Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sibiu: Montana Garden, una dintre cele mai mari investiții în turismul local din ultimii ani

La intrarea în Rășinari dinspre Sibiu s-a deschis un nou complex turistic de top. Lacuri de pescuit, teren de fotbal, filigorii, restaurant, spații pentru gătit în aer liber sau zonă cu animale pentru copii sunt câteva dintre atracțiile oferite. Investiția este una dintre cele mai mari din ultimii ani, în industria turistică din zona Sibiului, scrie turnulsfatului.ro.
În urma îmbunătățirilor aduse anul acesta, Rășinariul are toate șansele să devină în 2018 una dintre atracțiile turistice majore ale Sibiului, apreciază sursa citată. La câteva zile după ce primăria Rășinari anunța că a cumpărat un nou tramvai, ocazie cu care nu mai există nicio opreliște pentru reintroducerea cursei turistice Sibiu-Rășinari, la doar două minute de mers pe jos de locul unde oprește tramvaiul s-a deschis Montana Garden. Proiectul a demarat în urmă cu trei ani și propune sibienilor și turiștilor o serie de facilități care până în prezent se mai găseau doar la Poalele Făgărașilor.
Complexul are câteva zeci de locuri de cazare, un rozariu, două lacuri populate cu păstrăv, crap și chiar sturion, zeci de filigorii în jurul lacurilor, unde se va putea servi masa. Pe apă există rațe și lebede, iar undeva în spate se află o zonă cu mai multe animale pentru copii, precum iepuri sau păuni. Restaurantul are în jur de 120 de locuri și oferă mâncăruri tradiționale românești. Sibienii care vor să facă sport găsesc aici și un teren de fotbal, dotat cu dușuri și vestiare.
În afara restaurantului există amenajate locuri speciale pentru grătar, astfel încât clienții pot asista la modul în care este preparată comanda. Tot aici se poate pregăti păstrăvul proaspăt prins, complexul având autorizație pentru practicarea pescuitului sportiv.
Complexul are și o cămară a boierului cu preparate cu specific local și o piscină, care din motive evidente este închisă în prezent.
Sursa citată notează că proprietarul Montana Garden, Emil Droc, nu a dorit să facă publică valoarea totală a investiției, realizată din fonduri proprii și un credit bancar, însă aceasta depășește lejer un milion de euro.
În perioada următoare, complexul va dispune și de spații de cazare pentru cei care vor să rămână câteva zile în zona Rășinariului.
Sursa foto: facebook Montana Garden

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Produsele de Sibiu promovate la târgul gastronomic de la Poznan

Articolul următor

Compania Votrom, al doilea cel mai mare business antreprenorial din Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share