Brașov Cluj Importate Industrie Timiș Ultimele stiri

Hotelul Radisson Blu din Braşov, finalizat în 2019; Grupul Rezidor analizează extinderea în Cluj şi Timişoara

Oficiali ai grupului Rezidor au declarant pentru zf.ro că Hotelul Radisson Blu din Braşov va fi gata la începutul lui 2019 și că au în vedere extinderea în Cluj şi Timişoara.
Inaugurarea hotelului din Brașov era prevăzută iniţial pentru primăvara anului 2018, dar durata îndelungată pentru obţinerea avizelor a mai adăugat un an până la finalizare. Grupul Rezidor are în plan să deschidă hoteluri şi în Cluj-Napoca sau Timişoara. Valoarea investiţiei în hotelul din Braşov este de peste zece milioane de euro.
Lucrările de construcţie pentru hotelul Radisson Blu din Braşov vor începe în următoarele luni, dezvoltatorii urmând să primească apro­bă­rile necesare pentru de­mararea acestora, spune Darren Blan­chard, senior director business deve­lopment în cadrul Rezidor, potrivit sursei citate.
Inaugu­ra­rea este programată pentru începutul anului 2019.
Radisson Blu (anterior Radisson SAS) este o rețea hotelieră internațională de categorie patru până la cinci stele, hoteluri care operează în Europa, Africa și Asia.
Radisson Blu este o parte a companiei Rezidor Hotel Group cu sediul în Brüssel, care la rândul său aparține companiei Carlson Companies. Carlson operează în USA cu numele de Radisson. La rețeaua hotelieră aparțin în total 275 de hoteluri în 50 de țări.
Până în 2005 a aparținut companiei SAS Grup, companiei-mamă SAS Scandinavian Airlines, și a operat sub numele de Radisson SAS. După preluarea completă de Rezidor, funcționează din februarie 2009 sub denumirea actuală.

Related posts

Consiliul Județean Sibiu va numi un administrator neexecutiv provizoriu la Aeroport

Papuc Irina

Ministrul Agriculturii şi alţi 31 de fermieri au donat animale unui sibian căruia i-au ars oile

Stefana Muresan

Piața muncii la Cluj: vor să ajungă IT-iști pornind de la zero

Nora Dumitrescu

Leave a Comment