Eveniment

Business Challenge: cine sunt oamenii care construiesc viitorul mediului de afaceri din România și care sunt oportunitățile de business în 2017?

• BusinessMark lansează cea de-a patra ediție „Business Challenge”
• Evenimentul este dedicat IMM-urilor si inițiativelor antreprenoriale
BusinessMark anunță organizarea conferinței „Business Challenge”, ce va avea loc pe 29 septembrie la Hotel InterContinental, București. Evenimentul este dedicat IMM-urilor și inițiativelor antreprenoriale și urmărește să anticipeze care sunt vibrațiile viitorului în materie de business, luând în calcul trendurile și oportunitățile la nivel local și internațional.
Printre subiectele de discuție abordate enumerăm: beneficiile pe care România le oferă inițiativelor antreprenoriale, oportunitățile de internaționalizare, modalitățile de finanțare, cum adaptează antreprenorii schimbarea la nivel de business și cum se diferențiază pe piață, cum să transformi o idee îndrăzneață într-o afacere de succes, ce înseamnă dezvoltarea durabilă și sustenabilă a unei afaceri, în ce măsură pot influența IMM-urile comunitățile din care provin, afacerile în era digitală sau cum arată distribuția forței de muncă în viitor.
„Ne preocupă evoluția mediului de afaceri, fie că vorbim despre cel din România sau despre cel din străinătate și credem că startup-urile, IMM-urile au nevoie de o strategie de îmbunătățire continuă pentru a fi mai eficiente și în pas cu noile schimbări. Evenimentul de anul acesta este devzoltat sub deviza <>, deviză ce ne lansează într-o discuție pragmatică și curajoasă asupra viitorului în business.”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner BusinessMark.
Participanții au oportunitatea să interacționeze cu următorii speakeri:
• RUCSANDRA HUREZEANU, Fondator & CEO, Ivatherm
• DRAGOȘ IRIMESCU, Fondator & CEO, Wetterbest
• RUSLAN COJOCARU, Fondator, Tucano Coffee
• CRISTIAN PĂSAT, Director General, Nutrivita
• CRISTIAN TUDOR, Fondator & Director Executiv, Microgreens România
• RADU SAVOPOL, Fondator, 5 to go
• FLORENTINA ȘUȘNEA, Managing Partner, PKF Finconta
• MARIANA ROTARIU, Fondator, Pro Life Clinics
• DANIEL CRĂCIUN, Co-fondator, Lensa.ro
• Reprezentant CEC BANK
Ediția de anul acesta cuprinde un workshop ce va fi susținut de Evolutiv Consultants Network, bazat pe simularea de business SIMTALENT. CRISTINA ȚIRULNIC, Executive Partner, îi invită pe participanți să preia rolul de manageri în 5 companii aflate în concurență, fiecare având responsabilitatea de a-și conduce și dezvolta echipa. Astfel, această experiență practică îi va determina și sprijini pe manageri să valorifice potențialul fiecărui membru al echipei.
Evenimentul „Business Challenge” este organizat de BusinessMark alături de: CEC Bank, PKF Finconta, Evolutiv Consultants Network, Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria-România, Ingenius Hub, Asociația Pentru Antreprenoriat România. Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, NewMoney, PRwave, Curierul Național, MoneyBuzz, Jurnalul de Afaceri, BusinessCover, FEMEI ÎN AFACERI, Business24, Ziare.com, angajatorulmeu.ro, financialmarket.ro, Manager Express, Gazetadeștiri, Săptămâna Financiară, Debizz, Global Manager, PortalManagement, Energynomics, Financiarul.ro, Roportal, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Vox Capital, Transilvania Business, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, MLM News, Startups.ro, Administratie.ro, MediaRabbit, Chalbert, Finzoom.
Înregistrarea la workshop se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Related posts

Londra promovează, din nou, antreprenoriatul feminin românesc, la ELITE Business Club

Stefana Muresan

Siguranţa la incendiu a clădirilor si directiva nr. 844/2018 în dezbatere, în cadrul conferinței PRIA Fire Safety for Buildings, în 25 octombrie 2018

redactia

Trenchless Romania Conferința & Expoziție 2018

Ionut Oprea

PRIA Aviation Fly-in – singurul weekend premium de aviație pentru oamenii de business va avea loc în 13 -15 iulie la Aeroportul Tuzla

Stefana Muresan

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca: experții români analizează modificările și tendințele în domeniul fiscal

Stefana Muresan

Ultimele zile de inscriere la evenimentul Best Marketing Cluj

redactia

Elite Business Women: Cum dezvoltăm afacerile românești?

redactia

România va găzdui viitoarea agenție europeană în domeniul securității cibernetice. Bucureștiul a devansat Bruxelles-ul

Ion Surdu

Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer

Hunedoara Business Elite, ca să ai un business de succes!

Stefana Muresan

Cities of Tomorrow

Transilvania Business

IMM-urile din mediul rural sunt sprijinite de guvern

Transilvania Business

TAF-urile IRUM Reghin, la cel mai mare târg de exploatare forestieră din lume

Stefana Muresan

Gala Anuală a Corpului Diplomatic, ediția 2020

Traian Dan

The International Summit and Exhibition “Hydropower Balkans 2017” – Montenegro, Podgorica

Ligia Voro

Antreprenorii din Maramureș reiau proiectele locate de pandemie

Nora Dumitrescu

Conferința Aircaft Safety and Avionics – 27 februarie 2019, Aeroportul Băneasa

Stefana Muresan

Asociația Română pentru Smart City lansează Carta România 2030 în cadrul celui mai important eveniment Smart City al anului

Ligia Voro

Conferinţa ZF Branduri româneşti, Oradea, 12 septembrie. Cum pot construi antreprenorii branduri locale puternice care să reziste pe piaţă

A. I.

Start la înscrieri pentru competiția dedicată start-upurilor NTT DATA Open Innovation Contest 2020

Nicolae Pop

BIAS 2016 – sambata 30 iulie

BusinessMark organizează evenimentul CSR OVERVIEW 2018

redactia

Cele mai importante noutăți fiscale se discută la Tax & Finance Forum, București

Stefana Muresan

NRCC UNIVERSITY presents the Elevator Pitch, 17th March, Brasov

Ionut Oprea

Leave a Comment