Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vinurile de Jidvei, medaliate cu aur și argint la cea mai mare competiție din lume

Vinurile de Jidvei au urcat din nou pe podiumul mondial, după ce au cucerit o medalie de aur, cinci de argint și trei titluri Seal of Aproval la cea mai importantă competiție a anului desfășurată în Austria, la Viena.
AWC Vienna este considerată cea mai mare competiție de vinuri din lume recunoscută oficial. La această care s-au înscris peste 12.000 de vinuri din 40 de țări. Competiția din acest an s-a aflat la cea de-a XIV-a ediție.
Datorită sistemului de degustare în orb, a regulilor stricte și a standardelor înalte de calitate cerute, AWC Vienna este concursul cu cele mai exigente criterii de jurizare dintre cele mai renumite din lume.
Medaliile de aur sunt acordate vinurilor cu peste 90 de puncte, cele de argint celor cu puncte între 87-89.9, iar Seal of Approval pentru vinurile cu punctaj între 84-86.9.
Jidvei a obținut medalia de aur cu Gewurztraminer din gama Grigorescu, cinci medalii de argint pentru cupajele RR+SB, TR+SB și PN+CH+FA din gama Mysterium, Feteasca Regală din gama Clasic și spumantul Jidvei Extra Brut. De asemenea, trei dintre vinurile Jidvei au primit Seal of Approval pentru cupajul CS+Pn+Sy din gama Mysterium, Ana Sauvignon Blanc și Maria Fetească Albă din gama Owner’s Choice.
Luna trecută Jidvei a obținut mai multe medalii la o altă competiție importantă, în Japonia.
Cu o suprafață întinsă de 2.500 hectare, compania Jidvei deține cea mai mare plantație viticolă din România și cea mai mare podgorie din Europa cu proprietar unic.
Sursa foto: jidvei.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Roman SA așteaptă o comandă în valoare de 50 de mil. de euro din Pakistan

Articolul următor

Legume bio, cultivate cu ajutorul peștilor la Colegiul Silvic Transilvania Năsăud

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share