentant CEC BANK
Ediția de anul acesta cuprinde un workshop ce va fi susținut de Evolutiv Consultants Network, bazat pe simularea de business SIMTALENT. CRISTINA ȚIRULNIC, Executive Partner, îi invită pe participanți să preia rolul de manageri în 5 companii aflate în concurență, fiecare având responsabilitatea de a-și conduce și dezvolta echipa. Astfel, această experiență practică îi va determina și sprijini pe manageri să valorifice potențialul fiecărui membru al echipei.
Evenimentul „Business Challenge” este organizat de BusinessMark alături de: CEC Bank, PKF Finconta, Evolutiv Consultants Network, Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria-România, Ingenius Hub, Asociația Pentru Antreprenoriat România. Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, NewMoney, PRwave, Curierul Național, MoneyBuzz, Jurnalul de Afaceri, BusinessCover, FEMEI ÎN AFACERI, Business24, Ziare.com, angajatorulmeu.ro, financialmarket.ro, Manager Express, Gazetadeștiri, Săptămâna Financiară, Debizz, Global Manager, PortalManagement, Energynomics, Financiarul.ro, Roportal, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Vox Capital, Transilvania Business, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, MLM News, Startups.ro, Administratie.ro, MediaRabbit, Chalbert, Finzoom.
Înregistrarea la workshop se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Supply Chain & Logistics Forum: cum arată sectorul industrial și logistic în 2017 și cum se adaptează managerii noilor cerințe?

Articolul următor

Quai Antoine Ier: superyacht lifestyle exhibition at the 2017 MYS

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share