Brașov Industrie Ultimele stiri

Roman SA așteaptă o comandă în valoare de 50 de mil. de euro din Pakistan

Camioanele Roman SA trimise în Pakistan pentru teste i-au convins pe asiatici, a declarat Carol Rogacs, directorul fabricii brașovene de autocamioane, acesta așteptând acum o comandă fermă din partea părții asiatice. „Vor cam 500 de camioane”, a explicat Rogacs, ceea ce ar însemna un contract de peste 50 de milioane de euro pentru uzina brașoveană, scrie bizbrasov.ro.
Uzina a trimis camioane în testare și în Taiwan, după ce un partener asiatic s-a arătat interesat de achiziția a 100 de autocamioane produse la Brașov.
Societatea brașoveană a livrat în primele opt luni 10 autocamioane armatei, în cadrul unui contract câștigat de companie anul trecut și mai are de livrat 13 camioane aceluiași beneficiar.
Camioanele Roman au capacitate de încărcare de 32 până la 40 de tone şi pot fi adaptate la multiple tipuri de transport şi lucrări. Acestea pot fi de tipul basculantă, autotractor sau chiar betonieră.
În prezent compania, aflată în insolvență, mai are aproximativ 300 de angajați.
Sursa foto: youtube.com

Related posts

Coaliția pentru Dezvoltare a României, la pace cu Guvernul

Ligia Voro

Scandia Food intră pe piața imobiliară și anunță intenția de a investi 30 de milioane de Euro într-un ansamblu rezidențial în Sibiu

Papuc Irina

Joint Venture-ul OSRAM Continental își începe activitatea

Stefana Muresan

Leave a Comment