Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

« Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » dau prioritate la distracție prin respectarea bunelor practici ale mobilității prezentului şi viitorului

Michelin oferă « Prioritate la Distracție » într-o nouă ediţie a evenimentului « Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » organizată pe 16 septembrie, în intervalul 9:00 – 18:00, pe Platoul de Marmură din Zalău. Şi în ediția din acest an, evenimentul Michelin creează cadrul potrivit pentru reamintirea şi învățarea regulilor de bază în siguranța rutieră prin activități ce au la bază interacțiunea şi jocul.
Zonele și activitățile sunt dedicate participanților de toate vârstele, copii, tineri sau adulți şi cuprind acțiuni noi şi inovatoare alături de cele deja binecunoscute şi îndrăgite din anii precedenți.
Printre acestea menționăm:
– Traseu de biciclete pentru copii – O lecție distractivă de educație rutieră pentru micii biciclişti cu vârste între 4 şi 11 ani. Aceştia vor avea ocazia să se familiarizeze cu semnele de circulație, să descopere importanța semaforului şi să învețe cum să evite diversele obstacole pe care le pot întâlni în trafic.
– Simulator auto – Ajută participanții să-şi perfecționeze abilitățile de condus, într-un cadru sigur, cu un simulator auto care îi face să trăiască senzația unei maşini reale.
– Caravana SMURD «Fii pregătit» – Organizează cursuri de instruire pentru acordarea de prim ajutor în cazuri de urgență pentru ca participanții, tineri şi adulți, să fie pregătiți să facă față oricărei situații de urgență.
– Kilometri de siguranță rutieră – Sălăjeni de toate vârstele vor fi invitaţi să pedaleze pe bicicletele speciale și să îl anime pe Omulețul Michelin.
« Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » dau startul în Zalău şi primei zile din Săptămâna Mobilității Europene, organizată în fiecare an între 16 şi 22 septembrie. Această inițiativă urmăreşte să încurajeze municipalitățile europene să introducă şi să promoveze măsuri durabile de transport. Tot cu această ocazie v-a fi atrasă atenția asupra soluțiilor de mobilitate modernă şi oamenii vor fi încurajați să încerce alternative la utilizarea automobilului.
Michelin le-a pregătit participanților zone dedicate viitorului mobilității, pentru a descoperi și experimenta cele mai noi și cool mijloace electrice de deplasare precum:
-Ninebot by Segway – O ocazie excelentă de a testa dispozitivele electrice pe două roți Ninebot By Segway şi a trăi experiența deplasării cool şi rapide.
-Autotransilvania şi BMW – Având ca preocupare siguranța rutieră în dezvoltarea tehnologiilor inovatoare de asistență în trafic, dar şi redarea plăcerii de a conduce, Autotransilvania şi BMW vin cu o propunere care demonstrează că tehnologia viitorului şi producția de serie pot deveni o realitate.
-Hoverboard – Acesta este un vehicul propulsat de două motoare electrice, fără emisii, care funcționează în exclusivitate cu ajutorul curentului electric furnizat de acumulatori. Acesta reprezintă un mijloc de distracție şi de relaxare, dar şi de deplasare într-un mod inovator.
Un moment important în a şasea ediţie a evenimentului « Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » este marcat de dezvelirea unui copac – suport de biciclete pe care Michelin îl pune în sprijinul mobilității comunității din Zalău, pentru a înfrumuseța oraşul şi a promova mersul pe bicicletă.
Toţi cei care doresc să afle mai multe despre eveniment şi să cunoască programul şi activitățile pregătite de Michelin în acest an o pot face pe site-ul www.zilelesigurantei.ro
Evenimentul « Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » de la Zalău este realizat în parteneriat cu Autotransilvania Cluj – BMW, Eurest, Caravana SMURD «Fii pregătit» – proiect al Fundației pentru SMURD, Ninebot by Segway, Poliţia Municipiului Zalău şi Primăria Municipiului Zalău.
Grupul Michelin
Michelin, lider în domeniul anvelopelor, este dedicată îmbunătăţirii sustenabile a mobilităţii clienţilor săi; proiectării și distribuţiei celor mai potrivite anvelope, servicii și soluții pentru nevoile clienților săi; furnizării de servicii digitale, hărți și ghiduri ce contribuie la crearea unor experienţe unice a excursiilor şi călătoriilor; și dezvoltării unor materiale de înaltă tehnologie, care deservesc industria mobilităţii. Cu sediul în Clermont-Ferrand, Franța, Michelin este prezentă în 170 de ţări, are 111.700 de angajaţi și operează în 68 de unități de producție în 17 țări care au produs împreună 184 de milioane de anvelope în 2015.
Michelin în România
Grupul Michelin şi-a început activitatea în România în august 2001, investind peste 400 de milioane de euro de-a lungul anilor pentru modernizarea uzinelor. În prezent, Michelin are în România aproximativ 3.300 de angajaţi, trei uzine, două la Zalău şi una la Floreşti, o reţea comercială şi un Centru de Excelenţă şi servicii partajate, care oferă servicii de suport pentru diferite entități Michelin din Europa. De asemenea, activităţile comerciale ale Grupului pentru Europa Centrală şi de Sud sunt coordonate de la Bucureşti (12 ţări).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

NEPI Rockcastle aduce în Tîrgu Mureș un mall de Centenar

Articolul următor

Supply Chain & Logistics Forum: cum arată sectorul industrial și logistic în 2017 și cum se adaptează managerii noilor cerințe?

Citește și:
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share