Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Radisson Blu din Braşov, finalizat în 2019; Grupul Rezidor analizează extinderea în Cluj şi Timişoara

Oficiali ai grupului Rezidor au declarant pentru zf.ro că Hotelul Radisson Blu din Braşov va fi gata la începutul lui 2019 și că au în vedere extinderea în Cluj şi Timişoara.
Inaugurarea hotelului din Brașov era prevăzută iniţial pentru primăvara anului 2018, dar durata îndelungată pentru obţinerea avizelor a mai adăugat un an până la finalizare. Grupul Rezidor are în plan să deschidă hoteluri şi în Cluj-Napoca sau Timişoara. Valoarea investiţiei în hotelul din Braşov este de peste zece milioane de euro.
Lucrările de construcţie pentru hotelul Radisson Blu din Braşov vor începe în următoarele luni, dezvoltatorii urmând să primească apro­bă­rile necesare pentru de­mararea acestora, spune Darren Blan­chard, senior director business deve­lopment în cadrul Rezidor, potrivit sursei citate.
Inaugu­ra­rea este programată pentru începutul anului 2019.
Radisson Blu (anterior Radisson SAS) este o rețea hotelieră internațională de categorie patru până la cinci stele, hoteluri care operează în Europa, Africa și Asia.
Radisson Blu este o parte a companiei Rezidor Hotel Group cu sediul în Brüssel, care la rândul său aparține companiei Carlson Companies. Carlson operează în USA cu numele de Radisson. La rețeaua hotelieră aparțin în total 275 de hoteluri în 50 de țări.
Până în 2005 a aparținut companiei SAS Grup, companiei-mamă SAS Scandinavian Airlines, și a operat sub numele de Radisson SAS. După preluarea completă de Rezidor, funcționează din februarie 2009 sub denumirea actuală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania Votrom, al doilea cel mai mare business antreprenorial din Bihor

Articolul următor

Beijing Genomics Institute analizează oportunitatea unui hub de cercetare în bioinformatică la Cluj Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share