Eveniment

Antreprenoriat feminin cu peste 200 femei la The Woman after 5pm Oradea

28 septembrie a marcat data prin care Conferința de Leadership Feminin The Woman a făcut pasul spre întregirea comunității de femei deja formate acum 6 ani. Peste 200 de femei antreprenor și manageri au fost prezente la Armonia Venue în Oradea pentru a discuta despre educație și antreprenoriat alături de speakerii invitați.
Din Conferința de Leadership Feminin The Woman se desprinde The Woman after 5pm!, evenimentul dedicat femeilor care schimbă comunități. The Woman reunește femeile de succes din România din diverse domenii, într-un mediu ideal pentru dezvoltarea lor personală și profesională. Inspirația pentru generațiile următoare de femei independente și puternice vine din domenii ca: antreprenoriat, mass-media, politică, fashion, finanțe, PR, management și nu numai.
De 3x antreprenoriat feminin
Conturând profilul femeii de succes pe trei planuri, prin prisma speakerilor, a conținutului prezentat și a conceptului The Woman, Sorina Bradea, Mirela Bucovicean și Monica Bîrlădeanu au prezentat experiențe de viață, de business și sfaturi utile învățate de-a lungul anilor.
Despre vise și speranțe deșarte din lumea antreprenorilor a vorbit Sorina Bradea, Managing Partner în cadrul Thomas International. 24 de ore în fiecare zi, pline de adrenalină și de situații noi la tot pasul este o constantă pentru Sorina, care reușește să motiveze și să inspire femeile aflate la început de drum în antreprenoriat.
„Faceți networking, schimbați cărți de vizită între voi! Nu știți niciodată ce furnizor sau posibil partener prezent la eveniment are nevoie de serviciile voastre și puteți să colaborați!” le-a îndemnat Mirela Bucovicean, Fondatoarea primei platforme online care promovează designerii români, Molecule F.
Mooncast Jewelry, businessul deținut de Monica Bîrlădeanu a fost modelul de antreprenoriat promovat de actrița și antreprenoarea recunoscută la nivel internațional. Pornind din pură întâmplare, în timp de căuta metode de relaxare, a descoperit că realizarea bijuteriilor are potențial. Joaca cu plastelina a motivat-o pe Monica să contureze un business de succes. Evenimentul a fost moderat cu succes de către Oana Mudura, Project Manager Skin Novels, o prezență caldă, cunoscută publicului prin experiența anterioară din televiziune.
The Woman – cel mai mare eveniment de leadership feminin din România
Conferința de Leadership Feminin The Woman are loc în fiecare an în luna martie la Cluj-Napoca și reunește peste 600 femei lideri care caută să devină cea mai bună versiune a lor. Sub umbrela The Woman s-au dezvoltat proiecte ca: revista The Woman, platforma de mentorat Womentors și evenimentele conexe The Woman after 5pm!
Companiile care au înțeles aportul pe care femeile de afaceri îl au în dezvoltarea societății și a mediului de afaceri și care susțin acest eveniment sunt:
Parteneri: Armonia Venue, Skin Novels, Triodeluxe, Opel West, A24, Glow Oradea, Shabby Events, Magnolia, Tagretti, Beauty’s Code
Parteneri Media: Transilvania Business, Jurnalul de afaceri, Mujer, Fashion8, Antreprenor in Romania, Crisana, Bihor Online, InfoOradea, Jurnal Bihorean, Bihari, Bihon, Erdon, The Woman Magazine, Ghid Local Oradea, Zile si Nopti Oradea, Iulia Andrei, Beatrice Szuhai, Catchy, Oana Moldovan

Related posts

8th Black Sea Ports & Shipping 2019

Ligia Voro

Din tainele HR-ului – HR Summit Cluj Napoca

Transilvania Business

Zilele Agriculturii Romanesti

Transilvania Business

Eveniment de brokeraj in domeniul Industriilor Creative

Transilvania Business

Timișoara găzduiește Congresul Național de Ortopedie și Traumatologie, ediția a XVII-a

Stefana Muresan

EBC Cluj-Napoca: Think Different. Think like an ELITE Woman

Stefana Muresan

„Oraşul Faptelor Bune”, din 15 decembrie, în Târgul de Crăciun din Oradea

Traian Dan

Global Connection General Coordinator Onur Taysu is attending the G-20 Summit

Raluca Ursu

Romgaz, contracte de vânzare – cumpărare gaze cu Oltchim, în valoare de peste 37 mil. lei

Stefana Muresan

EuropaProperty announces short-list for 15th annual SEE Real Estate Awards

Papuc Irina

SESIUNE ATESTARE NAȚIONALĂ FIRME ȘI PFA DE CONSULTANȚĂ ÎN MANAGEMENT

redactia

Târgul Imobiliarium aduce locuințe cu discount între 2.000 și 10.000 de euro, ansambluri în exclusivitate, dar și workshopuri atractive

Stefana Muresan

7 zile până la Energy Strategy Summit 2018, organizat de energynomics.ro

Ligia Voro

Conferința SMART Marketing: curajul de a fi diferit și de a inova într-un mediu de business tot mai competitiv

Stefana Muresan

CEO CONFERENCE – SHAPING THE FUTURE: SLOWBALIZATION – HOW TO REDESIGN THE ORGANIZATION OF THE FUTURE

Stefana Muresan

Sute de feluri de vin, expuse și degustate la a XIV-a ediție VINVEST

Stefana Muresan

Lecții gratuite de golf la Transilvania Golf Club în acest week-end

Ligia Voro

KARPATIA HORSE SHOW 2017: PASIUNEA PENTRU ECHITAŢIE, REGĂSIREA ELEGANŢEI EVENIMENTUL IDEAL PENTRU A PETRECE UN WEEKEND MEMORABIL

Raluca Ursu

Business Challenge: cine sunt oamenii care construiesc viitorul mediului de afaceri din România și care sunt oportunitățile de business în 2017?

Stefana Muresan

Concurența – o temă globalizată

UE, ajutoare de stat în valoare de 377 milioane de euro pentru Airbus

Stefana Muresan

Elite Business Women, din nou la Sibiu. Tema evenimentului: Strategie de business și implementare

Papuc Irina

Surpriza VINVEST în 2017: se degustă șampanii originare din regiunea Champagne

Stefana Muresan

Conferința PRIA Competition, Cluj Napoca, 16 mai 2019

Stefana Muresan

Leave a Comment