Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Electroglobal, afaceri de 10 milioane euro în S1

Furnizorul de materiale şi echi­pamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Ma­ksay Csaba, a avut în primul se­mes­tru din acest an o cifră de afaceri de aproximativ 10 mil. euro, mai mult cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului tre­­cut.
Compania estimează pentru anul în curs afaceri totale de aproxi­mativ 21 mil. euro, în creştere cu 10% faţă de anul trecut, potrivit calculelor ZF pe baza datelor transmise de com­panie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.
Electroglobal furnizează aparataj electric de joasă tensiune, motoare electrice, convertizoare de frecvenţă, automate programabile, senzori, corpuri şi surse de iluminat, cabluri şi materiale de instalaţii, colaborând cu clienţi din sectorul materialelor de construcţii, energie, industrie, dar şi cu beneficiarii direcţi, precum integratorii de sistem şi instalatori.
„Rezultatele pozitive ne fac să ne simţim încrezători că până la finalul anului ne vom atinge targetul propus, de 21 de milioane de euro. Piaţa a avut o evoluţie ascendentă şi am constatat o uşoară creştere a cererii în sectorul industrial, însă, în ceea ce priveşte proiectele de infrastructură, nu s-au înregistrat mişcări semnificative în ultima perioadă’’, a declarat pentru ZF Transilvania Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Germanii de la Dalli au produs, la Timișoara, detergent de peste 70 mil. euro

Articolul următor

Juncker propune un summit al UE la Sibiu

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share