Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AAGES, contract cu unul dintre principalii producători de componente auto din lume

AAGES a semnat unu nou contract pentru cea de-a cincea Instalaţie de călire prin inducţie, cu o valoare de peste 300.000 de euro, cu firma Valeo, unul dintre principalii producători de componente auto din lume, se arată într-un anunţ publicat, miercuri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
‘Ponderea crescândă a instalaţiilor destinate clienţilor din industria de automobile în portofoliul AAGES asigură pe termen scurt creşterea ratei de profit în paralel cu lărgirea segmentului de piaţă în acest domeniu’, se precizează în document.
AAGES a înregistrat un profit net de 1,76 milioane lei, în primul semestru din acest an, în creştere cu 88,21% comparativ cu perioada similară din 2016, se arată într-un raport publicat pe site-ul BVB.
‘Cifra de afaceri s-a apreciat cu 5% (la peste 10,8 milioane lei) pe măsura creşterii producţiei vândute. Veniturile din vânzarea mărfurilor (de 449.459 lei) nu deţin o pondere semnificativă în totalul veniturilor din exploatare (13,2 milioane lei), dar au înregistrat un trend ascendent în perioada analizată (+34,3%)’, notează sursa citată.
De asemenea, cheltuielile din exploatare au crescut cu 21%, faţă de 28% cât au crescut veniturile din exploatare, generând un profit operaţional de 2,17 milioane lei, mai bun cu 87%, faţă de cel din perioada anterioară.
Cheltuielile cu personalul s-au apreciat cu 35%, în timp ce costurile cu serviciile externe şi alte cheltuieli de exploatare au scăzut cu 11%.
Costurile financiare nete au crescut cu 33.000 lei, pe fondul scăderii veniturilor cu 49% şi a cheltuielilor financiare cu 23%.
AAGES îşi desfăşoară activitatea în domeniul proiectării şi fabricării instalaţiilor de încălzire prin inducţie pentru o gamă largă de aplicaţii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul Agriculturii, la PRIA Gala Fermierilor Români la București, în 28 septembrie 2017

Articolul următor

Clujotronic – Electro Arts Festival, la a șasea ediție

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share