Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Votrom, al doilea cel mai mare business antreprenorial din Bihor

Compania Votrom din Oradea cu activităţi în comerţul combustibililor a urcat pe locul al doilea în clasamentul companiilor antreprenoriale din judeţul Bihor, după ce a înregistrat anul trecut afaceri de 304 mil. lei, în creştere cu 2% faţă de 2015, şi un profit net de 6,5 mil. lei, la un număr mediu de 28 de angajaţi, anunță zf.ro.
Compania Votrom, controlată de Olimpia şi Valentin Tulvan, este al doilea cel mai mare business antreprenorial din Bihor, după Transilvania General Import Export (Ioan şi Viorel Micula).
Modelul de business al companiei este similar cu cel al unor jucători precum Oscar Downstream, cel mai mare petrolist independent, controlat de omul de afaceri Alin Niculae. La fel ca Oscar Downstream, Votrom instalează propriile cisterne direct la client.
„Având în vedere tipul de activitate desfăşurat de societatea noastră, respectiv comercializarea de produse petroliere, clienţii noştri nu dispun de maşini proprii de transport, astfel încât noi deservim clientul la depozitul său“, se arată pe site-ul Votrom.
Votrom activează pe o piaţă a comerţului cu carburanţi evaluată la zece miliarde de euro, unde OMV Petrom, Rompetrol, Lukoil şi MOL sunt principalii actori. Aceştia însă au propriile lanţuri de benzinării, spre deosebire de Votrom, care face comerţ prin cisternele instalate la clienţi.
Sursa foto: votrom.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Sibiu: Montana Garden, una dintre cele mai mari investiții în turismul local din ultimii ani

Articolul următor

Hotelul Radisson Blu din Braşov, finalizat în 2019; Grupul Rezidor analizează extinderea în Cluj şi Timişoara

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share