Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kromberg & Schubert caută 100 de oameni pentru fabrica din Arad

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert, cu afaceri cumulate de peste 1,6 mld. lei pe piaţa locală, recrutează în prezent 100 de muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor, cu studii gimnaziale, pentru fabrica din localitatea Nădab, la aproximativ 40 de kilometri de Arad.
În urmă cu aproximativ un an de zile, la fabrica de cablaje auto din Nădab lucrau 3.400 de oameni, iar compania a fost nevoită să recruteze personal şi din localităţile din Ungaria apropiate de graniţa cu România, pentru a face faţă vârfurilor de producţie din perioada verii.
Germanii sunt prezenţi pe piaţa locală din anul 1999, cand au inaugurat o unitate de producţie la Timişoara. Pană în prezent, Kromberg & Schubert a mai deschis o fabrică la Mediaş, un centru de design la Sibiu, dar şi fabrica de la Nădab, din judeţul Arad, unde produce cablaje pentru industria auto.
La nivel global, Kromberg&Schubert are 35.000 de angajaţi în peste 30 de sedii/fabrici, potrivit site-ului companiei. Pe segmentul de componente auto din Romania, printre cei mai mari jucători de profil se numără companii precum Continental, Michelin, Autoliv, Schaeffler, Yazaki sau Leoni Wiring Systems.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Profilul bucurestenilor care planuiesc sa-si cumpere locuinta in curand

Articolul următor

Conferință de renume în Marketing, la UVT

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share