Auto Eveniment Sălaj

« Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » dau prioritate la distracție prin respectarea bunelor practici ale mobilității prezentului şi viitorului

Michelin oferă « Prioritate la Distracție » într-o nouă ediţie a evenimentului « Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » organizată pe 16 septembrie, în intervalul 9:00 – 18:00, pe Platoul de Marmură din Zalău. Şi în ediția din acest an, evenimentul Michelin creează cadrul potrivit pentru reamintirea şi învățarea regulilor de bază în siguranța rutieră prin activități ce au la bază interacțiunea şi jocul.
Zonele și activitățile sunt dedicate participanților de toate vârstele, copii, tineri sau adulți şi cuprind acțiuni noi şi inovatoare alături de cele deja binecunoscute şi îndrăgite din anii precedenți.
Printre acestea menționăm:
– Traseu de biciclete pentru copii – O lecție distractivă de educație rutieră pentru micii biciclişti cu vârste între 4 şi 11 ani. Aceştia vor avea ocazia să se familiarizeze cu semnele de circulație, să descopere importanța semaforului şi să învețe cum să evite diversele obstacole pe care le pot întâlni în trafic.
– Simulator auto – Ajută participanții să-şi perfecționeze abilitățile de condus, într-un cadru sigur, cu un simulator auto care îi face să trăiască senzația unei maşini reale.
– Caravana SMURD «Fii pregătit» – Organizează cursuri de instruire pentru acordarea de prim ajutor în cazuri de urgență pentru ca participanții, tineri şi adulți, să fie pregătiți să facă față oricărei situații de urgență.
– Kilometri de siguranță rutieră – Sălăjeni de toate vârstele vor fi invitaţi să pedaleze pe bicicletele speciale și să îl anime pe Omulețul Michelin.
« Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » dau startul în Zalău şi primei zile din Săptămâna Mobilității Europene, organizată în fiecare an între 16 şi 22 septembrie. Această inițiativă urmăreşte să încurajeze municipalitățile europene să introducă şi să promoveze măsuri durabile de transport. Tot cu această ocazie v-a fi atrasă atenția asupra soluțiilor de mobilitate modernă şi oamenii vor fi încurajați să încerce alternative la utilizarea automobilului.
Michelin le-a pregătit participanților zone dedicate viitorului mobilității, pentru a descoperi și experimenta cele mai noi și cool mijloace electrice de deplasare precum:
-Ninebot by Segway – O ocazie excelentă de a testa dispozitivele electrice pe două roți Ninebot By Segway şi a trăi experiența deplasării cool şi rapide.
-Autotransilvania şi BMW – Având ca preocupare siguranța rutieră în dezvoltarea tehnologiilor inovatoare de asistență în trafic, dar şi redarea plăcerii de a conduce, Autotransilvania şi BMW vin cu o propunere care demonstrează că tehnologia viitorului şi producția de serie pot deveni o realitate.
-Hoverboard – Acesta este un vehicul propulsat de două motoare electrice, fără emisii, care funcționează în exclusivitate cu ajutorul curentului electric furnizat de acumulatori. Acesta reprezintă un mijloc de distracție şi de relaxare, dar şi de deplasare într-un mod inovator.
Un moment important în a şasea ediţie a evenimentului « Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » este marcat de dezvelirea unui copac – suport de biciclete pe care Michelin îl pune în sprijinul mobilității comunității din Zalău, pentru a înfrumuseța oraşul şi a promova mersul pe bicicletă.
Toţi cei care doresc să afle mai multe despre eveniment şi să cunoască programul şi activitățile pregătite de Michelin în acest an o pot face pe site-ul www.zilelesigurantei.ro
Evenimentul « Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » de la Zalău este realizat în parteneriat cu Autotransilvania Cluj – BMW, Eurest, Caravana SMURD «Fii pregătit» – proiect al Fundației pentru SMURD, Ninebot by Segway, Poliţia Municipiului Zalău şi Primăria Municipiului Zalău.
Grupul Michelin
Michelin, lider în domeniul anvelopelor, este dedicată îmbunătăţirii sustenabile a mobilităţii clienţilor săi; proiectării și distribuţiei celor mai potrivite anvelope, servicii și soluții pentru nevoile clienților săi; furnizării de servicii digitale, hărți și ghiduri ce contribuie la crearea unor experienţe unice a excursiilor şi călătoriilor; și dezvoltării unor materiale de înaltă tehnologie, care deservesc industria mobilităţii. Cu sediul în Clermont-Ferrand, Franța, Michelin este prezentă în 170 de ţări, are 111.700 de angajaţi și operează în 68 de unități de producție în 17 țări care au produs împreună 184 de milioane de anvelope în 2015.
Michelin în România
Grupul Michelin şi-a început activitatea în România în august 2001, investind peste 400 de milioane de euro de-a lungul anilor pentru modernizarea uzinelor. În prezent, Michelin are în România aproximativ 3.300 de angajaţi, trei uzine, două la Zalău şi una la Floreşti, o reţea comercială şi un Centru de Excelenţă şi servicii partajate, care oferă servicii de suport pentru diferite entități Michelin din Europa. De asemenea, activităţile comerciale ale Grupului pentru Europa Centrală şi de Sud sunt coordonate de la Bucureşti (12 ţări).

Related posts

Strategia de Dezvoltare Inteligentă a Regiunii Nord-Vest 2014-2020

Transilvania Business

MS | Noul Hyundai Tucson, primele impresii

Raliul European, în Cluj. Toyota şi Hyundai şi-au anunţat participarea

Stefana Muresan

Elite Business Women, din nou la Sibiu. Tema evenimentului: Strategie de business și implementare

Papuc Irina

Banat IT Autumn Barbeque 2017 – networking și distracție

Stefana Muresan

People, Performance, Professionalism – Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management

Nicolae Pop

From superyachts to tailor-made luxury cars at the 2018 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

Rusia va avea consulat la Șimleu Silvaniei

Nora Dumitrescu

Interes major pentru Transylvania Horse Show 2016

Primul program de afiliere și fond privat de investiții pentru femeile antreprenor

Stefana Muresan

“ERASMUS+ OPEN DOORS” în USAMV Cluj-Napoca

Ponei, cai și căței! Cea mai tare distracție de 1 iunie la Karpatia Pony Show

Stefana Muresan

O nouă companie în industria auto: joint venture între Elba Timişoara şi americanii de la Varroc Lighting Systems

redactia

Delfingen Industry preia unele active şi acţiuni ale grupului Schlemmer din Satu Mare

Ion Surdu

ELITE ÎN BUSINESS. Top 20 companii românești din Județul Sălaj

Ion Surdu

Schimbări la conducerea filialelor Daimler în România

Stefana Muresan

Peste 60 de speakeri de renume, 13 companii de top din industria IT, startup-uri tech și gadget-uri revoluționare, prezente la DevTalks Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Natalia Berezovskaia – curs intensiv de design interior

Ionut Oprea

Pack Show 2019, locul de întâlnire al industriei de packaging

Papuc Irina

NRCC Dutch evening in Cluj

Ionut Oprea

Un hairstylist din Cluj va face coafurile la Eurovision

Nora Dumitrescu

Cel mai puternic motor Dacia din istorie, dezvoltat împreună cu Mercedes, disponibil din februarie

redactia

Digitalizarea – prioritate pentru sistemul de sănătate din România. Concluzii după Bucharest Smart Health Conference

Papuc Irina

Building Home Bucharest 2019

redactia

Leave a Comment